3G"Ye Geçen Varmı?
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
xylgn_ bunu yazdı:
şimdiden 1 milyon aboneye ulaşmasına rağmen görüceksiniz tutulmayacak.
valla 1mbps üstünde internet sağlarlarsa tutulmaması gibi bi ihtimal yok. Baz istasyonu yakınında 7.2 ye kadar hız garanti ediyor operatorler. Diğer ülkelerde 150 mbps ye kadar çıkanlar var. Ve adsl tamamen yerini bu teknolojiye bırakmış durumda.
Ayrıca n78 ve n82 üstü telefonları olmayanlar fazla heveslenmesinler. telefon 3g yi desteklese bile 300 kbps den yukarıyı göremezler.
-----------------------------5800 ile neler yaparız :D
-----------------------------ya 6500s le:D
-
ya esasında başka konu ama mesela vodafonedaki bedava dakikaları görüntülü konusurken kullanabılecez mı yada her yone 3 kontor mu olacak goruntulu konussak da
-
doganbaharozu bunu yazdı:
-----------------------------EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
xylgn_ bunu yazdı:
şimdiden 1 milyon aboneye ulaşmasına rağmen görüceksiniz tutulmayacak.
valla 1mbps üstünde internet sağlarlarsa tutulmaması gibi bi ihtimal yok. Baz istasyonu yakınında 7.2 ye kadar hız garanti ediyor operatorler. Diğer ülkelerde 150 mbps ye kadar çıkanlar var. Ve adsl tamamen yerini bu teknolojiye bırakmış durumda.
Ayrıca n78 ve n82 üstü telefonları olmayanlar fazla heveslenmesinler. telefon 3g yi desteklese bile 300 kbps den yukarıyı göremezler.
-----------------------------5800 ile neler yaparız :D
-----------------------------ya 6500s le:D
hsdpa yok o cihazda 300 lerde sürüncen sende. video konuşmasında sorun olmaz kanımca.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G
3g destekleyen cihazlar da hangi hızla bağlanacağınız yazıor. karşısı boşsa 3g de boşş. -
Ben yarın 3g'ye geçmeyi planlıyorum..
-
Rekabetten kaynaklı yüksek fiyatların kısa bir süre sonra düşeceği lafı geziyor ortalarda...
beklemek taraftarıyım...
-
su an vodafone ninki avantajli gozukuyor. bende bekleyecegim.
zaten acelem yok.
-
dün geceden itibaren nette büyük ölçüde bi yavaşlık var bunun nedeni 3g den olabilir mi acaba ?
kaç dns varsa yazdım nette bir hızlanma olmadı
-
laa 5700 exp müzik var turkcell listesinde yok bu nane :D ayrıca vodafone sitesi açılmıor ? sizde?
-
siteye giriyorum 3g le ilgili bolum acılmıyor bendede
-
hee baktım ben galiba azcık yoğun.. dioki sınırsız 3g ve internet kullanımı günlük 5tl/35 kontör aylık 100tl/700 kontör :D
şimdi ben 700 kontör vermem onu diyim :D :D ama hız vs güzelse opera mini kullanıorum zaten onla yine yeni yenidenn