3G"Ye Geçen Varmı?
-
-
başbakan kullanmış gece 01:00 gibi ben hala kullanamıyorum haksızlık degil mi şimdi bu:d
-
bende beklemedeyim kibris da iyi olmadigini ve tutulmadigini duymusdum birinden ama standartlar aynimidir bilemiyorum
-
"Üstelik Vodafone 3G+ ile görüntülü konuşma, farkını deneyebilmeniz için normal konuşmayla aynı fiyata!"
vodafone da fark yok acıklaması geldi ama hala gecebilmiş degiliz:D fark yok kırmızıyı hıssedio musunuz beyler::D
-
doganbaharozu bunu yazdı:
-----------------------------"Üstelik Vodafone 3G+ ile görüntülü konuşma, farkını deneyebilmeniz için normal konuşmayla aynı fiyata!"
vodafone da fark yok acıklaması geldi ama hala gecebilmiş degiliz:D fark yok kırmızıyı hıssedio musunuz beyler::D
-----------------------------her vodafone reklamındada "fark vaaar" demiyo muydu.. beyler fark var.. aynı fiyata değildir o :D
-
acele etmeyin ortalık daha çok kızışacak doğru zamanı bekleyin.
-
Vodafone aboneleri 3g aktivasyonu için 3G yazıp 3636 ya gönderdiğinde aktif hale getirebiliyor...
-
3g yazdım 2323 e gönderdim :/ turkcell im hat çekme çubuklarının altında 3G yazısı belirdi görüntülü konuşma için ark arıorm şmdi :D
-
valla 3g bendev de belirdi 3gli birini bulmam lazım sımdı denemek için:D
-
avea da ücretlerini açıkladı görüntülü konusma tarife farkı gözetmeksizin her yöne 1 kontor...
Toplam Hit: 14513 Toplam Mesaj: 92