3G"Ye Geçen Varmı?
-
mertt bunu yazdı:
-----------------------------
turkcellde calısan bi kardesiniz olarak 3g ile sorularınız varsa cevaplarım. suan 3g sebekesi cok dar ama heryerde baglanmak mumkun olmuo
-----------------------------peki şu anda sadece 81 il merkezinde var. Bu iş ilçelere ne zaman gelecek? Antalyanın çoğu ilçesi antalyadan yoğun ve ultra lüks. Buradaki ilçedeki adamlar e yapacak. anaa kızımı görim diye antalya merkezinemi gidecek :) Bide HSPDA mıydı o tercih edilen deil mi. Daha hızlı olan. UMTS miydi o yavaş sanırsam.
-
mertt bunu yazdı:
turkcellde calısan bi kardesiniz olarak 3g ile sorularınız varsa cevaplarım. suan 3g sebekesi cok dar ama heryerde baglanmak mumkun olmuo
81 il merkezinde şu anda çekiyo ilçeler hariç...peki turkcell vınn alsak o dağın başında dahi çekiyomu ? yoksa oda il merkezlerindemi şimdilik?
-
Valla ben 30 temmuzda geçtiği an videolu aradım arkadaşı turkcell çatır çatır konuştuk hemde normal konuşmayla aynı kontörü yiyor.Kampuscellli olduğum için 5dk 1 kontör :D.Mobil tv yi de denedim ama şuan kanallara daha tam bağlanamadım ;)
-
edit:
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Rekabetten kaynaklı yüksek fiyatların kısa bir süre sonra düşeceği lafı geziyor ortalarda...
beklemek taraftarıyım...
-----------------------------sana katılıyorum renegadealien..
-
3g internet fiyatlarına baktımda Kotayı aştıktan sonra göte kaydırıyor vodafone da turkcell de. yanlış görmediysem mb başı 0,05 ytl diyor o da 50 ytl 1 gb kota aşımı için demek oluyor.
-
bence 3G coflayacak-tutmayacak hocam :D
Neden mi? Bizim halıkmz fakirr ve 3G uyumlu telefonlar 400-500 TL den başlıyor emekli maaşı nerdeyse o kadar ancak 1 milyon aboneye ulaşır 1/70 ancak...
Bi 10 yıl sonra gitrsinler herşeyi geriden takip edioz zaten...
Ve sağlığa gerçekten zararlı olcak eskiden şehir içinde 10 tane olan baz istasyonları biraz daha küçük kapasite çalışacak olsada 70 tane olcak....
-
Halk fakir ama bulgurla ekmek yer gidip 3g telefon alır hiç merak etme.
Özellikle turkcellde çalışan hocaya sorim bu şeyde sınırsız tarife gelirmi yakın zamanda
sınırsız olmayan internet internet değil ki surekli kontur korkusuyla internetmi kullanılır yaw.
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------bence 3G coflayacak-tutmayacak hocam :D
Neden mi? Bizim halıkmz fakirr ve 3G uyumlu telefonlar 400-500 TL den başlıyor emekli maaşı nerdeyse o kadar ancak 1 milyon aboneye ulaşır 1/70 ancak...
Bi 10 yıl sonra gitrsinler herşeyi geriden takip edioz zaten...
Ve sağlığa gerçekten zararlı olcak eskiden şehir içinde 10 tane olan baz istasyonları biraz daha küçük kapasite çalışacak olsada 70 tane olcak....
-----------------------------milletin kıçında don yok ama elinde n95 n97 ler geziyo...her şekilde telefon bulunur..
@holyone turkcell bilir türklerin ne olduğunu sınırsız olayına geçmez :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Halk fakir ama bulgurla ekmek yer gidip 3g telefon alır hiç merak etme.
Özellikle turkcellde çalışan hocaya sorim bu şeyde sınırsız tarife gelirmi yakın zamanda
sınırsız olmayan internet internet değil ki surekli kontur korkusuyla internetmi kullanılır yaw.
-----------------------------kullanılmaz hocam xD...
Ben almayacam Telfonu kulaktan kullnacam kılbıklar gibi her an karımın yüzünümü görcem ileride???
Zaten evde yeteri kadar görcem:D