3G"Ye Geçen Varmı?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------bence 3G coflayacak-tutmayacak hocam :D
Neden mi? Bizim halıkmz fakirr ve 3G uyumlu telefonlar 400-500 TL den başlıyor emekli maaşı nerdeyse o kadar ancak 1 milyon aboneye ulaşır 1/70 ancak...
Bi 10 yıl sonra gitrsinler herşeyi geriden takip edioz zaten...
Ve sağlığa gerçekten zararlı olcak eskiden şehir içinde 10 tane olan baz istasyonları biraz daha küçük kapasite çalışacak olsada 70 tane olcak....
-----------------------------milletin kıçında don yok ama elinde n95 n97 ler geziyo...her şekilde telefon bulunur..
@holyone turkcell bilir türklerin ne olduğunu sınırsız olayına geçmez :D
-----------------------------abicim sizde ne yaptınız milleti yhaw???
-
Ayranımız yok içmeye 3g ile gideriz sıçmaya :) 3g ilemi doğdunuz neyse bu arada ben üyelik başvurusu yaptımda onaylanmadı heralde onaylandığına dair avea msaj yolluyormu bilgisi olan var mı?
-
Vodofone müşteri hizmetlerinden gelen müşterimle 3g Hakkında konuştum heryerde çekmiyormuş şimdilik.. Doğudakilere kötü haber veriyim batıdan doğuya gittikçe nerdeyse hiç yokmuş.
-
en iyi alt yapı ve cekme alanı turkcellde sanırım su an avea istanbulun bıle bazı bolgelerınde cekıyormus sadece arkadas staj yapıor o dedı yatırım yapamamıs nasıl yapamıyorsa artık..
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------mertt bunu yazdı:
turkcellde calısan bi kardesiniz olarak 3g ile sorularınız varsa cevaplarım. suan 3g sebekesi cok dar ama heryerde baglanmak mumkun olmuo
-----------------------------peki şu anda sadece 81 il merkezinde var. Bu iş ilçelere ne zaman gelecek? Antalyanın çoğu ilçesi antalyadan yoğun ve ultra lüks. Buradaki ilçedeki adamlar e yapacak. anaa kızımı görim diye antalya merkezinemi gidecek :) Bide HSPDA mıydı o tercih edilen deil mi. Daha hızlı olan. UMTS miydi o yavaş sanırsam.
2010 yılının sonuna kadar tüm baz istasyonlarına kurulması planlanıyo.Ama tabi bu gibi yogun yerlerde kurulması daha hızlı olur.Şebeke olarak UMTS secmen lazım,sağlıklı kullanabilmek icin. -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
turkcellde calısan bi kardesiniz olarak 3g ile sorularınız varsa cevaplarım. suan 3g sebekesi cok dar ama heryerde baglanmak mumkun olmuo
81 il merkezinde şu anda çekiyo ilçeler hariç...peki turkcell vınn alsak o dağın başında dahi çekiyomu ? yoksa oda il merkezlerindemi şimdilik?
^ 3g kapsamı alanında oldugun heryerde 3g şebekesi üzerinden,olmayan yerlerde EGDE den baglanabiliyosun -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Halk fakir ama bulgurla ekmek yer gidip 3g telefon alır hiç merak etme.
Özellikle turkcellde çalışan hocaya sorim bu şeyde sınırsız tarife gelirmi yakın zamanda
sınırsız olmayan internet internet değil ki surekli kontur korkusuyla internetmi kullanılır yaw.
Şeyhim şuanda düşünülmüyo sınırsız.Şuanda 8 gb lık en büyük paket var.. arz talep meselesi aslında.Şuanda yeni oldugundan ve tam oturmadıgından yoğunluk yaratmak istemiyor. Ama bu paketler dahada ucuzlucak.Cok farklı kampanyaları cıkıyo. -
pillibebek bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
81 il merkezinde şu anda çekiyo ilçeler hariç...peki turkcell vınn alsak o dağın başında dahi çekiyomu ? yoksa oda il merkezlerindemi şimdilik?
^ 3g kapsamı alanında oldugun heryerde 3g şebekesi üzerinden,olmayan yerlerde EGDE den baglanabiliyosun
-----------------------------yani şu dönemde vınn almak hiç bi boka yaramaz diyosun :)
-
fazla talep olacağını sanmıyorum olanlarda iptal ettirir yakında :)
beklemek lazım fiyatlar illaki düşecek
3g li cihazlardada kampanya patlaması olcak
ah cem uzan da olsaydı telsim keşke 3g 1 tl olacak der olaya son noktayı koyardı koçum benim.
-
BEN SUNU SOYLEYEYİM BU 3G DENENEN ŞEY AVRUPAYA 2003 TE GİRMİŞ BİZDE BİR BOK GELDİ DİYE seviniyoryuz alem 4g ye geçmiş.
tv lerde reklamlarda sukaradar hız diyorlarda upload hızından hiç bahsetmiyorlar. ondan sonra madem okadar hızlı 4 gb kota 1 gunde bile dolar daha sonra nolcak kb başı faturamı gircek.
vodafone telsim iken ben cep ogrenci kullanıyordum ve kontorum çok zor bitiyordu. cem uzanı kotuluyorlar ama boyle kotuye can kurban. cem uzan olsaydı eminim piyasayı iyi kızıştırırıdı. :)