3G"Ye Geçen Varmı?
-
Bende minibook var ve açıkçası çok güzel oldu(baya hızlı ama sinyal seviyesi çok az). Otomatik geçiyor 4gb kotalı tarifeye. Denildiği gibi Ttnet güzellik yapmazsa en mantıklısı 3G. Otobüste bile online oyun oynarsın...
-
hehehe ttnetin çok övündüğü altyapısı elinde patlar artık:) + olarak tekel edalarındada dolaşamıcak artık:)
bu arada bi süre daha uğraşsınlar. iyi bi hıza, sorunsuz bi şekilde çıkabilsinler ve. fiyatlarını aşağı çeksinler ...ki çekecekler kaçarları yok:)
ozaman kesin geçerim... -
3g şimdilik ttnet yanında çok pahalı,utopik yaklaşmayın.
-
3G tutulmayacak mı güldürtmeyin insanlara kendinizi, ama şöyle birşey var şu an 81 ilde 3G geldi denmesine rağmen 3G sadece belirli pilot baz istasyonlarında var 6-7 ay gibi bir süre içerisinde başlıcak her istasyonda.
-
burda izmirin göbeğinde vodofone çekmiyor 3g yi nasıl sağlıcak :D
-
Dün zonguldak ta geçtik öğle saatlerinde ilk konuşmanızı yaptık suan cepten giriyorum sabah yoktu fırça kaydım akşam zonguldak geçti görüntü kalitesi çok iyi değil vodafone turkcelli de deneriz yokum kendiniye iyi bakın
-
Ya zaten türktelekomun sonu yakın. devletin haberleşmede ki tekellikle alakalı yasada yaptıgı degısıklıkle telcom ve yabancı bir şirket daha (adını hatırlayamadım) kendi tünellerini kazıp telekom alt yapısı kullanmadan fiber döşemeye başladı zaten 100mb hız saglayabiliyorlar 10mb sınırsız 49 lira mesela superonline da.. ancak henüz tam alt yapı olusmadı sanırım ınsallah 1 yıl içinde telekoma bagımlılıkdan kurtulup yepyeni ve yüksek teknolojili bir alt yapıyı daha da ucuzu kullanabilecez.ozaman telekom s**e s**e yatırıma ve indirime gidecek.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hiza gore ttnet pahali kaliyor, ama 3g ler kotasiz kampanya yapabileceklerini sanmiyorum.
yaparlarsa cok pahali kalir, ucuz yaparlarsa altyapilari gocer :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hiza gore ttnet pahali kaliyor, ama 3g ler kotasiz kampanya yapabileceklerini sanmiyorum.
yaparlarsa cok pahali kalir, ucuz yaparlarsa altyapilari gocer :)
-----------------------------alt yapı cok yetersiz zaten telefon ayarlarını gsm yerıne umtsye cevırınce ıstanbulda bıle cogu yerde çekmiyor vodafone..
-
geçtimgörüntülü konuşmada yaptım güzel bi şey yani ama heryerde 3g desteklemiyor bazı yerlerde 3g yazısı cıkıyor