Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
Hatıra Ormanı projemiz vardı onu hayata geçirelim.
-
Atatürkçü düşünce derneğine bağışlayalım o da eğitim kurumu
-
-
Bizim okulumuzun 6 adet armut koltuk ve 8 metrekare düz halıfleks ihtiyacı var. Ne dersiniz arkadaşlar? Rehberlik odasını restore ediyoruz...
-
bu para tutulur yeni bir kampanya yapılır belirli bir limit belirlenir örnegin 3000 tl gibi başka bir okula yine yardım yapılabilir, yada gerçekten birinin ihtiyacı varsa kişisel olarkata bir çocuga yardım edilebilir.
-
HolyOne bunu yazdı
Atatürkçü düşünce derneğine bağışlayalım o da eğitim kurumu
+1
-
ayrıca şuna kesinlikle karşıyım paranın okul yöneimine yada öğrenciye nakit olarak verilmesi + öğrencilere direkt olarak ulaşmayacak yardımlar
-
Okul yatılı olmasından ötürü özel ödenek alıyorsa badanası, boyası, demişbaşı, eşyası vb. tamamdır diye tahmin ediyorum. Eğer bu tip aciliyeti olabilecek ya da yakın zamanda giderilemeyecek bir ihtiyacı varsa bu yönde harcanabilir. Bunun dışında paranın illa ki bir yerlere harcanması gerektiğini düşünmüyorum. Harcamış olmak için değil, gerçekten ihtiyaç için harcanması gerekir diye düşünüyorum.
Bu nedenle para beklesin derim, neticede illa ki bu tip bir yardıma ihtiyacı olan başka yerler de çıkacaktır, burası Türkiye ne de olsa :P Daha sonra başka bir amaçla toplanacak paranın üzerine bu artan para eklenir, bir işe yarar diye düşünüyorum.
Tabi sadece bir fikir.
-
Hiçbir şeye karar veremezseniz yararlı bilişim-yazılım kitapları alalım, ihtiyacı olan hevesli müridler aralarında döndürsün kitapları x günde, sürekli bir fayda sağlansın.
-
okul eski ise tavanda projeksiyon tesisatı olmaz onuda unutmayın kablo kanalı kablo priz vga kablo lazım unutmayın.