Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
1-2 günlük anket açılsa daha sağlıklı oylama olur
-
Rene.. Abi simdi arkadas vasitasiyla okula yardim yapildi iyi hos ama
Bu tur okullari saymakla bitiremeyiz..
Simdi herkesin gorusu farkli tabi ama aramizda evlilerde var cocuk bekleyenlerde ve biz bu cocuklarin..
Down sendromlu yada lösemiye yakalanacagini bilemeyiz
O yuzden bu iki kurumdan birine bagislayalim gitsin...
Nasilsa burası TBT bi sorun cıkarsa yine çözülür :)
-
asi27 bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Okul farketmez ama bu para egitim icin düzenlendi ve egitime harcanmali diye dusunuyorum. Huzur evi bakim evi cocuk yurtlari gibi yerlere tonla vakif dernek tarafindan yardim yapiliyor zaten. Hic yardim yapilmayan yerlere harcanmali.
Ben sadece değişik bir öneriyi dile getirdim. seninle aynı fikirde değilik eğitim için toplandı diye illede eğitime harcanacad diye bir şey yok sonuçda o noktadaki eksiklik giderildi. ve geri kalanını da ihtiyacı olan bir yere vermek lazım diye düşünüorum. benim aklıma farklı bir şey daha geldi.bir adet su dolabı alalım güzel bir yere bırakalım millet faydalansın.
Biliyorum hocam bende dusuncemi yazdim sadece
-
3.5 Metre x 2 Metre x 2 adet Siyah Projeksiyon için perde + Perde dikimi = 150 TL (110 TL Perde, 40 lira terzi ücreti)
15 Metre 3x1.5 Elektrik Kablosu + Anahtarlı Elektrik Fişi + Elektrik Prizi = 25 TL
15 Metre HDMI Kablosu + Everest Marka Teleskobik Projeksiyon Askısı = 86 TL (Abi valla bu kadar kaldı dedim :))
705 TL Paramız kaldı,
Normalde bu hafta içi götürecektik ama hem ofis taşınıyor hem apandisit ameliyatı oldum ondan dolayı 1 hafta kadar sarktı, en kısa zamanda götürüp teslim edeceğiz.
Görüşürüz...
-
renegadealien bunu yazdı
3.5 Metre x 2 Metre x 2 adet Siyah Projeksiyon için perde + Perde dikimi = 150 TL (110 TL Perde, 40 lira terzi ücreti)
15 Metre 3x1.5 Elektrik Kablosu + Anahtarlı Elektrik Fişi + Elektrik Prizi = 25 TL
15 Metre HDMI Kablosu + Everest Marka Teleskobik Projeksiyon Askısı = 86 TL (Abi valla bu kadar kaldı dedim :))
705 TL Paramız kaldı,
Normalde bu hafta içi götürecektik ama hem ofis taşınıyor hem apandisit ameliyatı oldum ondan dolayı 1 hafta kadar sarktı, en kısa zamanda götürüp teslim edeceğiz.
Görüşürüz...
geçmiş olsun acele etme goturursun
-
Baracuda bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine
üyelikler açılır her önüne gelen üye olursa böyle yorumlar gelir tabi
-
hocam illa bişey yapalım diye de yapmaya gerek yok bence. bekleyin illaki güzel şekilde değerlendircek bişey çıkacaktır.
-
Rene hocam paranın bi kısmını daha harcamışsın ama teklifim geçerli bak victor hugonun sefiller kitabını okurum o kalan paraya.
Daha altına okumam anca filmini izlerim o da anne heathaway oynuyor diye.
HolyOne tarafından 17/Şub/14 11:16 tarihinde düzenlenmiştir -
blackdeath bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
705 TL Paramız kaldı,
Görüşürüz...
geçmiş olsun acele etme goturursun
Olurmu hocam acele etsin.
Götürürsün olaynı yanlış anladı bence rene amca :D
parayı ufak ufak götürüyo bi yemek parası kalsın bak gelirken bide Kırıkkale'nin pavyonları meşhurdur gelince hatırlat rene amca.:P
-
HolyOne bunu yazdı
Rene hocam paranın bi kısmını daha harcamışsın ama teklifim geçerli bak victor hugonun sefiller kitabını okurum o kalan paraya.
Daha altına okumam anca filmini izlerim o da anne heathaway oynuyor diye.
abi bilgileri ver kitabı göndereyim :F