folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

1-2 günlük anket açılsa daha sağlıklı oylama olur

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rene.. Abi simdi arkadas vasitasiyla okula yardim yapildi iyi hos ama 

Bu tur okullari saymakla bitiremeyiz.. 

Simdi herkesin gorusu farkli tabi ama aramizda evlilerde var cocuk bekleyenlerde ve biz bu cocuklarin..

Down sendromlu yada lösemiye yakalanacagini bilemeyiz 

O yuzden bu iki kurumdan birine bagislayalim gitsin...

Nasilsa burası TBT bi sorun cıkarsa yine çözülür :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Okul farketmez ama bu para egitim icin düzenlendi ve egitime harcanmali diye dusunuyorum. Huzur evi bakim evi cocuk yurtlari gibi yerlere tonla vakif dernek tarafindan yardim yapiliyor zaten. Hic yardim yapilmayan yerlere harcanmali.

Ben sadece değişik bir öneriyi dile getirdim. seninle aynı fikirde değilik eğitim için toplandı diye illede eğitime harcanacad diye bir şey yok sonuçda o noktadaki eksiklik giderildi. ve geri kalanını da ihtiyacı olan bir yere vermek lazım diye düşünüorum. benim aklıma farklı bir şey daha geldi.

bir adet su dolabı alalım güzel bir yere bırakalım  millet faydalansın.

Biliyorum hocam bende dusuncemi yazdim sadece

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

3.5 Metre x 2 Metre x 2 adet Siyah Projeksiyon için perde + Perde dikimi = 150 TL (110 TL Perde, 40 lira terzi ücreti)

15 Metre  3x1.5 Elektrik Kablosu + Anahtarlı Elektrik Fişi + Elektrik Prizi = 25 TL

15 Metre HDMI Kablosu + Everest Marka Teleskobik Projeksiyon Askısı = 86 TL (Abi valla bu kadar kaldı dedim :))

705 TL Paramız kaldı,

Normalde bu hafta içi götürecektik ama hem ofis taşınıyor hem apandisit ameliyatı oldum ondan dolayı 1 hafta kadar sarktı, en kısa zamanda götürüp teslim edeceğiz.

Görüşürüz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

3.5 Metre x 2 Metre x 2 adet Siyah Projeksiyon için perde + Perde dikimi = 150 TL (110 TL Perde, 40 lira terzi ücreti)

15 Metre  3x1.5 Elektrik Kablosu + Anahtarlı Elektrik Fişi + Elektrik Prizi = 25 TL

15 Metre HDMI Kablosu + Everest Marka Teleskobik Projeksiyon Askısı = 86 TL (Abi valla bu kadar kaldı dedim :))

705 TL Paramız kaldı,

Normalde bu hafta içi götürecektik ama hem ofis taşınıyor hem apandisit ameliyatı oldum ondan dolayı 1 hafta kadar sarktı, en kısa zamanda götürüp teslim edeceğiz.

Görüşürüz...

geçmiş olsun acele etme goturursun

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine

üyelikler açılır  her önüne gelen üye olursa böyle yorumlar gelir tabi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

hocam illa bişey yapalım diye de yapmaya gerek yok bence. bekleyin illaki güzel şekilde değerlendircek bişey çıkacaktır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Rene hocam paranın bi kısmını daha harcamışsın ama teklifim geçerli bak victor hugonun sefiller kitabını okurum o kalan paraya.

Daha altına okumam anca filmini izlerim o da anne heathaway oynuyor diye.

HolyOne tarafından 17/Şub/14 11:16 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    blackdeath bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

705 TL Paramız kaldı,

Görüşürüz...

geçmiş olsun acele etme goturursun

Olurmu hocam acele etsin.

Götürürsün olaynı yanlış anladı bence rene amca :D

parayı ufak ufak götürüyo bi yemek parası kalsın bak gelirken bide Kırıkkale'nin pavyonları meşhurdur gelince hatırlat rene amca.:P 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Rene hocam paranın bi kısmını daha harcamışsın ama teklifim geçerli bak victor hugonun sefiller kitabını okurum o kalan paraya.

Daha altına okumam anca filmini izlerim o da anne heathaway oynuyor diye.

abi bilgileri ver kitabı göndereyim :F

Toplam Hit: 24121 Toplam Mesaj: 137