folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

C ) Başka bir okula başka bir yardım yapılabilir.

u235 tarafından 25/Oca/14 14:28 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yardım yapılacak diğer okulu bulmalıyız.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Yardım yapılacak diğer okulu bulmalıyız.

Yardım nere yada kimin için toplandıysa bence sadece oraya yapılmalıdır mutlaka eksikleri vardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bence açıka ra c şıkkı önde.. 900 lira az para değil, başka bi okulun ihtiyaçlarından 900 liralık bi kısmı karşılanabilir.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

D) okulda durumu kötü olan öğrencilere nakit yardım alınsın yada kıyafet fln alınsın..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

bu kampanyada benim aklımda kalan bi tek şey var öğretmen arkadaş yazmıştı öğrenciler dışardan gelirken cips alın diyomuş öğretmen arkadaşa bence okuldaki bütün öğrencilere bi çikolata alıp sevindirelim.

başka okula yardım yapacaksak okul bulunur durumu öğrenilir acil ihtiyaç belirlenir uygun bi zamanda yardım edilir bence bu para o okulun hakkı.

ihtiyaç sahibi cocuklarda önemli ama okulda 5-10 kişiye giysi almak ne kadar doğru düşünmek lazım.

okula nakti yardım bence doğru değil parayı ne edecekler bilemiyoruz.

kitap güzel bişey ama bence onun için ayrı bi kampanya yapabiliriz herkes okumadığı evinde duran roman kitaplarını okula yollasa alacağımız kitapdan daha fazlası gider.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Abi en iyisi parayı hazırda bekletelim olur ki ilerde bir zaman yapılacak başka bir bağış olayı için hazırda para bulunur.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

müdüre verelim abü , o bilir napıcanı. 
    yardım mı yapar ne yapar bakarık artık. 
    bi de ne zaman gidiyonuz okula  ? 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ben B şıkkı diyorum açıkçası. Başka okul bulmak zor olur. Bu okulun aylık elektiriği var suyu var var oğlu var en azında bir nebze ihtiyacı olan öğrencilerin okuduğu bir okulun ihtiyaçlarını karşılamış oluruz.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar elektrik su okul giderleri konusunda sıkıntı yok, Milli Eğitim Bakanlığı o konuda hiç bir problem yaşatmıyor okula. Yatılı Bölge Okulu olduğu için güzel ödenek ayrılıyor bizim okula. 

Başka okula yardım yapalım derseniz benim için hiç bir fark olmaz, onlarda bunlar da ihtiyacı olan öğrenciler, çok da memnun kalırım.

Reneye bir seçenek de ben sunmuştum, malumunuz 2. dönem projeler başlıyor ve öğrencilerin paraları olmadığı için ve ailelerinden destek görmedikleri için bu projelerin masraflarını karşılayacak bir ödenek mevcut değil okulda. mecburen bütün yük ders öğretmenlerinin sırtına biniyor ve ister istemez ucuza kaçılıyor.

Okulumuzda parasal konularla ilgilenen Din Kültürü öğretmenimiz var. Hak hukuk gözettiğine dair kefil olabilirim. Para bu arkadaşa verilip, proje giderlerini ve malzeme teminini bu arkadaşımın üstlenmesi seçeneğini de ben eklemek istiyorum. Karar yine yüce tarikat müritlerinindir. :P

Not : Fikir bazında seçeneğim bu şekilde, fakat uygulama konusunda tabiki düzenlemeler yapılabilir. Paranın idareye verilmesi de bir seçenektir fakat öğretmenlere verilmesi paranın kullanımını daha kolay hale getirecektir.

Ayrıca bir de yanlış yerleşmiş olan algıyı düzeltmek isterim. "Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu" olarak okulun herhangi bir desteğe ihtiyacı yok, burda ihtiyacı olanlar sadece öğrenciler.. 

mfatihbodur tarafından 25/Oca/14 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 27285 Toplam Mesaj: 137