Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
Amd-x bunu yazdı
yerine ulaştı beyler yardımlar :)
( güclü abi sen epey yaslanmışsın.. ayrıca benim mart'tan sonra geleceğimi zanneden sevgili kardesime de burdan saygılar :D )
Yav kardesim benim etme eyleme gozunu seveyim yerin dibine sok iyice de kurtul :) Rene amca yeni bi kampanya baslatalim da yeniden teslimat yapin gozunuzu seveyim yerin dibinden cikamiyorum :)
-
_PesimisT_ bunu yazdı
İkinci dönem başıyken henüz halen o paranın bir kısmına talibim... 24 kişilik sınıfım için tüm dersler kitapları istiyorum... 24 tane tüm dersler 5. sınıf kitabı... :S
Okul neresi hocam?
-
Osmaniye Merkez Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu...
-
bir köy okulu bulalım , bütün okul öğrencilerine ayakkabı hediye edelim.
-
enes bunu yazdı
Durumu kotu,iyi olmayan Yurdumuzun dogu kisimlarinda yardima ihtiyaci olan binlerce okul var. Bu okullardan 1 yada 2 tanesi secip, Kalan para ile kirtasiye arac ve gerecleri alip yollayalim. (Kalem,silgi,defter)
Bir adminimizin gecmisidir bu söz,
Sabah arkadasimin not aldigi defteri,ögle arasi silgiyle siler ögleden sonra ben not alirdim..
hocam batının iç kesimlerinde de bazı köy okulları bundan daha kötü durumda aslında. ama es geçiliyor bilinmiyor. Çünkü "Bizim halimize şükür"cülük var hiç dert etmezler durumlarından. he bunu şey diye yazdım herkes şuan bütün kulüpler ilk icraat olarak doğuya kitap gönderme işini yapıyor da batıdaki bazı uç köyleri unutuveriyor. o sebeptendir.
-
rene hocam öncelikle geçmiş olsun diyeyim, başlığı yeni farkettim. bence nakit bağış yapmak yerine elle tutulur gözle görülür bişiler yapmak daha mantıklı geliyor bana. çünkü verilecek para çok gereksiz işlere harcanabilir. en azından kendiniz bişiler yaparsanız içiniz rahat olur diye düşünüyorum.