Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
C) Başka Bir Okula Yardım Yapalım
-
C) Başka Bir Okula Yardım Yapalım
Bu parayı kumbaraya atıp tahribatta sürekli açık kumbara hesabı bırakalım.Belli limitimiz olsun 2.000-2.500 tl gibi,bu limite ulaşıncada bir okul tespit edip yardımda bulunalım,böylece projelerinde sürekliliği sağlanmış olur -
ElizaBeTH bunu yazdı
bu para tutulur yeni bir kampanya yapılır belirli bir limit belirlenir örnegin 3000 tl gibi başka bir okula yine yardım yapılabilir, yada gerçekten birinin ihtiyacı varsa kişisel olarkata bir çocuga yardım edilebilir.
hocam kusura bakma görmeden aynı yorumu yapmışım
-
HolyOne bunu yazdı
Atatürkçü düşünce derneğine bağışlayalım o da eğitim kurumu
Camiye bağışlayalım diyorum, Kur'an kursu var burda mahallenin teyzelerine eğitim veriyor :D
-
Tulumba tatlısı makinası alalım, alet tek başına bir üretim tesisi, çocukların baktıkça ufku genişler:)
İşin latifesi bi yana Para biyere nakit olarak verilmesinde ne yapılırsa yapılsın.
C şıkkı en mantıklısı. -
aynı okula kitap alınabilir
-
Armut puf alalım :)
-
mehmetçik Vakfı'na ve Türk eğitim gönüllüleri Vakfı'na bağışlayalım
SeRDaR tarafından 30/Oca/14 12:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Çydd izmir' de okumayı yaygınlaştırma projemiz var. Bu proje kapsamında belirlenecek bir okula( yoksul okul) kitap bağışı yapılacak.. Aynı zamanda kuvvetle muhtemel, Doğuda bir okula yine kitap bağışı yapılacak.
Benim önerim bu yönde paranın kullanılması hakkında. Parayla, pazarlık yaparak bi yerden kitapları alırız , gideriz. teslim ederiz.
-
Ulupamir köyüne de yardım gerekli. Biz köye 16 koli giyecek yolladık ancak okulun kırtasiye malzemesine çok ihtiyacı varmış köy öğretmeni yardım çağrısı yapıyor. ..