folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bence bu okul için toplanmış bir para, bu okula gitsin. Yardıma ihtiyacı olan tek okul bu değil bunun hepimiz farkındayız zaten ama bir adım attıysak paramız da arttıysa devamını burda getirelim.

Parayı idareye ya da öğretmenlere vermek güzel bir çözüm olabilir, neticede öğrencilerin ihtiyacını en iyi onlar bilir. Ama bu biraz saptırılma potansiyeli olan bir şey..

Bir fikrim şu şekilde.. Kitap eğitim seti almak değil, onun için zaten onlarca kitap toplama kampanyaları yapılıyor/yapılabilir, böyle bir şey nakit parayı yatırmak için bence kötü bir tercih olur. Şu proje yarışmaları var ortaokullar ilkokullar arasında.. Öyle bir şeye katılabilecak öğrencileri motive ve destek amaçlı burs olarak kullanılabilir. Atıyorum fen bilimlerinden proje yapmak isteyen iki çocuk olsun, ihtiyaçları olan üç beş kitap manuel, gerekiyorsa en yakındaki lise ya da üniversitenin olanaklarını kullanabilmeleri için yol paraları orda bir öğün yemek yiyebilmek için bir miktar para, ortaya güzel bir proje çıktığında ve yarışmalara başvurulduğunda sunumlarına törenlerine gitmek için yol paraları tarzı şeyler bu mini fondan karşılanabilir.

Onun dışında belki şöyle bir şey de yapılabilir.. Bir otomatçı ve otomat makinesi bulup içine ne konabiliyorsa konabilir stoklanabilir.. O aletlerin ücretleri bildiğim kadarıyla ayarlanabiliyor, bir çikolata bir cips 25 kuruşa satılır mesela.. Lüks gibi görünüyor olabilir ama çikolata cips hiçbirimizin hayatında lüks değil, onların hayatında da lüks olmasın ^^ Otomat ücretleri ne kadardır onu bilmiyorum ama onun da bir zımbırtısı vardı, sponsor gibi görünüp iki tarafın da yararına bir şekilde bu işi ayarlayabiliyorlardı.

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

kesinlikle parayı elden teslim etmeyin mındar olur.

en mantıklısı ya başka okula yardım yapmak yada okula kitap vs araç gereç almak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

başka okula  yardım yapalım hocam

yada durumu iyi olmayan bir engelliye tekerlekli sandalye alalım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Hocam Yetim Dördüzler İçin Birşeyler Yapılabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_86943761/tm.htm

nolanded tarafından 25/Oca/14 19:06 tarihinde düzenlenmiştir

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Okula bilgisayar,arabalar,motorlar,jetmotorları,uçaklar,uçak pervaneleri , insanlar , insanların vücutları , doğalgazlar ,güneş enerjileri , rüzgar gülleri vs. gibi bir çok alanda bilimsel kitap alıp çocukların küçük yaşta hayal kurup , kendilerini o kitapta ki kahraman olarak görüp o yönde çalışmaları için kitap taraftarıyım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

başka okula  yardım yapalım hocam

yada durumu iyi olmayan bir engelliye tekerlekli sandalye alalım

helal sana dj  iyi fikir

hatta durumu olmayan bi engelli ögrenci araştırılıp, tekerlekli sandalye olmak zorunda degil illaki özürüne yardımcı olacak bi aparatta olabilir, işitme cihazı yada körler için kitap vs

buruksu tarafından 25/Oca/14 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Tekerlekli sandalye fikri güzel.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

konuya baska bir ögretmen arkadaş yorum yapmıstı.

doguda bir okulda gorev yapıyordu ve o okulda cok kotuydu oraya yardım yapalım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

konuya baska bir ögretmen arkadaş yorum yapmıstı.

doguda bir okulda gorev yapıyordu ve o okulda cok kotuydu oraya yardım yapalım

aynen öyle başka okula yapalım bu seferde bende yardımda buluncam :) haydi tbt güzel şeyler bunlar katılalım.

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

aynı okula gitsin abi. :)

Toplam Hit: 24125 Toplam Mesaj: 137