folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

bence Kendiniz harcayın yeterince yardım yapmışsınız. 

C10H15N tarafından 10/Şub/14 16:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

bence Kendiniz harcayın yeterince yardım yapmışsınız. 

tahribatta öyle bir olay yoktur kendimiz harcayacak olsak yardım yapmayız tahribat.com paraya önem vermez tahribat.com müridleri kendi aralarında işlerini çözümler tbt de 1 tek reklam göremezsin 

İnşallah uzun süreli kalır bunları görür benimsersin tbt yi benimsemezsen zaten siktir çekerler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine

Hacı 966 TL ye mi göz diktin lo :)maddi sıkıntılar var herhalde tayiple iş yaptığınız şirketin birimi battı ne oldu :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    haxenkoff
    haxenkoff's avatar
    Erkek

Kitap almak daha yararlı olacaktır. Özellikle fantastik, bilimle ilgili kitaplar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine

üyelikler açılır  her önüne gelen üye olursa böyle yorumlar gelir tabi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Tarikat şeyhi hocam o tanımıyonmu ?  

Senden önce o vardı benden de önce tabi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı
    Baracuda bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Tarikat şeyhi hocam o tanımıyonmu ?  

Senden önce o vardı benden de önce tabi :)

Adam kafa bulmuş gibi görünüyo hocam azcık sazan.avi olmuş uykulu uykulu emin olamamakla beraber :P

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Ben ce en güzeli bir kaç hediye alıp bir TBT buluşmasıyla beraber bir huzur evi ziyereti yapılabilir. En çok sevgiye ve hediye ihdiyaç duyan, en önemlisi bu dünyada hala birileri tarafından sevildiklerini hissetirebilmek en büyük sevap ve etkinlik olacaktır. Bu her hangi bir şehirde yada bir  iki şehirde birden olabilir hem buluşmalar hem huzur evi ziyaretleri aynı günde olur sa hoş olacağı kanısındayım.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Okul farketmez ama bu para egitim icin düzenlendi ve egitime harcanmali diye dusunuyorum. Huzur evi bakim evi cocuk yurtlari gibi yerlere tonla vakif dernek tarafindan yardim yapiliyor zaten. Hic yardim yapilmayan yerlere harcanmali.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Okul farketmez ama bu para egitim icin düzenlendi ve egitime harcanmali diye dusunuyorum. Huzur evi bakim evi cocuk yurtlari gibi yerlere tonla vakif dernek tarafindan yardim yapiliyor zaten. Hic yardim yapilmayan yerlere harcanmali.

Ben sadece değişik bir öneriyi dile getirdim. seninle aynı fikirde değilik eğitim için toplandı diye illede eğitime harcanacad diye bir şey yok sonuçda o noktadaki eksiklik giderildi. ve geri kalanını da ihtiyacı olan bir yere vermek lazım diye düşünüorum. benim aklıma farklı bir şey daha geldi.

bir adet su dolabı alalım güzel bir yere bırakalım  millet faydalansın.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 27315 Toplam Mesaj: 137