Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
bence Kendiniz harcayın yeterince yardım yapmışsınız.
C10H15N tarafından 10/Şub/14 16:10 tarihinde düzenlenmiştir -
C10H15N bunu yazdı
bence Kendiniz harcayın yeterince yardım yapmışsınız.
tahribatta öyle bir olay yoktur kendimiz harcayacak olsak yardım yapmayız tahribat.com paraya önem vermez tahribat.com müridleri kendi aralarında işlerini çözümler tbt de 1 tek reklam göremezsin
İnşallah uzun süreli kalır bunları görür benimsersin tbt yi benimsemezsen zaten siktir çekerler
-
HolyOne bunu yazdı
Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine
Hacı 966 TL ye mi göz diktin lo :)maddi sıkıntılar var herhalde tayiple iş yaptığınız şirketin birimi battı ne oldu :D
-
Kitap almak daha yararlı olacaktır. Özellikle fantastik, bilimle ilgili kitaplar.
-
HolyOne bunu yazdı
Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine
üyelikler açılır her önüne gelen üye olursa böyle yorumlar gelir tabi
-
Baracuda bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Tarikat şeyhi hocam o tanımıyonmu ?
Senden önce o vardı benden de önce tabi :)
-
Maldonado bunu yazdıBaracuda bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Tarikat şeyhi hocam o tanımıyonmu ?
Senden önce o vardı benden de önce tabi :)
Adam kafa bulmuş gibi görünüyo hocam azcık sazan.avi olmuş uykulu uykulu emin olamamakla beraber :P
-
Ben ce en güzeli bir kaç hediye alıp bir TBT buluşmasıyla beraber bir huzur evi ziyereti yapılabilir. En çok sevgiye ve hediye ihdiyaç duyan, en önemlisi bu dünyada hala birileri tarafından sevildiklerini hissetirebilmek en büyük sevap ve etkinlik olacaktır. Bu her hangi bir şehirde yada bir iki şehirde birden olabilir hem buluşmalar hem huzur evi ziyaretleri aynı günde olur sa hoş olacağı kanısındayım.
-
Okul farketmez ama bu para egitim icin düzenlendi ve egitime harcanmali diye dusunuyorum. Huzur evi bakim evi cocuk yurtlari gibi yerlere tonla vakif dernek tarafindan yardim yapiliyor zaten. Hic yardim yapilmayan yerlere harcanmali.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Okul farketmez ama bu para egitim icin düzenlendi ve egitime harcanmali diye dusunuyorum. Huzur evi bakim evi cocuk yurtlari gibi yerlere tonla vakif dernek tarafindan yardim yapiliyor zaten. Hic yardim yapilmayan yerlere harcanmali.
Ben sadece değişik bir öneriyi dile getirdim. seninle aynı fikirde değilik eğitim için toplandı diye illede eğitime harcanacad diye bir şey yok sonuçda o noktadaki eksiklik giderildi. ve geri kalanını da ihtiyacı olan bir yere vermek lazım diye düşünüorum. benim aklıma farklı bir şey daha geldi.bir adet su dolabı alalım güzel bir yere bırakalım millet faydalansın.