Age Of Empires Online
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------
ya amk :S bende başka bir sorun var .

oyun kuru indirdikten sonra bunlardan birini indirmemi istedi. ingilizceyi indirdim kurarken böyle bir hata verdi :|
aynı sorunu alıyorum . türkçe dil olduğu için ingilizce kurulmuyor . türkçe dil olanıda yok orda. -
oyunu kurp sorunsuz biri msn ekleyebilirmi az.ra.il_3@hot
-
beyler WeldoxTBT gamertagım greekim marathonda
-
buda iyiymiş :D oynayamıyacaz şimdi.
-
Weldox bunu yazdı:
beyler WeldoxTBT gamertagım greekim marathonda
-----------------------------hocam mısır olucaz demiştik.
-
benim tagım baya ilginç ama köy karabamya adı:D
gmaille kayıt oldum:D ya girerken create new account diyin oyunun içinde sorduğunda öle oluşturun bitane sonra key felan sormuyor . -
bilgisayarım kaldiriyor. ama sunucusu cok yavas ya 3 saattir indiriyorum hala %60 civarinda...
umarim sunuculari hizlanirda indiririm hemen. Misir olucaz sanirim :]
ek olarak oyun hakkinda soyle kisa bi inceleme tarzi bisey yazarsaniz iyi olur. age of empires III motorunu kullaniyor sanirim.edit: ben simdi bunu kapatsam, actiktan sonra kaldigi yerden devam ediyor degil mi?
edit2: sound.bar dosyasini indirince birden %85 civarina atladi, az sonra biter sanirim :]
-
Mycity bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
firevall antiwirüs hiç bişi yok pc de nasıl geçicem burayı cd key istemeyi geçti böyle diyor artık

-----------------------------Hocalar Oyun İçin Bitane Msn Hesabı Alın Onunla Oyuna Bağlanıyorsunuz Sonra Size Otomatik Key Veriyor Sumbit Diyorsunuz
Web Sitemizde Ayrıntılı Anlatım Yapacaz İnsallah Daha Kolay Yapacaksınız Ozman
ageofempiresonlineturkiye.com
-----------------------------aynı sorun bende de var.key falan istemiyor mail ve şifreyi girince bu ekran geliyor
-
Your gamertag is now
abdullahazad
-
lan xp ye hotfix yüklerken türkçesi olmadğından yüklenmiyor :(
napacaz :(