Age Of Empires Online
-
aynen yav ben seni bile göremez oldum weldox :)
tbt de degilim ama turks bölümüne girdim sende gel istersen :) 18 im bende -
istanbula dondum ve suan kuruyorum ilk başta yapmamız gereken seyler varmı suna buna dikkat et diyecek fln
-
ya hacı premiumsuzda kasılmıyo be premiumla itemler çatır çatır daha rahat kasmanı sağlıyo alıcamda bu arada evde net yok 10 oldum günde 1 saat giremiyorum girersemde asılıyorum quest yapıp çıkıyorum
thasponge ismin guild muild alcak varsa pmlen belirtsin :D
-
kurdum f,lan h,ç b,r s,k anlamadım amk biri nasıl oynandıgını filan yazsada iyi olur hani hiç pc de oynadıgım gibi degil
-
ugras dur hala bi sikim anlamadım amk bikere benim kullanıcı adım neden buyuk harflerle oldu sonra sag alt tarafta neden aura194 nick var kullanıyorum nasıl gorev yapıyoz aamk heryerde buy yazyo gorev yapamadım amk onu bırak admlara snu bunu yap demedim aeotr forumuna yonlerdimeyin baktım yok aga taoplu bi konu soyle oyunu ilk acıldıktan sonra ne yapılması gerektigini yazan bi dokuman koymamıs adam şimdi varmı cvp vereck olan
-
Simdi güncelliyorum. Guild kurdu iseniz haber verin burdan. Oyunda ki nicki belirtirim sonra :D
-
yav ben bir türlü kaydolamadım hep sifre yalnıs diyor anlamadım gitti yardım bekliyorum ilgili müridlere duyurulur
-
BENDE GELİRİM HACILAR
-
up
-
bugün oyunu sildim son 2 haftadırda oynamıyordum ne umdum ne buldum a.q