Age Of Empires Online
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
yahu biri yardım etsin sinier oldum indirmeyi hallettimde nerden kayıt olucam bi açıklama :)
-----------------------------oyuna gir girince play de wlm account ister account gir şifre sormadan açıyo.Gmaille girdim yaw o derece
-
hay amına koyum bu crt monitörün biri oyuna girmeden ekranın frekans aralığını nasıl düşürcemi söyliyebilirmi kurcaladım bulamadım birşey
-
Antikilller bunu yazdı:
tbt yi ben açtım bi arkadaşla denedik ilk neydi ismi bi yazsın :D
edit: BlackStorm du galiba :D nese girim oyuna
-----------------------------Evet bendim o. :D
-
Antikilller bunu yazdı:
hay amına koyum bu crt monitörün biri oyuna girmeden ekranın frekans aralığını nasıl düşürcemi söyliyebilirmi kurcaladım bulamadım birşey
-----------------------------up up :D
-
Koskoca microsoft, oyunu piyasaya sürmeden önce, xp için tr dil destekli hotfix gerekli olduğunu biliyodur bence. O kadar gerizekalı olamazlar dimi? Bu oyundada farklı pazarlama strateji kokuları almaya başladım ilk günden. Nede olsa microsoft adamlar king ya :@ Bi oyun için işletim sistemiyle uğraşamam şindi inadına xp anasını satayım varmı len! age of empires 2 oynamaya dewam :D
-
SALDIRAY bunu yazdı:
Koskoca microsoft, oyunu piyasaya sürmeden önce, xp için tr dil destekli hotfix gerekli olduğunu biliyodur bence. O kadar gerizekalı olamazlar dimi? Bu oyundada farklı pazarlama strateji kokuları almaya başladım ilk günden. Nede olsa microsoft adamlar king ya :@ Bi oyun için işletim sistemiyle uğraşamam şindi inadına xp anasını satayım varmı len! age of empires 2 oynamaya dewam :D
-----------------------------al bendende okadar :D
-
ben giriş yaptıktan sonra key soruyor bu bana :(
-
wert bunu yazdı:
ben giriş yaptıktan sonra key soruyor bu bana :(
-----------------------------hocam eski sayfalara bak defalarca anlattılar key sorununu
-
hayatımda bu derece sorunlu oyun görmedim lan :)
up up
yukarda sorum var :)
-
xp den kurulum yapanlar nasıl yaptı acaba ?
onlarda dil sorunu çıkmadımı ?
win 7 de filan çalısani upload edilse xp de çalışırmı ki ?