Age Of Empires Online
-
Beyler bildiğiniz üzere ben greekim herneyse bana heavily protected kutularından birinden şöyle bişey düştü egypt için isteyen varsa verebilirim http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/14590.jpg bu arada chatboxta tahribat esintileri var :)
-
DrkDvl bunu yazdı:
-----------------------------
Ern3st bunu yazdı:
xp'den oyuna girmeyi başarabilen var mı ? varsa nasıl?
-----------------------------benm abimde xp yüklü ama ben indirdim kurduktan sonra program files tan kurulum dosyasını abimin pc ye attım şu an sorunsuz oynuyor.
-----------------------------bende kurulu halini indirdim ama "WindowsXP-KB938759-x86-ENU" bu dosyayı yükleyemiyorum. language update felan diyor. bunu nasıl aştınız ?
-
yav şu key almayı gerizekalıya anlatır gibi anlatacak biri yokmu :(
-
konpi bunu yazdı:
quest yapmaktan başka bişe yok mu bu oyunda :|
----------------------------- -
key istedigi zaman o ekrani iptal edip live id ile giris yapin.
oyunda suana kadar hep quest yaptim baska bi bok yapamadim. yok galiba ya da bu egitim questleri cok uzun suruyor.
oyun motoru age of empires III'un ki. cizgi film tarziyla makyaj yapip arayuzu degistirmisler, birde network olusturmuslar al sana aoe online. yani aoe III kaldiran bilgisayarlar bunuda oynayabilir. ben lowa cektim her seyi 60-70 fps ile oynuyorum.
ayrica tum turkleri toplamak icin "Turks" adiyla kanal actik oraya gelirseniz iyi olur. DH ve Tahribat var onun disinda serbest takilan oyuncularda var.
kanalin acilmasinin sebebi genel konusma alanini siktik millet bizden bikti (hep yaptigimiz sey) o yuzden actik kanali.
oyun basta karisik geliyor arayuze alismaniz lazim. saga sola butonlara falan tiklayin bolca. Games for windows adindaki o mavi pencereyle pek ugrasmaniza gerek yok.
bi rehber hazirlayalim, yeni oyuncularin anlamasi icin iyi olur.iyi oyunlar herkese.
edit: yukarida weldox oyundan bir resim paylasmis beni fotograflamis :$
-
yemillie-yemillieTBT
-
benim pc xp , kardeşiminde yazdığı gibi o indirip benim pcye oyunun kurulmuş halini atınca bende girebildim . öteki türlü yapmaya kalktığımızda o sorunla karşılaşıyoruz .
oyunda olupda tbt chat yerine gelememiş arkadaşlar için bi anlatım yapıyım bende.

general kısmına gelin new tab diyoruz .

sonrasında new tabın üzerine gelip options diyoruz .
tab name kısmına bişeyler yazın . join channel kısmına TBT yazıyoruz üst kısımdada tbt tikli olsunki yazışmalar karışmasın . ve direk TBT kanalına yazın .
oyundaki nickim : DonieTr -
HaLFDeviL bunu yazdı:
benim pc xp , kardeşiminde yazdığı gibi o indirip benim pcye oyunun kurulmuş halini atınca bende girebildim . öteki türlü yapmaya kalktığımızda o sorunla karşılaşıyoruz .
oyunda olupda tbt chat yerine gelememiş arkadaşlar için bi anlatım yapıyım bende.

general kısmına gelin new tab diyoruz .

sonrasında new tabın üzerine gelip options diyoruz .
tab name kısmına bişeyler yazın . join channel kısmına TBT yazıyoruz üst kısımdada tbt tikli olsunki yazışmalar karışmasın . ve direk TBT kanalına yazın .
oyundaki nickim : DonieTr
-----------------------------oh tbt yi ben açmayı düşünüyordum bak kim açtıysa iyi yapmış.
ellerinize sağlık.
-
oyundaki nickimde x3uqm4 yazarsan iyi olur eklicek falan varsa ekler oradan.
-
tbt yi ben açtım bi arkadaşla denedik ilk neydi ismi bi yazsın :D
edit: BlackStorm du galiba :D nese girim oyuna