Age Of Empires Online
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ne umdum ne buldum a.q
-----------------------------aynen amuhağoym
-
uzun süre oynayan bi arkadaş buldum, premium olmadan kasamıyorsun diyor. premium çok farkediyormuş. yani amele free2play mantığı.
-
Age Of Empires Online
Oynayan Kaç Kişi Kaldı
-
Mycity bunu yazdı:
Age Of Empires Online
Oynayan Kaç Kişi Kaldı
-----------------------------PvP'de karşıma premiumlu adam gelirse başlar başlamaz 8-10 tane işçiyle gelip townumu dağıtıyor. 5-6 tane işçiyle fillerimi harcıyabiliyor. Adamların asker ihtiyacı yok. Oyunlarda premiumlu adam daha hızlı kasar, kutulardan daha iyi item çıkartır bunlar normal ama bunda bildiğin eziyorlar. Oynarken zevk alamadığımdan dolayı ancak canım sıkılırsa girip 1-2 görev yapıp bırakıyorum.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Age Of Empires Online
Oynayan Kaç Kişi Kaldı
-----------------------------PvP'de karşıma premiumlu adam gelirse başlar başlamaz 8-10 tane işçiyle gelip townumu dağıtıyor. 5-6 tane işçiyle fillerimi harcıyabiliyor. Adamların asker ihtiyacı yok. Oyunlarda premiumlu adam daha hızlı kasar, kutulardan daha iyi item çıkartır bunlar normal ama bunda bildiğin eziyorlar. Oynarken zevk alamadığımdan dolayı ancak canım sıkılırsa girip 1-2 görev yapıp bırakıyorum.
-----------------------------bak haklısın bu konuda acaba bunun biz pvp sinimi çıkarsak :D
-
Mycity bunu yazdı:
Balyoz99 bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Age Of Empires Online
Oynayan Kaç Kişi Kaldı
-----------------------------bak haklısın bu konuda acaba bunun biz pvp sinimi çıkarsak :D
-----------------------------yok yea :W
ben minecraft tf2 felan takılıyorum bu ara.
WoW oynuyordum bir paralı okul açılıyor diye bırakıcam büyük iht.
artık aoe:o oynanmaz.
-
Müridler Oyuna Yeni Paketler Patchler Gelmiş Manyak Sardı :D Pvp Yapabiliyorsunuz Artık Güzel Olmuş Yeni Paket
-
hocalar oyuna giriyorum. Yeni gorevleri yapamiyorum. Misir irkindanim ama hani oradaki adamin verdigi gorevler var ya haritadan istedigi yere gidiyorum. Gorev daha o yere gider gitmez gorev failed yaziyor..
Bide hata gibi bisey yaziyor ekranda :
Random Map:Scenariloader caused an unhandled exeption
-
Ageof Empires Online(Yenilik Geliyor champion mode)
champion mode dediğim şey gearların etkisiz olacağı bir moddur sadece oyunculuğa bakacaktır bi freepremium u da yenebilir yani.champion mode yeni ranked sistemi olucak
Fanpage : http://ageofempiresonlineturkiye.com
-
ageofempires onlnie 40 takla atsa kaybettigi oyuncu kitlesini geri getiremez. çok yanlış bi politika izledi. çok büyük bir kitle takipteyken premiumlu kullanıcı ile free kullanıcı arasındaki farkı abarttı. buda kendi zararına oldu
not: freemium terimini ilk defa duydum :D premiumun ingilizce anlamı var da freemium türetilmiş hali heralde :D