Age Of Empires Online
-
Aynen oyle age ofu hayal meyal hatırlıyorum senelerdır oynamadım :D
Fakat alısmam uzun surmez ve grafıkler cok tatlı olmus :) baslamasak olmaz
-
Kolay gelsin tarikat. Benin bu sene sinav vark atilamayacam.size bol stratejiler.
-
yer varsa benide yazın lan eyc of oynanmaz mı be strateji manyağı oyun geometri sorusu çözmek gibin :W
-
oyun çıkınca cracki hemen çıkacakmiki geri sayım yapıyorsunuz :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne crack i alper oyun free2play de illa parayla birşey ler satacaklardır :)
birde online oynanan oyunda ne crakci sen knight online a crack yapmaya çalışan birini gördün mü :D ben gördüm gülmekten ölüyodum :D
-
PanxeR bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ne crack i alper oyun free2play de illa parayla birşey ler satacaklardır :)
birde online oynanan oyunda ne crakci sen knight online a crack yapmaya çalışan birini gördün mü :D ben gördüm gülmekten ölüyodum :D
-----------------------------ageof ların tüm sürümleri ücretli çıktı bu neden ücretsiz çıksın ki?
bu oyunun betası bile windows market üstünden verildi market abonelerine
windows markette reklamı var onlarda bekliyo
ücretsiz olursa güzel olur ama ücretli olursa almak isteyen gelsin ortaklaşa alırız :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ageof ların tüm sürümleri ücretli çıktı bu neden ücretsiz çıksın ki?
bu oyunun betası bile windows market üstünden verildi market abonelerine
windows markette reklamı var onlarda bekliyo
ücretsiz olursa güzel olur ama ücretli olursa almak isteyen gelsin ortaklaşa alırız :)=
Yok hocam ücretsiz, kendileri açıkladılar en son E3'de. Hem CD satışı olacak hemde download edilebilecek. İllaki kazanırlar para. -
Extrahard yaz cnm...
-
grafikler çok havalı olmuş tf2 tarzı biraz :) 2 gün kaldı sabır beyler :)
-
müridler anlayamadıgım bişi var.şimdi bu online age of böyle 1-2 saat sürecek ve oyun bitecekmi yoksa ogame fln gibi 3-4 ay mı sürecek...nası oluyor açıklama yaparmısınız ..