folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet

AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

----Kelv1n----
    ulan herşeyide bilirsiniz.
    ----ahmet_s1987----
    yaw warya bi adam anck bu kdr kıskanılır
    ----dikdatoraa----
    tarihte iyi işler yapanlarla hep uğraşılmıştır

Ulan BU ADAMLARI BAŞTA KEMAL UNAKITAN HZ MUHAMMEDİN Sakal-ı Şerifini bile Şeyh maktuma satıyorlardı.. İstanbulda yakalandılar.. Sonra yakalanınca ne dediler göstermek için getirmiştik.. Sanki adam oraya kadar gelmiş muzeye bakmaya gidemicekti Sakal-ı Şerife..

Üstelik bu adam kim ki ayağına götürüyorsunuz...  Sonra bu şeyh maktuma 2milyon dolara ucuzdan özelleştirme yapıyorlardı Chp itiraz etti 8milyon dolara sattılar.. BİRAZ GERÇEKLER..

DİNİ İMANI PARA OLAN BU ADAMLARI GÖRÜN BİRAZ...

benim nickimi ağzına alma lan alıyosanda besmele çek ! sikicem sizin siyasetesinizi  lan sana muhalefet oluyorsam bu benim akpli oldugumumu gösterir sizin tartışma şeklinizi sikiyim ok? birşey daha  yazarsam namertim.(bu konu)

chpninde,dpnininde,akpninde,spninde,anapında,mhpninde topunun köküne kibrit suyu dökücen amkcan hepsinin

dtplilerle ayrıca ilgileneceksin yakmayla başa çıkamassın.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    İnşallah bu konuda kilitlenmeden sonuç bulur mutabık oluruz.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ulan BU ADAMLARI BAŞTA KEMAL UNAKITAN HZ MUHAMMEDİN Sakal-ı Şerifini bile Şeyh maktuma satıyorlardı.. İstanbulda yakalandılar.. Sonra yakalanınca ne dediler göstermek için getirmiştik.. Sanki adam oraya kadar gelmiş muzeye bakmaya gidemicekti Sakal-ı Şerife..

Üstelik bu adam kim ki ayağına götürüyorsunuz...  Sonra bu şeyh maktuma 2milyon dolara ucuzdan özelleştirme yapıyorlardı Chp itiraz etti 8milyon dolara sattılar.. BİRAZ GERÇEKLER..

----Kelv1n----

Artis artis konuşma Orda sana yazmadım yazıyı zaten zıplama hemen.. Herşeyi bilirsniz demişisn cevap vermeyi unutmuşum.. Herşeyi bildiğimiz yok ama bildiklerimizi yazıyoruz.. sende bi boklar biliosan yaz.. Bilmiosanda artislik yapma..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Gercekten cildiricam a.q. nasil bu  ampulculere manyak gibi koru korune baglanmis halkim hic mi gazete kitap okumuyo rakamlari hicmi gormuyo hesaba kitmi bu cok  anlamsiz.insanoglunun melekeleri bu kadar basiretsiz olur.ben hala bu ampule destek olanlari  gordukce kafayi yicek gibi oluyorum.benim dogmamis cocugumu borclu hale getirdiler hala mlllt gozunu kapatmis sak sak liyo bunnlari gotunden gireni cikani bilmiyo cahil halkim uyan uyan turk mllti.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    Gercekten cildiricam a.q. nasil bu  ampulculere manyak gibi koru korune baglanmis halkim hic mi gazete kitap okumuyo rakamlari hicmi gormuyo hesaba kitmi bu cok  anlamsiz.insanoglunun melekeleri bu kadar basiretsiz olur.ben hala bu ampule destek olanlari  gordukce kafayi yicek gibi oluyorum.benim dogmamis cocugumu borclu hale getirdiler hala mlllt gozunu kapatmis sak sak liyo bunnlari gotunden gireni cikani bilmiyo cahil halkim uyan uyan turk mllti.
    Haklısın çıldırmamak elde değil :(

----------

AKP Lİ HERHANGİ BİR ARKADAŞTAN BU SAKAL-I ŞERİFİ SATMA İŞİNE BİR CEVAP BEKLİYORUM.. MÜSLÜMANSANIZ BU DURUMA TEPKİNİZ NEDİR SÖYLİYİNDE BİLELİM..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tahribata siyasetin yaKIŞMADığını belirtmek istiyorum bana göre siyasetin a.k

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

ben akp ye oy vericem diyenlere tek birsey soyliyecegim;

hicbir yere bakmadan, şu postu okudugunuz anda "bana cari açıgın tanımını yapın" akp ye oy verecegim.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BigCrazy
    BigCrazy's avatar
    Erkek

insanlar bu kadar yırtındı ama sonuc ? abicim cok begendigim sözlerden biri türk milletinin %99 u koyundur du ama artik deil türk milletinin %49 u koyun %6 si şerefsiz %22si aydin ne yaptigini bilen %15 i vurducu kırdıcı %3 ü salaktır..

O gün ampule oy verenlere tek sey söyleyecegim bigün tayyep anneni de al git demeyip de anani da ver git derse emin ol birilerine (türk düşmani olan) satmak içindir. hayde kolay gelsin. nice SATILMALARA nice KANDIRILMALARA nice OTLAMALARA.

Baydım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    BigCrazy bunu yazdı:

insanlar bu kadar yırtındı ama sonuc ? abicim cok begendigim sözlerden biri türk milletinin %99 u koyundur du ama artik deil türk milletinin %49 u koyun %6 si şerefsiz %22si aydin ne yaptigini bilen %15 i vurducu kırdıcı %3 ü salaktır..

O gün ampule oy verenlere tek sey söyleyecegim bigün tayyep anneni de al git demeyip de anani da ver git derse emin ol birilerine (türk düşmani olan) satmak içindir. hayde kolay gelsin. nice SATILMALARA nice KANDIRILMALARA nice OTLAMALARA.

ya sana bi siktir cekerdim ama ortam müsait deil, istedigin olmayınca nasıda cılgına dönmüşsün, bi düşünce ancak bu kadar saçma olabilir a.g , akp'ye veren koyun, dtp ye veren şerefsiz, chp ye veren aydın oluo amg, mhp ye verende kavgacı ölemiii ...senin aklına sokim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://gercekdurum.tr.cx/ buyurun reklam gibi olacak fakat diyeceklerim orada var.

Adamlar çok iyi beyin yıkıyor, http://www.akparti.org.tr/ burayı okuyun çok iyi damardan giriyor, her türlü işini kılıfına uyduruyor, 
    http://www.akparti.org.tr/akmuzik.asp müziklere bakın hepsi Türk lüğü yansıtıyor.

Bunlar hepsi planlı milleti yanına çekmek için yapılmış işlerdir.Psikoloji kullanılır 14 danışman sadece konuşmalar için çalışır.

Kitap vermiştim bu işler için casus konumda en son mesajım.ORda bir çok güzellikten bahsediyor.Cia in dünyada kurduğu dini kült, tarikatlerden.
    Daha sonra bütün bunlar olurken şehirde alt yapılar, yollar yapıldı.Borç arttı, kurumlar 6 aylık gelirine 5 yıllık özelleştirildi.
    Fakat millet çalıştığı için sevdi akpyi.Aslında akpnin sucu yok.Diğerlerinin sucu var.Akp sadece içini yaptı millet güvendi fakat diğer taraftan ülke gitti.
    Eğer bütün partiler akpyi birazcık örnek alıp işini yani millete çalışmayı aklından çıkartmaz yolları yapıp temmuzda kömür dağıtırsa onlarda iktidarda kalır.

Fakat bize hiç bir hizmet vermediler şimdi bu yüzden akp çalışıyormuş gibi gördündü.
    Akpye kızıyorum fakat aynı oranda diğer partilerede kızıyorum yattılar, yattılar, yattılar, ceplerine para tıktılar.Millete çalışmadılar.
    Ondan sonra biri 4 seçimdir kazanamaz, diğeri istifa eder. 

Bak adam ne kadar psikolojik çalışıyor 'durmak yok yola devam' psikoloji bilenler hemen bunun şartlandırma olduğunu anlayacaktır.

Ehh akp yi örnek alsınlar diğerleride.Fakat ülke nasıl satılırı değil, nasıl millete oynanır iktidarda kalınır'ı örnek alsınlar.

akp siyonistte olsa, abd nin adamıda olsa sonuçta 2 yıl üst üste iktidar da mı?Onca pisliği milyonlara ramen yaptılar mı????

HAngi parti yapa bildi hey gidi hey...biz hala chpyi savunalım diğerlerini savunalım...... 

edit --------------

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41848&sayfa=2#398680

Bu kitabı okuyun.ADam aşırı doğru bilgilerden bahsetmiş helal olsun adama. Bu işide biliyor.beyin yıkamadan biyolojjik savaşa dünyadaki cemaatlere, ordan
    siyasete her konuda bilgisi var adamın.İLaçları falan anlıyor üstelik.

Orda Türkiye de olan bazı şeyleri net net açıklıyor.

Toplam Hit: 17281 Toplam Mesaj: 121