folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet

AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------

sen bana haktan bahsedemessin önce bir saygıyı öğren. ordan oy atanlara küfürü hak ediyorsunuz yazmışsın hatta etmişsinde (yazmamış olsan bile) milli görüşcülüğünüzin içine ediyim haktan hukuktan bahsetme bu saatten sonra.

Ben kimseye küfürü hakediyosunuz yazmadım alıntı yap ii oku. Gözünü dört aç kimin yazdığına iyi bak. Boş laflar atıp tutma 

MİLLİ GÖRÜŞ BU DÜNYANIN SOSYOLOJİK BİR GERÇEĞİDİR VE BAŞINIZDA PATLICAK

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    tayoğa yazdım.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:
    tayoğa yazdım.
    Pardon:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek

Tayok

Madem hocamızın konferanlarını dinledin. iyi dinle bida dinle bak orda nediyor. Bizim yöntemimi iddia değill ispattır. Öle avatarına rakı resmi koyarak, küfürler ederek Milli Görüşü savunman doğru değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    cih bunu yazdı:

Erbakan hocamız diyoruz. Çünküüüü

1 - Kendisi üniversitede Prof.Dr. kariyeriyle hocalık yapmıştır

2 - Tasavvuf ehli ve Bediüzzaman Saidi Nursi, Süleyman Hilmi Tunahan gibi müstesna ve islama hizmet etmiş mürşidi kamilllerden biri olan MEHMET ZAİD KOTKU efendinin talebesidir. Onun yanında yetişmişitir (Aynen Sultan Fatihin Hocası Akşemsettin gibi)

3 - Erbakan hocamızın ilmi çok yüksektir. Bakın şuan hala Leopar tanklarında Erbakan hocamızın icadı olan motorlar kullanılmaktadır.

4 - Hocamızdır çünkü o bize zamanımızda nasıl cihad edilir bunu öğretti.

daha saymaya lüzüm görmüyorum

Evet inönünün bir sözünü aktarayım sizler

BU MİLLET ATATÜRKTEN SONRA BİR ADAM DAHA YETİŞTİRMİŞTİR. ODA DİNCİ ÇIKMIŞTIR.

2 Temmuz 1993'te Sivas'ta öldürülen 37 canı ve yobazların neler yapabileceklerini asla unutmayacağız !   

Hocamızdır cihadı ögretti demişsin ve üstüne Atatürk'le kıyaslamışsın. Cihad-Din-Kitap ayaklarında gezen vişne çürüğü pantolon ve yeşil gömlekle takılan tayyip erdoğan bıyıklı kalite insanlardan birisin

Hocan ve türevleri umarım tekrar başa gelir

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    abd, ingiltere, talabani, kibris rum kesmi ve israil akp yi destekliyo ben esek miyim ben de akp yi destekliyorum :=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

ben hocamız hocamız derken biliorum tamam prof falanda siz olebi hocamız dionuski direk erbkn sevmiyen slktır dinsizdir yada ne bilem 2. sınıftır gibi bişi cıkıo.

ben o yaşta bir insanın başa geçmesini şahsen istemem çünkü bi süre sonra ülke onlarınmış gibi davranıolar erbakan gelip meslek liselerinin öünü acıcaksa yada sevgili cemcim :D gibi mazotu 1 öss yide kaldırıcaksa :D(ulen hala gülüom bu vaade)

bu arada küresel ısınma var aq biz hala siyaset peşindeyiz aq aq aq 

Hoşgörü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Arkadaş hocanın yaptıkları açık neden iyi yanlarını kabul etmiyorsunuz hocanın ve görüşünün cevap veremeyeceği bir soru yok.O kadar şey yaptı ki ben sadece asgari ücrete yaptıklarını ağır sanayi hamlelerini vs. vs. hangisini anlatım.Şeriat devleti deyip tutturmuşsunuz ne şeriat devleti be kimse istemiyor şeriat devletini. bu görüşü çekemeyenlerin tek söyledikleri bu başka söyleyevcekleri bir şey yok .Bunu söyleyenler insanları ateistliğe sürüklemeye çalışıyorlar neden Türkiye diniyle ayakta duruyor.Şehidi şehit yapan inancımızsa; bunu kabul edip diğerlerini yok sayamazsın diğerlerinden kasıt dini yaşam.Ya neyse fuzuli diyorya "Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Razı Değil "

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek
    network bunu yazdı:
    bLuetuLips bunu yazdı:

Bazılarına göre şeriatı getircek, bazılarına göre misyonerleri getirdi. Bazılarına göreyi hiç yazmıyorum bile...

Oyum Akp'ye en sosyal en demokratik en laik ve en iyi parti olduğu için!

bu kadar kör bir toplumuz biz işte ..

gidin bi akdeniz kıyılarına ege kıyılarına hangi boş arsanın tapusu bir türkte ? hepsi yabancılarda evet savaşla alamadılar para ile kalleşlik ile akp aracılığı ile alıyolar !

öcalana sayın diye hitap eden bir başbakan düşün ki çifçimize al ananıda git diyen bi bi başbakan düşün ki hergün şehitlerimizin kanı akarken askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen bi başbakan ...

beyler açın gözlerinizi osmanlıda kapitülasyonlar fazlasıyla uygulanıyo devlet millet kavramı yok ediliyor ..

ve siz hala akp diyosunuz ...

yazık size yazık açın gözlerinizi atatürkün kurduğu sizlere emanet ettiği bir cumhuriyetin çocuklarısınız ...dikkatli olun bu bayrağı indirmeye yada rejimiz değiştirmeye çalışıyo açın gözlerinizi kör bakmayın dünyaya !!

I Love Software , Software is a life...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

lan ne mal adam ya ii güzel  bok atacanda seviyesi olsun be birader

yasaklı dellmıydı  bu herif  ne atıp tutuyor

matematik24.com
Toplam Hit: 17286 Toplam Mesaj: 121