AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Bazılarına göre şeriatı getircek, bazılarına göre misyonerleri getirdi. Bazılarına göreyi hiç yazmıyorum bile...
Oyum Akp'ye en sosyal en demokratik en laik ve en iyi parti olduğu için!
-----------------------------bu kadar kör bir toplumuz biz işte ..
gidin bi akdeniz kıyılarına ege kıyılarına hangi boş arsanın tapusu bir türkte ? hepsi yabancılarda evet savaşla alamadılar para ile kalleşlik ile akp aracılığı ile alıyolar !
öcalana sayın diye hitap eden bir başbakan düşün ki çifçimize al ananıda git diyen bi bi başbakan düşün ki hergün şehitlerimizin kanı akarken askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen bi başbakan ...
beyler açın gözlerinizi osmanlıda kapitülasyonlar fazlasıyla uygulanıyo devlet millet kavramı yok ediliyor ..
ve siz hala akp diyosunuz ...
yazık size yazık açın gözlerinizi atatürkün kurduğu sizlere emanet ettiği bir cumhuriyetin çocuklarısınız ...dikkatli olun bu bayrağı indirmeye yada rejimiz değiştirmeye çalışıyo açın gözlerinizi kör bakmayın dünyaya !!
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------hak? one üf herşeyi bilirsiniz ya :(
bilader bizim ve çoğunluğun istediği laik,cumhuriyetik bir türkiye gelip buda yazıp kafa bulandırma sizin cihadınızıda töbe töbe
iranın ne şekilde yönetildiğini biliyorum onlar gibi bir yönetim biçimi sergiliyeceğinizi öğrenmek için iran gibimi yazdım :@
bizim burda kum depomuz var gelirseniz orda cihad yapmanıza izin verebilirim ;)
-----------------------------Ne alaka ya. Zamanında Saadet partisi bu hükümete gelmedi mi be! O zaman böyle bir yönetim mi vardı! Millet siyonizminyardakçıları olan bütün medyadan küçük bi bok öğrenmiş ağzı olan konuşuyor..
Sana bir tavsiye Erbakan hocanın ESAM 1 Konferansındaki konuşmaları dinle bide ESAM 2 deki konferanslarını dinler. Cidden diyorum bu konuşmaların tamamını izle ve dinle. Sonra göreceksin ki kanıtlarıyla her bok ne yapacağımız ne yaptıklarımız milletin ne yaptıklarını göreceksin. Sana ve diğerlerine en içten dileklerimle söylüyorum ESAM 1 - ESAM 2 konferanslarını dinle.
-
size sadece bir önerim olucak;
sadece erbakan beyin çıktıgı programları izlemeyin akpyide,chpyide,dpyide,gpyide(bunu dinlemesenizde olur :P)mhpsinide izleyin konuşmalarındakileri verdikleri bilgileri inceleyin görün geçirin tek taraflı düşünmeyin.
dün Tgrt haber kanalında ekonomi kulisi adlı bir program izledim akpli bir milletvekili adayı vardı(gaziantep 1. sıra aday) çok güzel bilgiler verdi kendi açısından anlatmaya çalıştı bazı şeyleri bilmiyorum siz bi chp yi izliyormusunuz sırf muhalefet hep kötü şeyleri göz önüne getiriyor. (akp ninde amk hiç bi alakam yoktur.) dp de öyle mhpde öyle erbakan vs. hiç demiyorum geçen Karadeniz tvyi açmış izliyor babam yaşar nuri diye bir tip var onun bile diline düşmüş akp yazık ya tüü sizin politikalarınıza topunun köküne kibrit suyu döküp yakmak lazım ya neyse.
-
Kelv1n bunu yazdı:
bilader bizim ve çoğunluğun istediği laik,cumhuriyetik bir türkiye gelip buda yazıp kafa bulandırma sizin cihadınızıda töbe töbe
iranın ne şekilde yönetildiğini biliyorum onlar gibi bir yönetim biçimi sergiliyeceğinizi öğrenmek için iran gibimi yazdım :@
-----------------------------
Sen laikliktenmi bahsettin. Emin ol biz sizden daha laikiz. -
Tayok bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------Ne alaka ya. Zamanında Saadet partisi bu hükümete gelmedi mi be! O zaman böyle bir yönetim mi vardı! Millet siyonizminyardakçıları olan bütün medyadan küçük bi bok öğrenmiş ağzı olan konuşuyor..
Sana bir tavsiye Erbakan hocanın ESAM 1 Konferansındaki konuşmaları dinle bide ESAM 2 deki konferanslarını dinler. Cidden diyorum bu konuşmaların tamamını izle ve dinle. Sonra göreceksin ki kanıtlarıyla her bok ne yapacağımız ne yaptıklarımız milletin ne yaptıklarını göreceksin. Sana ve diğerlerine en içten dileklerimle söylüyorum ESAM 1 - ESAM 2 konferanslarını dinle.
bak erbakanın iyi şeyler yaptıgını biliyorum ESAM1 Ve ESAM2 konuşmalarını dinlemedim fakat cis mi ne o arkadaş cihad fln birşeyler zırvaladı bunlar saçmalıktır arkadaş ne cihadı -
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Bazılarına göre şeriatı getircek, bazılarına göre misyonerleri getirdi. Bazılarına göreyi hiç yazmıyorum bile...
-----------------------------Yazık ya bizim milletimiz bölünmeyi ve yok edilmeyi hak ediyor. AKP pzvkleri soyuyor kral oluyor, yapılmış şeyleri YOK PAHASINA satıyor para katıyor KRAL OLUYOR, AKP pzvkleri PKK ülkeyi sikerken bakıyor KRAL OLUYOR , SİYONİZME destek veriyor KRAL OLUYOR, AMERİKANIN YALAKASI OLUYOR KRAL OLUYOR...
Ulan küfrü hakeden insanlarsınız. Hala akp ye oy vermeyi düşünen zihniyetlere ne diyim ya... HAK EDİYORSUNUZ evet evet HAKEDİYORSUNUZ..
-
Kelv1n bunu yazdı:
Tayok bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
bak erbakanın iyi şeyler yaptıgını biliyorum ESAM1 Ve ESAM2 konuşmalarını dinlemedim fakat cis mi ne o arkadaş cihad fln birşeyler zırvaladı bunlar saçmalıktır arkadaş ne cihadı
-----------------------------Babacım aslında Erbakan bir nevi cihad da yapıyor. Cihad sadece savaşla yapılmaz (silahla kılıçla vs. ile) Cihat her alanda yapılır akıl, zeka , ekonomi. İşte Erbakan hoca da bunu yapmak istiyor ülkemizi diğero emperyalist ülkerelere , bizi böylemeye çaçlışan ülkelere karşı güçlü bir hale getirmek için cihad yapmak istiyor...
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Yazık ya bizim milletimiz bölünmeyi ve yok edilmeyi hak ediyor. AKP pzvkleri soyuyor kral oluyor, yapılmış şeyleri YOK PAHASINA satıyor para katıyor KRAL OLUYOR, AKP pzvkleri PKK ülkeyi sikerken bakıyor KRAL OLUYOR , SİYONİZME destek veriyor KRAL OLUYOR, AMERİKANIN YALAKASI OLUYOR KRAL OLUYOR...
Ulan küfrü hakeden insanlarsınız. Hala akp ye oy vermeyi düşünen zihniyetlere ne diyim ya... HAK EDİYORSUNUZ evet evet HAKEDİYORSUNUZ..
baboş yazını editle ben daha fazla yazmıcam pek anlamam siyasetten fakat benim oyumu akpye vermem sizi ilgilendirmez. (ki vermicemde :) ) -
Kelv1n bunu yazdı:
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------bLuetuLips bunu yazdı:
baboş yazını editle ben daha fazla yazmıcam pek anlamam siyasetten fakat benim oyumu akpye vermem sizi ilgilendirmez. (ki vermicemde :) )
-----------------------------ben o mesajı bLuetuLips a yazdım sana ne oluyor. Ayrıca sana bile yazsaydım bile mesajı değiştirme gibi bir düşündeye nereden çıktın. Ben niye değiştireyim . Sen değiştir mesajını.... Verirsen ver zaten verip vermemen beni ilgilendirme Tc nin geleceğini ilgilendirir en son....
-
sen bana haktan bahsedemessin önce bir saygıyı öğren. ordan oy atanlara küfürü hak ediyorsunuz yazmışsın hatta etmişsinde (yazmamış olsan bile) milli görüşcülüğünüzin içine ediyim haktan hukuktan bahsetme bu saatten sonra.