AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
o Necmettin Erbakan salagı hala ne konusuo ben anlamıomki kendinide gördük zamanında serihatcı dienlerede bu kapak olsun oyum akp ye sulalemin tamamının oyuda akp ye hatta itoda bircok insan var onlarında oyu akp ye bukadar insan bosuna akpye vermio hadi ben ve benim ailem tamam itonun içindeki insanlar bi akpye oy veriosa bilinki bu ulke ii gidio
ito kendi çıkarına çalışır ülkenin çıkarına çalışmaz, biliyorum çünkü onların okulundayım :) -
hoca saçmalıyo ya
-
Allah senden razı olsun çok güzel bir konu açmışsın kardeş. Ama tahribat yöneticilerinin hoşuna gitmicek gibi bu konu. Çünkü ben nezman böle bi konu açsam adamlar siliyo. Nerede TAHRİBAT ADALETİ
-
ayhun bunu yazdı:
o Necmettin Erbakan salagı hala ne konusuo ben anlamıomki kendinide gördük zamanında serihatcı dienlerede bu kapak olsun oyum akp ye sulalemin tamamının oyuda akp ye hatta itoda bircok insan var onlarında oyu akp ye bukadar insan bosuna akpye vermio hadi ben ve benim ailem tamam itonun içindeki insanlar bi akpye oy veriosa bilinki bu ulke ii gidio
-----------------------------LAN DANGALAK HERİF ADAM GİBİ KONUŞMASINI ÖĞREN ÖLE GEL.
SİZİDE KANDIRIYOLARDA ONDAN VERİOSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN. ZAVALLI İNSANLAR SİZİ
AKP DEN (A.. KODUMUN PARTİSİ) DAHA SALAK PARTİMİ VAR. SON DEMLERİNİ YAŞIYO BUNLAR EMİN OL
-
cih bunu yazdı:
-----------------------------ayhun bunu yazdı:
-----------------------------LAN DANGALAK HERİF ADAM GİBİ KONUŞMASINI ÖĞREN ÖLE GEL.
SİZİDE KANDIRIYOLARDA ONDAN VERİOSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN. ZAVALLI İNSANLAR SİZİ
AKP DEN (A.. KODUMUN PARTİSİ) DAHA SALAK PARTİMİ VAR. SON DEMLERİNİ YAŞIYO BUNLAR EMİN OL
-----------------------------muahahahaha
güldürme beni..seçim günü geldiğinde kulağını bir çınlatmak gerek..son günlerini yaşıyorlar ha..:DD
-
ah bide adam gbi tartışmayı ögrenebilsek :)
-
acı gercek ama akp barajı rahat bi şekilde gecer.
-
TorNaVida bunu yazdı:
sadece o kadarmı -
Arlong bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
sadece o kadarmı
-----------------------------inş o kdrla kalcak (:
barajı 3 parti gecerse ki geccek, akp hkümet kuramazz
-
edit : 2kere yollamşm