AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet
-
3 kasımda oy vermedim hoca. henüz liseydik....
şimdi oy versemde değişmez. yine diyorum Hepsi Aynı...
-
şunu anlamış deilim erbaknı savunan herkez hocam die bahsedio tarikatmısınıs nesinis aq.(tahribata demedim bunu yannış şeedilmesin)
kim başka bir siyasetciye hocam die bahsedio cvp kimse şimdi demein bana erbkn hocadır falan die siyasetçidir kendileri dense dense erbkn bey denir
hea bide iktidara yüksek ihtimalle şu sıralama oturur akp chp mhp gencparti(supris bu belli olmas belki girer belkim girmes)
-
5 yıldır yapılanlar ortada. Türkiye her konuda önemli adımlar attı. ve olumlu sonuçlar. bence herkez gözünü açmalı ve geriye dönüp şöyle bakmalı. yapılanlar, değişenler... Allah için Eyri oturup doğru konuşalım akp doğru karar. Durmak yok yola devam..
-
Erbakan hocamız diyoruz. Çünküüüü
1 - Kendisi üniversitede Prof.Dr. kariyeriyle hocalık yapmıştır
2 - Tasavvuf ehli ve Bediüzzaman Saidi Nursi, Süleyman Hilmi Tunahan gibi müstesna ve islama hizmet etmiş mürşidi kamilllerden biri olan MEHMET ZAİD KOTKU efendinin talebesidir. Onun yanında yetişmişitir (Aynen Sultan Fatihin Hocası Akşemsettin gibi)
3 - Erbakan hocamızın ilmi çok yüksektir. Bakın şuan hala Leopar tanklarında Erbakan hocamızın icadı olan motorlar kullanılmaktadır.
4 - Hocamızdır çünkü o bize zamanımızda nasıl cihad edilir bunu öğretti.
daha saymaya lüzüm görmüyorum
Evet inönünün bir sözünü aktarayım sizler
BU MİLLET ATATÜRKTEN SONRA BİR ADAM DAHA YETİŞTİRMİŞTİR. ODA DİNCİ ÇIKMIŞTIR.
-
cih bunu yazdı:
-----------------------------Erbakan hocamız diyoruz. Çünküüüü
2 - Tasavvuf ehli ve Bediüzzaman Saidi Nursi, Süleyman Hilmi Tunahan gibi müstesna ve islama hizmet etmiş mürşidi kamilllerden biri olan MEHMET ZAİD KOTKU efendinin talebesidir. Onun yanında yetişmişitir (Aynen Sultan Fatihin Hocası Akşemsettin gibi)
3 - Erbakan hocamızın ilmi çok yüksektir. Bakın şuan hala Leopar tanklarında Erbakan hocamızın icadı olan motorlar kullanılmaktadır.
-----------------------------
başa gelince cihada mı geçiceksiniz? korkmaya başladım. -
Kelv1n bunu yazdı:
cih bunu yazdı:
-----------------------------Erbakan hocamız diyoruz. Çünküüüü
başa gelince cihada mı geçiceksiniz? korkmaya başladım.
-----------------------------Biz başa geçsekte geçmesekte cihad ediyoruz zaten. Cihad demek TÜM DÜNYADA Hakkın hakim olması için Allah yolunda çalışmak demektir
-
iran gibi flnmı yani usta kusura bakma cihad ne demek bilmiyorum :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
iran gibi flnmı yani usta kusura bakma cihad ne demek bilmiyorum :)
Şimdi İran gibimi die sordun bende cevaplıcam ama HAK kelimesinin manasını açıklamam lazım öncelikle. Açıklıcam onuda ama sen yine "usta kusura bakma HAK ne demek bilmiyorum :)" yazacaksın. Ben İrandan bahsetmiyorum HAK tan bahsediyorum HAK taaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn. Yani ejdadımızın temsil ettiği görüşten bahsediyorum -
Bu ülkeye 600 küsür fabrika açan, havuz sistemini getirerek iç ödeme dış ödeme oranında kara giden ve daha sayabileceğim bir çok iyilik yapmıştır Erbakan hocamız.. Erbakan hocamıza küfür edenin
1. bende onun a.k. ve erbakan hocamıza ettiği küfürlerin 3 katını yolluyorum o arkadaş lara..
Söyleyin bakayım zamanında erbakan %50 %30 gibi büyük oranalarda emeklisine çiftçiisine memuruna faiz yapan kişi değil midir. Adam fabriakalar kurdu onlarla bu ülkeyi kalkındırdı erdoğan ne yaoptı? O yapılan fabrikaları satarak imf den borç alarak kalkındırmaya çalıştı. Bü ülke her yıl 200 milyar dolar faiz ödüyor a.k. dumunun imfsi ve diğer partileri yüzünden. Size şunu söyleyeyim gidin bi ESAM - 1 ve ESAM - 2 konuşmalarını dinleyin erbakan hocamın ne kadar doğru şeyle söylediğini göreceksiniz. Sizin bilmediğiniz ne boklar dönüyor bu ülkede. Erbakan hocam LEOPAR tanklarını yapan ve motor sanayisinde devrim yapmış bir kişiliktir. Bu adamın paraya ihtiyacı yok. Şu an aldığınız her dizel arabadan belirli bir parada erbakan hocaya para veriyorsunuz. Çünkü bu onun buluşu. Avrupadaki insanda Tr deki insanda erbakan hocaya para veriyor dizel araç alarak. Ki bu dizel araç projesi gibi bir çok projesi var erbakan hocamın ama gerçekleştiremedi.. Şimdi soruyorum size bu kadar paraya ihtiyacı olmayan bir insan bu kadar zeki bir insan (ki itü yü 4.00 lık bir derece ile ilk ve tek geçen kişidir hemde 4 yıllık fakülteyi 3 yılda bitirdi) bu ülkenin zararını mı düşünür. Bu seçimde 22 temmuzda hakkatten yok oluş yada var oluş seçimi olacağını bilin. Tek kurtuluş saadet partisidir. Zamanında yaptıkları yapacaklarını kanıtırır. Bi bok bilmeden araştırmadan yorum yazanlara sözüm yok . Ama ben kimsenin sevdiği insana laf atmıyorsam kimsede benim erbakan hocama laf atamaz. Hakkı yok !!
-
hak? one üf herşeyi bilirsiniz ya :(
bilader bizim ve çoğunluğun istediği laik,cumhuriyetik bir türkiye gelip buda yazıp kafa bulandırma sizin cihadınızıda töbe töbe
iranın ne şekilde yönetildiğini biliyorum onlar gibi bir yönetim biçimi sergiliyeceğinizi öğrenmek için iran gibimi yazdım :@
bizim burda kum depomuz var gelirseniz orda cihad yapmanıza izin verebilirim ;)