folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet

AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kimse niye ic edilen kayip trilyonlar hakkinda birsey yazmiyor ?

madem erbakan hoca cok dindar birisi, kimsenin hakkini yemeyen birisi, devletten ic ettigi trilyonlarin hesabini versin. bu davadan suclu bulundu mahkum bile oldu.

o para butun halkin parasiydi.

cih hani atesli atesli tartisiyorsun da bunun cevabini verebilecekmisin ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    DeAdPaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    abd, ingiltere, talabani, kibris rum kesmi ve israil akp yi destekliyo ben esek miyim ben de akp yi destekliyorum :=)
    Süper bi yaklasım bunun üstüne dicek kelime bulamıyorum  ve seni tebrik ediyorum :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    joesatriani
    joesatriani's avatar
    Erkek

DeAdPaN bunu yazdı:
    abd, ingiltere, talabani, kibris rum kesmi ve israil akp yi destekliyo ben esek miyim ben de akp yi destekliyorum :=)

düpedüz koyun mantığı, sürü psikolojisi.. herkes yapıyo diye yapcakmış.. helal olsun wala dicek bişey bulamıyorum..

abd, ingiltere, talabani, kıbrıs rum kesimi, israil vs.vs.vs. bunlar sence neden akp'yi destekleyebilir? ne amacı olabilir bunların? çünkü türkiye'nin parçalanması için en çok işlerine gelen hükümet akp'dir..

yazık wala ülkenin haline.. hala böyle düşünen cahil insanlar olduktan sonra bu ülke kalkınmaz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek
    arkadaşlar eğer şu bi gerçek ki akp ye alternatif hiçbir parti yok şu an ve oy verilebilinecek tek parti.. ama ben kendi memleketim için seçtiği kişilerin memleketime hiçbir bok getirmeyeceğimi bildiğim için onlara oy vermiyecem tepki olarak... erbakan'ın sözleri çok yanlış sözler... sen kimsin ki cehennem'e ve cennet'e gidecek kişileri belirleyebiliyorsun??

Nerde Gençliğim:(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

cehenneme bilet almak istermisiniz:)))) yanarız tbt olarak:))) gülüyorum ya dediklerine başka bişey düşünemiyorum...

edit: underzero hoca dediklerine katılıyorum bu adam siyaseti bıraksın evinde yatsın. bu konu içinde tartışılmaz halkın içine eden birisinin hala böyle tutuşmuş bi şekilde bağırmasnı kimsenin aklı almıyor ... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek

http://www.necmettinerbakan.net/

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmanow
    osmanow's avatar
    Erkek
    mala bak amk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek

Sizler ne derseniz deyin Erbakan hocamın 11 aylık iktidarında Siyonist İsrail Filistinde bir damla kan akıtamamıştır. Sebebi ise hocamızın bir müslüman ülkeler birleşmiş milletleri olan D-8 leri kurmasıdır.

İşte Milli Görüş budur. Bu milletin aslıdır, özüdür, kendisidir. Çocuğun asıl anasıdır.

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oxily
    oxily's avatar
    Erkek

Akp den sasma yoldan sapma.
    Ulen taslayacak cok ama yapilanlari goren az.

ama bence yine akp kazanacak. akp ye oy atmam diyenler bile oy atacak. cunku dogru su biliyolar:D

Zamanı gelir herşeyin belli olur akla kara.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

israille yaptığı anlaşmaları unutmayınız...askeri savunma işbirliği...

edit: şu adam ne zaman bırakacak konuşmasını merak ediyorum

yaşlandı hala bıkmadı. rezil ediyor kendini erbkn...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 17280 Toplam Mesaj: 121