AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet
-
kimse niye ic edilen kayip trilyonlar hakkinda birsey yazmiyor ?
madem erbakan hoca cok dindar birisi, kimsenin hakkini yemeyen birisi, devletten ic ettigi trilyonlarin hesabini versin. bu davadan suclu bulundu mahkum bile oldu.
o para butun halkin parasiydi.
cih hani atesli atesli tartisiyorsun da bunun cevabini verebilecekmisin ?
-
DeAdPaN bunu yazdı:
-----------------------------
abd, ingiltere, talabani, kibris rum kesmi ve israil akp yi destekliyo ben esek miyim ben de akp yi destekliyorum :=)
Süper bi yaklasım bunun üstüne dicek kelime bulamıyorum ve seni tebrik ediyorum :) -
DeAdPaN bunu yazdı:
abd, ingiltere, talabani, kibris rum kesmi ve israil akp yi destekliyo ben esek miyim ben de akp yi destekliyorum :=)
-----------------------------düpedüz koyun mantığı, sürü psikolojisi.. herkes yapıyo diye yapcakmış.. helal olsun wala dicek bişey bulamıyorum..
abd, ingiltere, talabani, kıbrıs rum kesimi, israil vs.vs.vs. bunlar sence neden akp'yi destekleyebilir? ne amacı olabilir bunların? çünkü türkiye'nin parçalanması için en çok işlerine gelen hükümet akp'dir..
yazık wala ülkenin haline.. hala böyle düşünen cahil insanlar olduktan sonra bu ülke kalkınmaz...
-
arkadaşlar eğer şu bi gerçek ki akp ye alternatif hiçbir parti yok şu an ve oy verilebilinecek tek parti.. ama ben kendi memleketim için seçtiği kişilerin memleketime hiçbir bok getirmeyeceğimi bildiğim için onlara oy vermiyecem tepki olarak... erbakan'ın sözleri çok yanlış sözler... sen kimsin ki cehennem'e ve cennet'e gidecek kişileri belirleyebiliyorsun??
-
cehenneme bilet almak istermisiniz:)))) yanarız tbt olarak:))) gülüyorum ya dediklerine başka bişey düşünemiyorum...
edit: underzero hoca dediklerine katılıyorum bu adam siyaseti bıraksın evinde yatsın. bu konu içinde tartışılmaz halkın içine eden birisinin hala böyle tutuşmuş bi şekilde bağırmasnı kimsenin aklı almıyor ...
-
-
mala bak amk
-
Sizler ne derseniz deyin Erbakan hocamın 11 aylık iktidarında Siyonist İsrail Filistinde bir damla kan akıtamamıştır. Sebebi ise hocamızın bir müslüman ülkeler birleşmiş milletleri olan D-8 leri kurmasıdır.
İşte Milli Görüş budur. Bu milletin aslıdır, özüdür, kendisidir. Çocuğun asıl anasıdır.
-
Akp den sasma yoldan sapma.
Ulen taslayacak cok ama yapilanlari goren az.ama bence yine akp kazanacak. akp ye oy atmam diyenler bile oy atacak. cunku dogru su biliyolar:D
-
israille yaptığı anlaşmaları unutmayınız...askeri savunma işbirliği...
edit: şu adam ne zaman bırakacak konuşmasını merak ediyorum
yaşlandı hala bıkmadı. rezil ediyor kendini erbkn...