AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet
-
Anketmi yaptında böle konuşuyosun. İşbirlikçi medya veriyo pompayı size, sizde haaaaa ulan şuna bak demek 4 parti, geçiyo barajı ozman bunların dışındakiler fasafiso deyip kendi kendinizi kandırıyosunuz. Kanmayın arkadaşlar Siyonist Medyaya alet olmayın.
-
ne medyası ne anketi aq :D çevremde gözlemledikLerim bunlar xD Tamam hadi senin hatrına yüzde 1,5 alsın :| BBP sizi geçicek tabi o da apayrı mesele :)
-
o kadar bok ata ata tepki oylarıyla yine basa getirceniz bu adamları her gün su forumda akp için bi gün şeriatcı bi gün emperyalist bi gün abd ci bi gün avrupacı yazıları görmekten bıktım a.k böle yapa yapa ben bile akp ye verecem nerdeyse oyumu adamlar sütten cıkma ak kaşık deil ama iddaanında bi sınırı olmalı her gün baska bi kılıa sokuonuz herifleri yeter amk akp görmek istemiom artık reklamını yapmayın adamların
-
cih bunu yazdı:
-----------------------------
Anketmi yaptında böle konuşuyosun. İşbirlikçi medya veriyo pompayı size, sizde haaaaa ulan şuna bak demek 4 parti, geçiyo barajı ozman bunların dışındakiler fasafiso deyip kendi kendinizi kandırıyosunuz. Kanmayın arkadaşlar Siyonist Medyaya alet olmayın.
niye akp bize destek vermedi davası değilmi :) görülen bir gerçeği neden inkar ediyorsunuz sdfsdgsd her kez çok iyi biliyorki akp biinci parti chp 2.ncihmm ama size göre iktidar sizsiniz değilmi :) mhp,dp,gp vs. onlarda iktidar olacakmış bakalım ne yapıcaz 5 iktidar partisiyle
-
evinde oturmasını rica ediyorum....halkın artık beyni yemiyo o oyunlara.....zamanında akıllı işler yapmış doğru... ama yaptığı yanlış işler en kötüsü.....
hiç sordunuzmu kendinize... neden seçime 1 ay kala çıkıp söz ediyor...hapisli...istenmiyor kısacası...isteyenler olsada....halkın %2 lik bir kesimiyle münasib...
-
Evet çok doğru söyledin istemiyolar hocayı. Çünkü hoca bu Dünya siyonizminin oyunlarına çomak soktu, rahatsız etti onları. CIA in 1999 daki araştırmasına göre fazilet partisi % 37,5 oy alıyor. Neyapıp etmeli bunu durdurmalı dediler ve AKP yi kurarak FAZİLET PARTİSİ bölmek için uraştılar. Bak %2,5 + %35 = % 37,5 yapar haberin ola haaaa. Senin o %2 dediğin biz bi miting meydanında toplarız. Eyyyy köy kahvesinde oturan kasketli kardeşim gözünü dört aç , uyan, aslına dön kendine gel yaw bak 3 kasımda AKP ye oy verdin dizini dövüyosun bu sefer aynı hatayı yaparsan dövecek dizinde kalmayacak haaaa
Yaw anlamıyosunuz sizce hocanın neden 4 partisinide kapattılar. Doğru söleyen 9 köyden kovulurda ondan
-
Adamın karisması yeter :D Kulakların olam ka$ı beni rrechai !:P
-
cih bunu yazdı:
-----------------------------ayhun bunu yazdı:
o Necmettin Erbakan salagı hala ne konusuo ben anlamıomki kendinide gördük zamanında serihatcı dienlerede bu kapak olsun oyum akp ye sulalemin tamamının oyuda akp ye hatta itoda bircok insan var onlarında oyu akp ye bukadar insan bosuna akpye vermio hadi ben ve benim ailem tamam itonun içindeki insanlar bi akpye oy veriosa bilinki bu ulke ii gidio
-----------------------------LAN DANGALAK HERİF ADAM GİBİ KONUŞMASINI ÖĞREN ÖLE GEL.
SİZİDE KANDIRIYOLARDA ONDAN VERİOSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN. ZAVALLI İNSANLAR SİZİ
AKP DEN (A.. KODUMUN PARTİSİ) DAHA SALAK PARTİMİ VAR. SON DEMLERİNİ YAŞIYO BUNLAR EMİN OL
akıllı uslu konus ben senin sahsına değil sahsiyetsizin birine laf soledim bu 1ikincisi zavallı olan sensin
üçüncüsüde goruruz sizin partinizide ant bir bölgede otobusunuz parcalandı taslandı
bu konuya senin gibi biri için yorum falan yazmıcam ins sahsıma 1 hakaret daha yazmazsın ii gunler
-
ayhun bunu yazdı:
cih bunu yazdı:
-----------------------------ayhun bunu yazdı:
o Necmettin Erbakan salagı hala ne konusuo ben anlamıomki kendinide gördük zamanında serihatcı dienlerede bu kapak olsun oyum akp ye sulalemin tamamının oyuda akp ye hatta itoda bircok insan var onlarında oyu akp ye bukadar insan bosuna akpye vermio hadi ben ve benim ailem tamam itonun içindeki insanlar bi akpye oy veriosa bilinki bu ulke ii gidio
-----------------------------LAN DANGALAK HERİF ADAM GİBİ KONUŞMASINI ÖĞREN ÖLE GEL.
SİZİDE KANDIRIYOLARDA ONDAN VERİOSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN. ZAVALLI İNSANLAR SİZİ
AKP DEN (A.. KODUMUN PARTİSİ) DAHA SALAK PARTİMİ VAR. SON DEMLERİNİ YAŞIYO BUNLAR EMİN OL
akıllı uslu konus ben senin sahsına değil sahsiyetsizin birine laf soledim bu 1ikincisi zavallı olan sensin
üçüncüsüde goruruz sizin partinizide ant bir bölgede otobusunuz parcalandı taslandı
bu konuya senin gibi biri için yorum falan yazmıcam ins sahsıma 1 hakaret daha yazmazsın ii gunler
-----------------------------cih aga milli görüşün lideri sen olmalısın çok güzel ifade ediyorsun kendini (!!)
(bkz:LAN DANGALAK HERİF ADAM GİBİ KONUŞMASINI ÖĞREN ÖLE GEL. SİZİDE KANDIRIYOLARDA ONDAN VERİOSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN. ZAVALLI İNSANLAR SİZİ AKP DEN (A.. KODUMUN PARTİSİ) DAHA SALAK PARTİMİ VAR. SON DEMLERİNİ YAŞIYO BUNLAR EMİN OL)
soruna cevap veriyim evet siz varsınız :)
-
Erbakan hocamıza yapılan hakaret biz Milli Görüşçülerin şahsına yapılan hakarettir. Yani önce sen hakaret ettin haberin ola haaa.
Bu sitede her görüşten insan olabilir saygı duyulmalıdır ama görüşümüze hakaret edersen elbette karşılığını alırsın. ve hala uslanmamışsın yine hakaret ediyosun kendini bilmez densizin birisin