Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
oyhhşş yeryüzünün en asil canlısı. bizim parkelerde felan gezdiğini düşündümde şimdi, yok arkadaş izlemeye tahammül edemem oracıkta hemen silah yapmayı icat ederim uzaktan kafasına sıkarım net. ama ölüsünüde seyredemem ben yine en iyisi camdan kaçayım.
-
ilk defa akrep besleyen görüyom.tebrikler. su tosbası aldım diye millet t.şak geçiyodu. iyi ki böcü börtüye alerjim var. iyyy ekrandan titredim valla :S
-
Abi Çok ilgniç Ya Valla Böyle hayvanlardan korkmamda beslemek Biraz acaip Bide insanada alışmaz bu yeminle sokar bu , güzel uğraş hocam .
-
Hocam konu başlığını gördükçe gülüyorum içimden itiraf ediyim :) Bu nasıl bir uğraştır ben kedi köpek beslemiyorum millet akrep besliyor vay anasını :D
-
Kavgalar filan olur millet köpeğini getirir @Proxy, akrebi omuzda haha! Dağılın uleyn! :D
-
son durumun resmini ne zaman yolluycan hocam :)
-
şuan papağanıma daha da çok bağlandım :) gel diyorum geliyor,eve gelince sesimi duyar duymaz bağırmaya başlıyor,beraber yemek yiyoruz fln.:) Gel sana papağan alalım. Seninkileride wer bana değişik deneyler yapmam lazım
-
haci guncel resim at surekli belgesel tadinda guzel. bi konu olmus hatta video falan cek akrebinde essek kadar olmus bu arada
-
bunlar eşeysiz mi ürüyor ?
Edit: Akrepte çoğalma diğer haşerelerden farklı bir şekilde olmaktadır. Akrepler çiftleştikten sonra dişi Akrep yumurtalarını sırtı üstündeki özel bir bölgede tutar. Akrep yumurtalarının olgunlaşması ve açılması bu kese içinde olur. Yumurtadan çıkan Akrep yavruları birkaç gün bu kabuk altında kalır ve daha sonra dişi Akrep kabuğunu kaldırır ve yavrular dışarı çıkar. Çıkan Akrep yavruları beyaz renktedir daha sonra türüne bağlı olarak rengi değişir. (alıntı)
Dişiden bahsediyorsa demek ki ortada erkeği de var..
Erkeğin de bi bok yaptığı yok; insan (insan değil; akrep.) evlatlarına sahip çıkar, bişi yapar, en azından dişisine yemek getirir.. di mi ama ? :)
Kendi sorumu kendim cevaplayarak çok salakça ama bi o kadar da seksi birşey yaptığıma inanıyorum ^^
-
Başlık bile gülmeme yetiyor ya. 'Akrebim Doğurdu' :D Hem akrebin var hemde doğuruyor ilginç bir histir sanırım :D