folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Akrebim Doğurdu (Resimli )

Akrebim Doğurdu (Resimli )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Zaten ölüler.

:D soruya süper cwp gelmiş :D

@ proxy napim doğal dengede 80 yawrudan kaçı hayatta kalıo die merak ediorum :/

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

@ proxy napim doğal dengede 80 yawrudan kaçı hayatta kalıo die merak ediorum :/

bunun net bi ortalaması olmaz zaten şöyle düşün ortam müsaittir yavrular her biri bi köşeye kaçar ne anneleri yavruları nede birbirlerini yiyemezler öyle bi durumda zayıf ve hasta olanlar dışında çok fazla kayıp olmaz , ama birde yavrular anne ile beraberken bi tavuğa denk gelirlerse hem anne hem tüm yavrular ölür :) sen dur bakayım kaç tanesi hayatta kalır diye hepsini birlekte tutarsan elinde çok fazla akrep kalmaz ve bu hiç ta doğal denge olmaz :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

trooper bunu yazdı:

proxy bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

trooper bunu yazdı:

kınıyorum seni hocam hangi canlı ne sebeple olursa olsun yakılmaz ha öldürürsün o ayrı ama yakmak olacak iş değil yazık....

teker teker yakalayıp öldürme şansım yoktu hangi birini yakalayacam. döktüm kolonyayı yaktım hepsini. 

doğru olanı yapmışsın hocam bu hayvanları öldürmicende ne yapacan akrep bu  ve zaten  en kolay öldürme yolu yakmak ayrıca bakanlarda bilir akrebi yakarsan yandığından ölmez ateşi hissedince kendi iğnesini kendisine batırarak kendini öldürür ondan dolayı sen doğru olanı yapmışsın terlikle kafasına vursaydın daha fazla canı acırdı 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

Ne akrepmiş arkadaş yaa gunlerdır guncel konulardan düşmedi... proxy dostum lafım sana deılde bı ıhtıyacımız olugu zaman kimse bakmıo da ayıp oluyo walla...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nightmare07
    nightmare07's avatar
    Erkek

@Shuqufe sana hak veriyorum bu olayın sebebi aslında toplum olarak sahip olduğumuz tabular. Ben de eklembacaklı besliyorum ve çevremden bir dünya laf duyuyorum bu konuda yazılan mesajların kat be kat fazlasını sanırım bir tür dışa vurum oldu bu başlık herkes içini döktü

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

trooper bunu yazdı:

proxy bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

trooper bunu yazdı:

kınıyorum seni hocam hangi canlı ne sebeple olursa olsun yakılmaz ha öldürürsün o ayrı ama yakmak olacak iş değil yazık....

teker teker yakalayıp öldürme şansım yoktu hangi birini yakalayacam. döktüm kolonyayı yaktım hepsini. 

doğru olanı yapmışsın hocam bu hayvanları öldürmicende ne yapacan akrep bu  ve zaten  en kolay öldürme yolu yakmak ayrıca bakanlarda bilir akrebi yakarsan yandığından ölmez ateşi hissedince kendi iğnesini kendisine batırarak kendini öldürür ondan dolayı sen doğru olanı yapmışsın terlikle kafasına vursaydın daha fazla canı acırdı 

Bu konuyu daha önce kapadılar gerçi ama sen ve senin gibilere bir soru yöneltmeden içim rahat etmeyecek.Senin eline içinde akrep zehiri olan bir şırınga versek ve üstüne bir bidon benzin döksek.Sonra bir kibrit yakıp üstüne atsak ve yanmaya başlasan.Elindeki şırıngayı kendine saplayıp o zehrin etkisini göstermesi ve ölmen sence kaç saniye sürer? Hadi en hızlı halinle 15sn falan sürsün diyelim.15 sn boyunca alev alev yanmak nedir sen bilirmisin biraderim? Parmağının ucuna ufacık bir ateş dokunsa günlerce geçmiyor yanması,hatta bu ateşin elinle temas süresi 1saniyeden fazlaysa orası bir süre sonra şişiyor ağrı yapıyor su topluyor falan filen.Ki bu bahsettiğim vücudunun sadece ufacık bir noktası.Biz bu şırınga olayında olayın akış hızını maksimize etsek ve sen en hızlı ihtimalde 15saniyede ölmüş olsan bile 15sn yanmak hoş bir duygumudur arkadaş? Yoksa beni böyle öldürmektense bir kurşun sıkın kafamamı dersin? Akrebe tabiki kurşun sıkmayacaksın ama sert bir cisimle sağlam bir şekilde,yani acı çekmeden ölebilecek şekilde vurursun anlık ölür gider bu kadar basit.Yakmak nedir ya? Bide en kolay öldürme yolu yakmak diyorsun.Ateşi hissedince kendi iğnesini batırırmışta bilmemneymiş.Hadi illaki bu hayvanı ateşle öldürmek istiyorum diyecek kadar canisin diyelim.Bari en azından etrafında halka şeklinde bir ateş yak baride belki o zaman ateşi görünce kendine sokar iğnesini.Ki buda kesin olurmu bilmiyorum yani.Bu yaktım diyen arkadaşın yazdıklarını tam okudunmu bilmiyorum ama bildiğin kolonya döküp yaktım diyor.Kolonyayı akrebin kıskaçlarına döküpte bir misafir ağırlarcasına ooooo hoşgeldin akrep kardeş dememiştir heralde?

Toplam Hit: 53533 Toplam Mesaj: 267