Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
lan çiftleşiyorlarmış, bende diyorum bunlar ne yapıyor. farklı iki tür kavga ediyorlar zannediyorum. bu nasıl çiftleşmedir arkadaş
http://www.youtube.com/watch?v=NQHOIXFlDk0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aC64aiuGvXM
bunun dışında bişi sorcam, bunlar zehir taşıyorlar ama videolarına bakıyorum hiç zehirlerini kullanmıyorlar rakiplerine karşı ?
-
nası çiftleştiklerini anlamadım manyak gibi döwüşüolar sanki
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen, çokta dikkatli incileyerek izliyorum da çözemedim daha hangi arada ne yapıyorlar :)
-
Gharzvog bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------aynen, çokta dikkatli incileyerek izliyorum da çözemedim daha hangi arada ne yapıyorlar :)
-----------------------------bence 15-40.saniye arası birbileriyle bi birleşiyolar o arada ama öylede olmayabilir. tuaf :)
-
benim kaplumbağalar vardı aynı onlar gibi birbirlerine dönüp titreşiyolar (: o nasıl bi çiftleşmedir .
-
çiftleşme görmesek inancaz :F
-
Gharzvog bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Saçlarından tutup kendine doğru çekip yeah demesinimi bekliyorsun :D onların çiftleşmeside böyledir demek ki :D ne kucalıyorsun :D
-
busty_scorpions_fucking_wildly1080p.avi
-
tahref156 bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Saçlarından tutup kendine doğru çekip yeah demesinimi bekliyorsun :D onların çiftleşmeside böyledir demek ki :D ne kucalıyorsun :D
-----------------------------kahretmesin seni :DD:D:D: yok o kadar atar beklemesekte ne yaptıklarını anlayalım en azından :D tutuşmuşlar elele bi o onu kendine çekio bi o dişi hem gel wercem dio hem yok istemem yarına dio erkekte bi itio bi çekio ben böle bi çiftleşme görmedim :D
-
2. videoda karnı şiş altı beyaz olan akrep dişi sürekli kuyruğunu sallayıp bi tarafına isot kaçmış gibi yerinde duramayan ise erkek akrep.
o izlediğiniz kavga gibi hareketler akrebin çiftleşme dansıdır. o videoda çiftleşme gerçekleşmiş mi tam emin değilim ama bildiğim kadarı ile erkek spermlerini dişinin birleşme organına kıskaçla bırakır yani bildiğiniz yada hayal ettiğiniz gibi bi birleşme olmaz :)