Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
iğrenç aq
----------------------------- -
trooper bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
3 gün önce bi tomar akrebin hepsini yaktım. yine olsa yine yakarım :S
-----------------------------sen nası kıydın o cana ne şekilde yaratıldığını sen seçebildinmi ki o seçsin o acıyı ona wermeye hakkın yokki senin
-----------------------------benim evimde ne işleri var burası benim evim.
-----------------------------senin ewin die yakamazsın hocam dünyada en zor 2 ölüm şekli war yanmak we boğulmak bugün yaptığın herşey bumerang etkisiyle sana geri dönüo yani hayata ne werirsen onu alırsın
-
irwa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
3 gün önce bi tomar akrebin hepsini yaktım. yine olsa yine yakarım :S
-----------------------------sen nası kıydın o cana ne şekilde yaratıldığını sen seçebildinmi ki o seçsin o acıyı ona wermeye hakkın yokki senin
-----------------------------benim evimde ne işleri var burası benim evim.
-----------------------------senin ewin die yakamazsın hocam dünyada en zor 2 ölüm şekli war yanmak we boğulmak bugün yaptığın herşey bumerang etkisiyle sana geri dönüo yani hayata ne werirsen onu alırsın
-----------------------------Bi cahillik etmiş arkadaş ablası neyse boşver. :)
-
irwa bunu yazdı:
senin ewin die yakamazsın hocam dünyada en zor 2 ölüm şekli war yanmak we boğulmak bugün yaptığın herşey bumerang etkisiyle sana geri dönüo yani hayata ne werirsen onu alırsın
-----------------------------ya ne güzel konusuyorsun ama bunları bende biliyorum.
-
neyse irwa boşver tartışma bi canlıyı canlı canlı yakabilen birine lafla onunda canlı olduğunu anlatamazsın.. tartışmaya gerek yok
-
yatagımdan akrep cıkdıydı bi ara amq sipsiyah yavruydu sabah farkettim allahdan sokmamış
-
O yarvurların sayısı oldukça fazla akrep ana onları nasıl doyuruyor ? Merak ettim yaf
-
tahref156 bunu yazdı:
O yarvurların sayısı oldukça fazla akrep ana onları nasıl doyuruyor ? Merak ettim yaf
-----------------------------akrep onları doyurmuyr ki bunlar 1 2 kabuk değiştirene kadar anne ile yaşıyorlar ama bişey yemiyorlar kabuk değiştikten sonra zaten ayırıp beslemen gerekiyor yoksa birbirlerini yerler
-
Ay ne kadar güzeeeeeaaaallll. Tam bir manyaklık aq. Akıl işi değil. Hele o tarantula nasıl atladı lan. uzun atlamacı gibi. Size iyi sevişmeler diliyorum.
-
proxy bunu yazdı:
neyse irwa boşver tartışma bi canlıyı canlı canlı yakabilen birine lafla onunda canlı olduğunu anlatamazsın.. tartışmaya gerek yok
-----------------------------yok hocam sustum zaten onun hakkı kötek nasılsa biliomuş sonuçlarını