ALLAHÜMME SALLİ Elektro Gitarla Çalmişlar
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------
ZyreX bunu yazdı:
Gitarı nasıl da bağladın bir anda Mezhep bölünmesine,gözlerime inanamadım.Way be yaratıcılığın had safhada olduğu bir mürid kardeşimiz.Helal taktir ettim
Askere giderken içkiyle yıkanıp genelevdekilerin hayır duasini alıp şehitlik yoluna baş koymak da 50 yıl için de oldu.Bu gün binlerce Müslüm ' an evladi kimliğimizde müslümanlık yazmasin diyor,Diyanet kalksın diyor.Bunlara da gözün yaşarıyor mu?
-----------------------------Dostum söylediğin konular doğru da bu konuya alakasız ve ağır kaçmış kanımca..Böylesine basit bir konudan ne bize,ne de dinimize zarar gelmeyeceği kanaatindeyim..O açıdan mezhep bölünmesine kadar gitmen felaket tellallığından başka bir şey değil.İçin rahat olsun bu başlıkta kimsenin art niyeti yok,tek fark bakış açıları..Herkesin aynı fikirde olması beklenemez zaten.
-
Antikky bunu yazdı:
Forumda küfür etmeye devam edeni,mekkede 40 gün 40 gece mekke manzaralı otel odası hediye edecem.
;Giden gelemeyecek,ordan avrupa birliğine.
oh bee hocam nerdesin yav biz bişey diyince küfür yiyoz sonunda yaptın yapacağını sağol -
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------RuzgaR bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
Gitarı nasıl da bağladın bir anda Mezhep bölünmesine,gözlerime inanamadım.Way be yaratıcılığın had safhada olduğu bir mürid kardeşimiz.Helal taktir ettim
Askere giderken içkiyle yıkanıp genelevdekilerin hayır duasini alıp şehitlik yoluna baş koymak da 50 yıl için de oldu.Bu gün binlerce Müslüm ' an evladi kimliğimizde müslümanlık yazmasin diyor,Diyanet kalksın diyor.Bunlara da gözün yaşarıyor mu?
-----------------------------Dostum söylediğin konular doğru da bu konuya alakasız ve ağır kaçmış kanımca..Böylesine basit bir konudan ne bize,ne de dinimize zarar gelmeyeceği kanaatindeyim..O açıdan mezhep bölünmesine kadar gitmen felaket tellallığın başka bir şey değil.İçin rahat olsun bu başlıkta kimsenin art niyeti yok,tek fark bakış açıları..Herkesin aynı fikirde olması beklenemez zaten.
-----------------------------Hayır yanlış anlama tek insanı zıvanadan çıkaran bir çok arkadaşın araştırmasız kannımca,zannımca bana göre demesi veya dolaylaması.Ben bu kısma takıldım.Şahsımca konuyla ilgili bilgim net olmadığı için yorum yapmadım.Çünkü yoruma açık değil ilahi kaynk varken!
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
yakında dengesizin birisi cıkar ilahilerde dansoz oynatır onada HARİKA olmuş dersiniz... tmm calgılarla illahiler soylenir ama yok gitarmış yok b ilmem neymiş bana gore gunah!!
-----------------------------günahı da mı sen belirliyorsun artık ? saçmalamayın ya. on numara olmuş işte beğenmiyorsan dinleme. ya da götünden uydurma bu günah şu haram diye.
-----------------------------seviyeni bill !! ahbabın yok karsında..
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
yakında dengesizin birisi cıkar ilahilerde dansoz oynatır onada HARİKA olmuş dersiniz... tmm calgılarla illahiler soylenir ama yok gitarmış yok b ilmem neymiş bana gore gunah!!
-----------------------------günahı da mı sen belirliyorsun artık ? saçmalamayın ya. on numara olmuş işte beğenmiyorsan dinleme. ya da götünden uydurma bu günah şu haram diye.
-----------------------------ben seviyemi biliyorum ahbabım olamazsında zaten. asıl sen seviyeni bil, zira neyin günah olduğuna sen karar veremezsin.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------ben seviyemi biliyorum ahbabım olamazsında zaten. asıl sen seviyeni bil, zira neyin günah olduğuna sen karar veremezsin.
-----------------------------bana gore teyimin kullanırken yani bildiklerime gore demek istedim kimse inanc uzerinde oynama yapamaz vede aşşalayamaz.. ( öyle gotunden yok bilmem ne kelimeleri kullanma!! )
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------bana gore teyimin kullanırken yani bildiklerime gore demek istedim kimse inanc uzerinde oynama yapamaz vede aşşalayamaz.. ( öyle gotunden yok bilmem ne kelimeleri kullanma!! )
-----------------------------o zaman anlatmak istediklerini anlatan cümleler kur, bizde götünden salladığını düşünüp öyle yazmayalım.
-
seviyeli ol diyorum malmısın anlama kabileyetinmi yok ? illa küfürmü edelim..
-
birbirlerinin görüşüne saygı sıfır. Bumu medeniyet bumu anlayış. Baktımda bazı arkadaşlar durumu ne güzel izah etmiş. Diğerleri ise sabit mantık ile hareket etmiş. İnanmaya bilirsiniz veya inanabilirsiniz. Dayatma söz konusu değildir. Ne olursanız olun her 2 taraf içinde geçerli kimse kimseye dayatma yapamaz. Lakin kimse kimseninde din'ini alay konusu yapamaz. Bir ayet'i neyle çalarsan çal hoca bunun güzeli olmaz. He elektro gitarla herhangi bir normal parça çalar istedini yapar paylaş. Lakin sen bunun hesabını şu anda forumda verebilirsin ama öbür dünyada zor...
-
voodoo bunu yazdı:
seviyeli ol diyorum malmısın anlama kabileyetinmi yok ? illa küfürmü edelim..
-----------------------------seviyeliyim diyorum mal mısın anlama kabiliyetin mi yok ?
bana göre günah diyorsun bende götünden sallayarak olmaz bu iş diyorum. öyle demek istemiyorsan üzerine alınmana gerek yok anladın mı seviyeli insan ?