ALLAHÜMME SALLİ Elektro Gitarla Çalmişlar
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
yakında dengesizin birisi cıkar ilahilerde dansoz oynatır onada HARİKA olmuş dersiniz... tmm calgılarla illahiler soylenir ama yok gitarmış yok b ilmem neymiş bana gore gunah!!
Sana göre günah :) hmm günahımızı sevabımızıda kendimiz belirler olduk :) enteresan bakış açısı
-
bi sakıncası yok kanımca gayet başarılı bi çalışma
sonuçta melodi insanlar tarafından uydurulmuş
notalar gökten inmediya (!)
-
SeRDaR bunu yazdı:
voodoo bunu yazdı:
yakında dengesizin birisi cıkar ilahilerde dansoz oynatır onada HARİKA olmuş dersiniz... tmm calgılarla illahiler soylenir ama yok gitarmış yok b ilmem neymiş bana gore gunah!!
Sana göre günah :) hmm günahımızı sevabımızıda kendimiz belirler olduk :) enteresan bakış açısı
-----------------------------enteresalık ile alakası yok ... olanlar ortada
-
Ahaha madem çalgıya dökülmüş halini kötü davranış olarak nitelendirdiniz,bu küfürler bela okumalar falan neyin nesi =)))
Bela okumak ne zaman islama uyan bir şey oldu o.O
Kendinizle çelişmeyin...
Neyse bir çok islama uyarlanan günde,program başlamadan önce arka fonda bu verilir,nasıl gözlemcilersiniz böyle o.O
Tek fark enstrümanı...
Valla hatta ne tasavvuf aşkıyla yanan adammış ki,elektrosunda bile kullanmış...
Bunun yerine klişe parçalar ile karşımıza da çıkamaz mıydı...
Gayet de çıkardı,eline sağlık =))
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------günahı da mı sen belirliyorsun artık ? saçmalamayın ya. on numara olmuş işte beğenmiyorsan dinleme. ya da götünden uydurma bu günah şu haram diye.
-
Eleman dört dörtlük çalmış, helal olsun,
-
bana göre sana göresi yokkkkk
İslam dini bu yüzden mezheplere bölündü.
Kur-an'ı Kerim yatak odamızdan,yemek yememize,eğlencemize,komşumuza,arkadaşımıza,çocuğumza,siyasetimize,kavgamıza, her şeyimize kadar bütün hayatımızı düzenlemek için gelmiş bir kitap o yüzden ben müslümanım diyorsan yorum yerine kuralı araştır.mantık yürütmek tehlikelidir.Kur-an'ı Kerim'i iyi bilen birine gidin sorun size kaynak göstersin bu konuda ve siz kaynağın ilahi kaynak olduğundan emin olduktan sonra mantığınıza ters düşsse bile doğru kabul etmek zorundasiniz.Ya da dinime uymadım deyip aklınıza,nefsinize doğru geleni uygulayın.O size kalmış.Ama Kur-an'ca yanlış olup olmadığına araştırmadan karar verirseniz cahil olduğunuzun altına imza atmış olursunuz!
-
Gitarı nasıl da bağladın bir anda Mezhep bölünmesine,gözlerime inanamadım.Way be yaratıcılığın had safhada olduğu bir mürid kardeşimiz.Helal taktir ettim
-
ZyreX bunu yazdı:
Gitarı nasıl da bağladın bir anda Mezhep bölünmesine,gözlerime inanamadım.Way be yaratıcılığın had safhada olduğu bir mürid kardeşimiz.Helal taktir ettim
Askere giderken içkiyle yıkanıp genelevdekilerin hayır duasini alıp şehitlik yoluna baş koymak da 50 yıl için de oldu.Bu gün binlerce Müslüm ' an evladi kimliğimizde müslümanlık yazmasin diyor,Diyanet kalksın diyor.Bunları da 50 yıl önce söylesen vay be hayalgücüne bak derlerdi!Ayrıca Gitrar konusunda bilgim olmadığı için yorum yapmaacağım bile yazmışım sen nasıl anladın o kelimeri yan anlamı bile değil temel anlamıyla yazdığım cümleyi,kavrayamadım!
ilerigörüşlü ol
-
Forumda küfür etmeye devam edeni,mekkede 40 gün 40 gece mekke manzaralı otel odası hediye edecem.
;Giden gelemeyecek,ordan avrupa birliğine.