ALLAHÜMME SALLİ Elektro Gitarla Çalmişlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Ya arkadaş içinde elektro gitar olan her parçada kafa mı sallanıyor yapmayın gözünüzü seveyim. Tamam hadi bunu kabul edelim, kafa sallanıyo desek bile

http://www.youtube.com/watch?v=gd3paX9TYBc

http://www.youtube.com/watch?v=4tp7sOw8i6w

burdaki insanlar cehennemi garantiledi o zaman.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bence gayet hoş olmuş  sazla söylense sevap gitarla günah mantığı doğru değil madem günahsa hepsine günah olmalıdır. sonuçta hepsi müzik aletidir, çünkü bazı camilerde bile tefle eşlik ediliyor  sonra bazı yerlerde zikirlere tefle eşlik ediliyor  bence bu şekil dulaarın gençler tarafından daha da çok sevileceğini düşünüyorum hee adam bu duayı değiştirdiyse o ayrı konu değiştirip alaya aldıysa orada haklısınız da ben değiştirme de göremedim gayet düzgün çalmış
    hocam camilerdeki kulağa hoş gelsin diye ezgiyle söyleniyor eğlenmek için değil. bu adam eğlenmek için söylemiş bunu gidip gitarla nasıl bir ezgiyle söyleyebilirsin sadece eğlenmek için söylemiş adam

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    Kreyzi bunu yazdı:

'Allah'ım neydi günahım' diye yada 'Allah'ım bu nasıl şey aşık olamıyorum' vs.

burda da Allah'a sesleniş var yada şarkıda dua eden parçalar var o zaman onların hepsi
    hocam orda dediğin gibi sesleniş var onu anlatan bişey yok sadece bir şey istiyor soruyor onu anlatmıyor böyle böyle die yada direk Allah için yazılmış şeyi söylemiyor

şarkıda ne anlatıyor bi söyler misin ? orda da ya dua ediyordur yada doğru yola sevk et bizi diyordur herkesi hak yoluna döndür diyordur

neyi anlatıyor olabilir ki ? 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:
    Bence gayet hoş olmuş  sazla söylense sevap gitarla günah mantığı doğru değil madem günahsa hepsine günah olmalıdır. sonuçta hepsi müzik aletidir, çünkü bazı camilerde bile tefle eşlik ediliyor  sonra bazı yerlerde zikirlere tefle eşlik ediliyor  bence bu şekil dulaarın gençler tarafından daha da çok sevileceğini düşünüyorum hee adam bu duayı değiştirdiyse o ayrı konu değiştirip alaya aldıysa orada haklısınız da ben değiştirme de göremedim gayet düzgün çalmış
    hocam camilerdeki kulağa hoş gelsin diye ezgiyle söyleniyor eğlenmek için değil. bu adam eğlenmek için söylemiş bunu gidip gitarla nasıl bir ezgiyle söyleyebilirsin sadece eğlenmek için söylemiş adam

Eğlenen kimseyi görmedim ben ayrıca bende eğlenmiyorum şuan  birdeşu konu var zikirlerde insalar tef eşliğindede kendini sağa sola sallıyarak kafa sallayarak zikir çekiyor üstelik müzik aletleri eşliğinde (ney ve tef)  bunu günah kabuletmiyorsunuz bu adam söylerken bu müziğe baş sallayanlar da günah olur herlade ayrıca hanginiz içinde Allahın adı geçmeyen şarkı türkü dinlemediniz ki ? hepsi günah ha dua geçmiş ha allahın adı geçmiş 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

@Kreyzi

hocam o sözler din için söylenmiştir şarkıyla karıştırma şarkı içinde Allah adı geçerse o onu anlatmış olmuyor ama din için yazılmışsa onu anlatmış oluyor.

@Serdar

hocam sadece kafa sallamak değil bu adam bunu millet bunu dinlesinde huzur bulsun diyemi söyledi sence? elektorgitarla huzur bulmak vaybe ben o huzuru bulamıyorum hocam ama genelde bunlar huzur bulmak için hafif ezgiyle söyleniyor ortalığı yırtarak değil bu adamınki bariz eğlenmek için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    cami resmi koymuş Ardında arapça hz muhammedin ismi yer alıyor bu anlamak istediğindir bu müzik bana kalırsa hafiftir yüklediğin anlam önemliben açıkçası benimniyetimöyle eğlence anlamı katmıyorum buna sonuçta müzik aletidir diyorumya günahsa hepsi günah olmalıdır. ayetlerde hadislerde varsa günah açıklaması müzik aleti olarak yapılmış ney tef kaval hariç değildememiş bunları hep sizler yorumluyorsunuz  bu video yu diyanete gönderip günahlığı konusunda soru sormak lazım

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    cami resmi koymuş Ardında arapça hz muhammedin ismi yer alıyor bu anlamak istediğindir bu müzik bana kalırsa hafiftir yüklediğin anlam önemliben açıkçası benimniyetimöyle eğlence anlamı katmıyorum buna sonuçta müzik aletidir diyorumya günahsa hepsi günah olmalıdır. ayetlerde hadislerde varsa günah açıklaması müzik aleti olarak yapılmış ney tef kaval hariç değildememiş bunları hep sizler yorumluyorsunuz  bu video yu diyanete gönderip günahlığı konusunda soru sormak lazım
    sen öyle bil hocam diyanete göndermeden önce bunu yapana mail at de bakalım bunu millet eğlensin diyemi söyledin yoksa millet huzur bulsun diyemi de. millet bişeyler tutturamıyo artık tutturmak için dini alet ediyo nasıl olsa dinlerler diye

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

her enstrümanla çalınıyor.. kimse birşey demiyor ama birisi elektroyla çalınca allah belasını versin diyorsunuz.. yazıklar olsun ya..

bence müthiş çalmış sonuna kadar dinledim.. beğenmeyenlerde sıkıntı var herhalde..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Kimse kusura bakmasın ama siz uçmuşsunuz :S

Günahmışmış daha neler..

Şuraya bakın bu ülkede Atatürk'ün çocuklarını ne hale getirdiler yav ne kadar utanç verici.

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben günah vs. olduğunu düşünmüyorum

işin içine ney girince günah olmuyoda gitar girince neden günah olsun

ayrıcada dalga geçme amaçlı gibi değil çünkü öyle olsaydı

o müziğe söz uydururdu.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 19791 Toplam Mesaj: 109