folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aptallar İçin Evrim

Aptallar İçin Evrim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yahu Evrim'in tamamen aptallik oldugunu soyleyen 1tane bilimsel makale gostersenize.Tutturmussunuz sacmalik bu dunya inanmiyor reddediyor vs.harunyahya gib i adamlar disinda kimse buna karsi cikamiyor.Elestirebilirsiz , eksik yerleri konusunda sorgulama yapabilirsiniz ama Evrim'e sacma demek cehaletin daniskasidir.Daha inandigi inanca ait kutsal kitabi bile okumamis adamlar kalkip inanclarini savunmaya kalktiklari gibi bir bilimsel teoriyede sacma sapan noktalardan bok atiyorlar kendilerince.Boyle tartisma olmaz boyle tartismayi anca sokak arasinda , kahvedeki Ahmet amca ile yaparsiniz ki Ahmet amcada okey'e donuyordur kahvede.

Yok iste birtek olumlu mutasyon gosteremezmisiz.Abicim bu nasil bir yargidir , bu nasil bir kararliliktir.Hicbirsey bilmiyorsaniz google'da aratip okuyun.Ha ilk siralarda cikan harunyahya sitelerinin biraz altina inip daha bilimsel kaynaklardan okuyunda fikir edinin.

Fikir yoksa tartisma olmaz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Yahu Evrim'in tamamen aptallik oldugunu soyleyen 1tane bilimsel makale gostersenize.Tutturmussunuz sacmalik bu dunya inanmiyor reddediyor vs.harunyahya gib i adamlar disinda kimse buna karsi cikamiyor.Elestirebilirsiz , eksik yerleri konusunda sorgulama yapabilirsiniz ama Evrim'e sacma demek cehaletin daniskasidir.Daha inandigi inanca ait kutsal kitabi bile okumamis adamlar kalkip inanclarini savunmaya kalktiklari gibi bir bilimsel teoriyede sacma sapan noktalardan bok atiyorlar kendilerince.Boyle tartisma olmaz boyle tartismayi anca sokak arasinda , kahvedeki Ahmet amca ile yaparsiniz ki Ahmet amcada okey'e donuyordur kahvede.

Yok iste birtek olumlu mutasyon gosteremezmisiz.Abicim bu nasil bir yargidir , bu nasil bir kararliliktir.Hicbirsey bilmiyorsaniz google'da aratip okuyun.Ha ilk siralarda cikan harunyahya sitelerinin biraz altina inip daha bilimsel kaynaklardan okuyunda fikir edinin.

Fikir yoksa tartisma olmaz.

"evrim karşıtları ön yargılı davranıyo, bilmeden atıp tutuyor" demekte bir ön yargıdır.

İlk postları incele, bilimselliğe uymayan bir yer varsa söyle.

"Evrime saçma demek cehaletin daniskası" demenden evrim hakkında bişeler bildiğini varsayıyorum. En yakın zamanda "siz bi şey bilmiyosunuz" demek yerine bildiklerini sergilemeni ve biz hiçbişe bilmeyenleri çok fena mor etmeni bekliyorum.

Bu arada ben Harun Yahya yı falan savunmuyorum, hatta o adamı hiç sevmem.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

celoron bunu yazdı:

1) "evrim karşıtları ön yargılı davranıyo, bilmeden atıp tutuyor" demekte bir ön yargıdır.

2) İlk postları incele, bilimselliğe uymayan bir yer varsa söyle.

3) "Evrime saçma demek cehaletin daniskası" demenden evrim hakkında bişeler bildiğini varsayıyorum. En yakın zamanda "siz bi şey bilmiyosunuz" demek yerine bildiklerini sergilemeni ve biz hiçbişe bilmeyenleri çok fena mor etmeni bekliyorum.

4) Bu arada ben Harun Yahya yı falan savunmuyorum, hatta o adamı hiç sevmem.

1) bu bir tespittir

2) uyan varsa sen bana söyle

3) bakınız : 1 ve 3

4) ondan başka evrime bilimsele benzeyen şekilde karşı çıkan yok ama o da zaten çarpıtılmış ve kırpılmış şeylerle karşı çıkıyor

bonus cevap :

5) evrim teorisi hayatın başlangıcını anlatmaz. hayat nasıl başladı diye sormak için bakınız : abiyogenez teorisi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim atam maymundan gelmemiştir arkadaşlar maymundan geldiğini savunan varsa ona da bişeydiyemeyiz maymun arkadaşlarıyla bol bol sohbet edebilirler kimseyi zorlamaya gerek yok ki hür irade hür inanç!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:
    benim atam maymundan gelmemiştir arkadaşlar maymundan geldiğini savunan varsa ona da bişeydiyemeyiz maymun arkadaşlarıyla bol bol sohbet edebilirler kimseyi zorlamaya gerek yok ki hür irade hür inanç!

Maymundan gelmedik ortak bir ata var.Dalga geçmeye çalıştığın konu Ademden ve doğaüstü olaylardan kat kat daha mantıklı ve bilimsel.

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

benim düşüncem biraz daha değişik

şimdi şöyle birşey var, bütün dini kitaplarda zartta zurtta hep adem ve havva geçer.be kardeşim her seferindede öyle palavra olmaz demek ki bu varolan bişey

bu da diğer önerge.din insanlara bilimden uzak olmamasını söyler.bilim bakıyor ve diyor ki çok uzun zaman önce insanlar evrimleşmiştir.

lan biz şimdi napacaz mal gibi kaldık mı ortada.ve burada benim naçizane fikrim ortaya giriyor ve pekçok kişinin yıldırımlarınıüzerime çekerekten hz adem maymundur diyorum.şaka değil dünyanın ilk zamanlarında şimdiki gibi tüysüz bi varlık olsaydı çok kez donardı insanlar.ve nesil tamamen tükenirdi.

fikir sunmak isteyen varsa adam gibi sunsun küfür edip kaçmasın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

adnan hocanın müritleride tbt ye mit akılıyoraman dikkat edin kapattırır siteyi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

şimdi şöyle birşey var, bütün dini kitaplarda zartta zurtta hep adem ve havva geçer.be kardeşim her seferindede öyle palavra olmaz demek ki bu varolan bişey

bu da diğer önerge.din insanlara bilimden uzak olmamasını söyler.bilim bakıyor ve diyor ki çok uzun zaman önce insanlar evrimleşmiştir.

lan biz şimdi napacaz mal gibi kaldık mı ortada.ve burada benim naçizane fikrim ortaya giriyor ve pekçok kişinin yıldırımlarınıüzerime çekerekten hz adem maymundur diyorum.şaka değil dünyanın ilk zamanlarında şimdiki gibi tüysüz bi varlık olsaydı çok kez donardı insanlar.ve nesil tamamen tükenirdi.

baba ama sende iki teori arasında kalmışsın onları birleştiriyorsun. Maymun. Hz. Adem. Belkide bunları ispatlamak için henüz erken. Belki bu iki teoriden de farklı bir teori ileride atılabilir. Bekleyelim daha. Ama ben bir Yaratıcı'ya inanıyorum ve bu Yaratcı'nın istediğ zaman yaratabileceğine inanıyorum Bu mantıkla Hz Adem teorisi daha mantıklı geliyor. Bilimsel mi? 19yy. pozitivizmine göre değil. Ama 20yy da bazı bilim adamları Fayrebend gibi.. Dini de bilimin içine alıyor. Harun Yahya gibi değil yalnız.:D daha bilimsel diyelim..

Bu arada bu konu eski değilmiydi ya ne ara hortlatıldı.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

kambriyen patlaması, gözün evrimi, mezozoik dönemden memeli dönemine geçiş, ilk hücrenin ortaya çıkışı... daha bi sürü muamma var akıntıya kürek çekiyosunuz...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

baba ama sende iki teori arasında kalmışsın onları birleştiriyorsun. Maymun. Hz. Adem. Belkide bunları ispatlamak için henüz erken. Belki bu iki teoriden de farklı bir teori ileride atılabilir. Bekleyelim daha. Ama ben bir Yaratıcı'ya inanıyorum ve bu Yaratcı'nın istediğ zaman yaratabileceğine inanıyorum Bu mantıkla Hz Adem teorisi daha mantıklı geliyor. Bilimsel mi? 19yy. pozitivizmine göre değil. Ama 20yy da bazı bilim adamları Fayrebend gibi.. Dini de bilimin içine alıyor. Harun Yahya gibi değil yalnız.:D daha bilimsel diyelim..

Bu arada bu konu eski değilmiydi ya ne ara hortlatıldı.

ikiside doğru çıkıyo farklı kaynaklarca bende ne bok yiyeceğimi şaşırdım ve darwin adem mix yaptım :D

Toplam Hit: 19230 Toplam Mesaj: 114