Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?
-
Arkadaşlar ben vücutçuyum,bu forumda vücut geliştirme forumuyla ilgilenenler var mı ? Varsa bi sinerji yaratalım,yoksa da teşfik edeyim:)
-
Ben varım hocada pek birşey yok ortada 1,5 ay oldu başlayalı :)
-
güsel konu açmışsın " Vücutçu " hmm
-
3 yıllık güreş 4 yıllık boks ve kick boks var bunların arasında vucut çalıştırmazsan seni döverler :P
-
7-8 ay doldurayım resimlerle vücut kapıştırırız :p
-
Arkadaşlar ben 2 yıldır uğraşıyorum vücut geliştirme sporundan sonra 22 kg aldım. Şu an gençlerde profosyonel olarak bu sporu yapmaktayım.Yarışmaya hazırlanıyorum.Yaşım 18 . Yalnız sanırım vücudumu görünce 18 mi dalga mı geçiosun gibisinden sözler dile getirebilirsiniz :) Herneyse bu konu hakkında herkeze gerekli en ayrıntılı şekilde yardım edebilirim.Ayrıca bu spor benim aynı zamanda geçim kaynaklarımdan biri.Sporcu gıdaları ve diğer ürünlerin satışlarını yapmaktayım. Antreman,Beslenme,Çalışma teknikleri,Steroidler ve bu spor hakkında her türlü bilgiyi güvenerek alabilirsiniz. saygılar
-
bende vücutçuyum hatta ek olarak baya bi göbekçide oldum şu sıralarda aldı başını gitti koşarken tabi kısa mesafelerde(10 metre kadar)öne doğru çekiyo balansımı bozdu...
-
scuderia sanırım bulk dönemdesin o yüzden şuan böylesin ? yoksa ara mı verdin ? Göbekçi olmanın sebebi yağlı ve şekerli beslenmenden kaynaklanıyor.Beslenmene dikkat edersen sorun kalmaz;)
-
Tum vucut satmiyorum , genelde kolculuk ve bacakcilik arasinda gidip geliyorum sermaya kucuk :P
Bende bir ara vucut falan dedim ama ,sonra fitness a karar verdim ,bayadir fitness yapiyorum universitede :) yakindada aikido ya baslicam :) kalp tam iyilessin dag bisikleti klubunede yazilacam :D -
ComputerWolf zaten kalple ilgili problemin varsa kesinlikle ağır sporlar yapmanı önermiyorum.Ağır kilolarla çalışma fitnessta'da sonuç kilolar cok hafif sayılmaz.Dikkatli ol.Benden yardım alabilirsin.
-
Tavana bi boks çuvalı taktım 4 dübelli arada vuruom o kdr :) vücutçuda çıktı ya daha neler olacak bakalım
Toplam Hit: 13782 Toplam Mesaj: 91