folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla bende aramızda götçü varmı diye okuyom m.k :)
    ne dio ulan bu dicektim :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1 sene body yaptım ama bırakalı 6 dan fazla oluyo bittim ama boks u düşünüyorum boksçu arkadaşlar fikir verebilirmi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heartofrage
    Heartofrage's avatar
    Erkek
    ya mllet bende calısıyorumda hangı haraket nereyı calsıtırı we ne yersek yarar dıye merak ettım ??*

Taste my rAge,feel my pain,you must DİE!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    Toys"R"us lardaki yumruk şeylerine 470 vuruom!! :O
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    arkadaslar bu spor cok ayrıntılı bi spor oldugu için burdan açıklamak çok zor.. omer_41@hotmail.com msnden görüşelim..

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Valla haci bende baslayali 2 hafta oluyo gecen gün gelenlerden biri 90 kg kaldirdi gögüs pressde bende gaza girdim bi kaldirem dedim gögsüme düsürdüm ..gögüsdeki kemik kaydi sanirsam ..yarina bi cikikciya götürecem ..cok sakat aman fazla gaza gelenler ugrasmasin 68 kg ile sen gir 90 kilonun altina :) arkadan omurilik batiyo hala ama birakmadim gidiyom ona ragmen iyi bisey bu Body builder olayi ...genede ..gaza gelipte benim yaptigim gibi 90in altina girmeyin hala agriyo sol tarafim

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    yaptığımız spor vücut geliştirme .. Ağırlık kaldırma sporu değil..Amacımız güçlenmekten ziyade vücudu şekillendirmek.bu yüzden sizin basabilceğiniz maximum kilolarla yedirerek çalışın.Yani 90 kg sana ağırsa hiç girme..70bas baktın kendin yardımsız cıkartıyorsun 7-8 tekrar. 75 dene yardımlı..75 i kendin basana kadar yardımsız kilo arttırma kilo arttırımını bu şekilde ayarla.. Ben ilk basladıgımda 10 kg + BAR çalışırdım..Şimdi 120 kgleri rahatça basıyorum.Dediklerim unutma.Seni geliştiren hareketi nizami yedirerek yapmandır.Örneğin bench presste basabilceğinden fazla ağır girenler oluyor ama barı(ağırlığı) yarıya kadar indirip basıyor bu hiç bir işe yaramaz. daha hafif girceksin o zaman barı göğsüne kadar indirip basacaksın yani hareketi kiloyu vücuda yedireceksin;) basarılar

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    sevgili asker kardeş. ilk olarak sana kısa süreli boks yapmış biri olarak bir kaç şey yazayim.

salona gider 50 70 ytl arası ücret verirsin. (her aylık sabit)
    -eldiven sonra sargı alırsın. çünkü yalın olarak direkt eldiven takılmaz. ben eldiveni 40 ytlye aldım.
    -sargı 5 ytl. sonra ayakkabısı var bunun. illa boks ayakkabısı almak zorunda değilsin. sonucunda süslenmeye gitmiyoruz. ilk denemeler için ucuz bir spor ayakkabıda olabilir. (ben şahsen o ayakkabıyı almadım ve o havayada giremedim. millet yanımda giymiş çorabı salako gibi geziyodu.)
    -şimdi bi şort alacaksın ayrıca do smai felan olur genelde o da 15 kağıt olsa. (dediğim gibi öyle spor şortu giymezsen yine sırıtır tipin alanın ortasında. şahsi düşüncemdir bu)
    eh son olarak hoca sana bi bakar dur bi der önceden boks yaptınmı. sonra bi durursun sana adım tekniklerini kroşe aparkat felan vurmayı direkt vuruşu vücudunu nasıl kullanacağını öğretir felan. bu iş böyle devam eder ama bi sorun var.
    -sen salona gittin çalışıyosun sıkı sıkı eğer salon iyi hava almazsa cortu çekersin her ders o kusmuk kokulu yerden gelen hava seni bi güzel soğutur çünkü duş soyunma odasıda öyle havadar değilse bu işlere hiç girip yaklaşık 100 150 ytllik masrafa girme. öyle yer altı salonlarda body building gider fakat boks hiç sanmam. çünkü lapa yaparken yani bi yandan ciğeri açmak için hoca kontrolünde o çuvala hayvan gibi vurup hayvan gibi nefes almaya çalışırken farkına varacaksın zaten. bunun için ciğeri böyle dandik salonlarda tüketmeye değmez.
    boksu tavsiye ederim acaip dirayetli olursun ama iyi düşün. şahsen boksu body buildingden daha çok sevmişimdir hep. tavsiye ediyorum.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    6 senedir basketbol oynuyorum ama arada danbıl filan çalışırım.bu arada vücüt geliştirmeye 18 yaşın üzerinde başlanmalıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Düzenleme.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 13755 Toplam Mesaj: 91