folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca benim sol kolun çapı 1,5 cm daha ince genelde herkeste oluyormuş.Fakat farkı açacağım diye korku sardı.Asılsammı acaba onuda şişirmek için.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    bu forumda çok uzun zamandır varım aslında..ama pek aktif birisi değil daha önce 3-4 tane daha ayrı üyelik açmıştım.4-5 yıl öncesi sanırım uzun süre bu forumda kalmıştım.Ama forum sürekli kapanıp açılıyor.O arada unuttum hep şifrelerimi kaybettim.Yenilerini açmak zorunda kaldım.Bende bu forumda photoshop flash hakkında cok bilgi aldım şuan kendi çapımda iyi photoshopcuyum web tasarımcısıydım aynı zamanda . ama bi kaç yıldır uğraşmadığım içingeri kaldım biraz.Sonrada vücut muhabbetlerine başladım.Ara ara hep siteye giriodum ama uzun zamandır kapalıydı sebebi ney ? tekrar söylüyorum. vücut geliştirme hakkında herseyi sorabilirsiniz.beslenme uyku..kilo alma verme,sporcu gıdaları,doping vs..

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    anladığım kadarıyla sol kolun sağ kolundan ince. evet her insanın anatomik yapısında bu vardır.Ya kolda olur bu,ya kanatta , ya göğüste , ya omuzda vs. eger salonda çalışıyorsan dostum kesinlikle tek kol falan çalışma 1-2 aylık çalışmayla eşitlenecektir. hiç mrk etme..Kol kolay gelişen bir bölgedir,omuza bacağa kanata ve diğer bölgelere nazaran..örneğin sol kol sağ kola göre daha güçsüz de olabiliyor bu zamanla eşitlenir sen aynen eşit devam et ağırlıklar eşit olsun;)

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eywallah sağol ;) 1,5 aydır salonda çalışıyorum.Haftada 5 gün hırs yaptık iyice :)

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Erkek
    3 gen vücüdum var :p

|Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    hardline ben düsünüyodum kadinlar için fitness video fln topluyom iste lazim olcan bana söylim :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    dostum haftalık kışlık antremanın haftada 4 günü geçmesin gerek yok.Ama oldukça ağır çalış ve çok hareket yapmaktan kaçın.Sert antremanlar olsun hakkını wer .Diğer 3 gün ise çok güzel dinlen;) beslenmeye aban günlük minimum 500 gr tavuk göğsü yemelisin 6 öğün günlük beslen.Sabah 5-10 arası yumurta akı ;) ayrıca pilav makarna vs.Ayrıca protein tozu,aminoasit te kullabilirsin.

Tabii ihtiyaç warsa her zaman yardımcı olabilirim;)

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    hard elinde turkçe döküman varsa paylaşırsan süper olur hoca:) biraz bu yagları kas yapam:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sağol hoca tavsiyeler için ;) Bu arada pm attım sana..

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    dostum bu spor dünyanın en ayrıntılı sporudur. Bilimin en çok hizmet ettiği spordur aynı zamanda da..Yani döküman sunmak çok kolay.Dilerseniz sunarım.Ama çok ayrıntılı nerden başlıyım ? bence siz özel sorular sorun ben cevaplayım. Bu spor TR ' de imkansızlıklardan dolayı geride kaldı.Avrupa ve Amerika çok ileride.Türkiyede 'ki federasyon tam bi fiyasko..Ben tr de bu sporun ilerlemesini canı gönülden isteyen ve hizmet edenlerden birisiyim.Tr de amele sporu olarak görülüyor.Avrupada hep 1. sınıf insanlar body yapıyor.Dünyanın en büyük vg yarışması olan mr.olympia yarışmacıları bkz: Gunter , Jay Cutler avukat petrol kralı vs. dökümanları paylaşıyorum birazdan;)

....
Toplam Hit: 13756 Toplam Mesaj: 91