folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca birde şu da var adı protein tozu vs fakat markasına görede değişir olay.Tarım bakanlığı onaylı falan olması lazım.Ne üdüğü belirsiz markalarda var içinde yüzdesiyle maddesiyle vs oynuyorlarmış falan karışık işler :)

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    Testoteronelerin ve Steroidlerin ZARARSIZ OLDUGUNU SÖYLEMEDİM.! Ama Sporcu gıdası kullanmak asla zararlı değildir. ( AMINOASİT PROTEİN TOZU GAINER GLUTAMİNE CREATİNE BCAA HMB L CARNITINE CLA TRIBULUS VS. ) bunlar başlıca sporcu gıdalarıdır..

TESTOSTERONLAR VE STEROİDLER İ TEK KULLANIRSANIZ COK ZARARLIDIR. AMA YAN ETKİ AZALTICILAR VE KÜR SONU PCT+HCT TEDAVİSİYLE ZARAR GÖRMEDEN ATLATABİLİRSİNİZ.ÇOK BİLİNÇLİ OLMANIZ LAZIM .KISIR FLAN OLMAZSINIZ BİLİNCLİ KULLANIRSANIZ. HA BİRDE VURCAĞINIZ 3-5 İĞNEDEN KİMSE KISIRDA OLMAZ. O 20000 TANE TESTO ENANTAT KULLANANLAR KISIR DEĞİL SUAN.DEDİĞİNİZ OLAY COK KOLAY DEĞİLDİR.BİLİNCLİ KULLANILIR İSE..

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    Optimum weider ultimate universal gibi markaları tavsiye ederim.

www.naturalspor.com dan alabilirsiniz.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoca şu eczanelerde satılan bulk denen protein tozunu kullanıyorum bende

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    BULK protein tozu değil gainerdir. Kilo aldırıcıdır :) Karbonhidrat ağırlıklı az da olsa protein barındıran bi üründür..

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Olay kısırlık değil zaten ki buda olası durum diikkatli olunmazsa. Alınan iğneler vb dışardan vücuda erkeklik hormonu vermektedir. Kadınların kas yapmasıda buna en güzel örnektir , hormon üretimindede dışarıdan Testesteron alınımı üretimini baltalar bu alım dışarıdan devamlı / rutin bir hal alıncada , tıpkı sigara bağımlısı gibi dışarıdan o testesterona dolayısıyla aldığın artık hangi ilaçsa. İğne mi hap mı nedir bağımlı kılıyor bireyi. Bu bağımlılık vucudun geliştiği yapısına , kendi üretimi testesteron a ve alınan testesteronun yetersizleşmesine kadar gidiyor... Bilinçli kullanılması lazımki , ülkemizde bu tür salonların sayısı çok az. Ne büyük body building yarışmaları yapıyoruz ne birşey , ben bodycilik yapıyorum bak şu ilacı kullanıyorum diyen insanlar bilinçsiz kullanıcıdır kısaca dediğim bu ,

neyse güzel dal bende isterdim yapmak işin aslı :) başarılarınız devamını dilerim 3 oluyor iyi geceler

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardline
    Hardline's avatar
    Erkek
    ok dostum doğru konuşuyorsun ama çok eksik.. ayrıntıları omer_41@hotmail.com msn adresinden bana sorabilirsiniz..iyi geceler..

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Neyse kilo eksiğim var kilo bakımından gelişmiş olması daha iyi :) Bende yatıyorum yarın body var yine.İyi geceler tüm vücutçulara :)

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    o resimler ne abi ya. cok cirkin bende oyle vucud olsa insan icine cıkmam utanırım. guzel oldugunu falanmı sanıolar nabıolar (: asırıya gerek yok asırısı cirkin oluyor. vucud gelistirmeyle falan ugrasmayın gunde 500-600 sınav cekin(sonralarda artıcak tabi) zaten gayet guzel bi vucudunuz oluyo =) 50serden 10part falan kendinize gore ayarlayın iste

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    Yaw aga ben sinav mekik bide agirlik calistim kollara bide merdiven cika cika bacak kasi yaptim:) simdi aga benim sorunum su kas yaptik benim vucud iyice sisti anasini satim..zayiflamaya calisiyorum kiloda veremiyorum..anlamadim garip bi kisirdongude gidip geliyorum yardim haydar abiiii:D

ps: haydar kim bilmiyorum:)

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
Toplam Hit: 13776 Toplam Mesaj: 91