folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

Arkadaşlar Aranızda Vücutçu Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    haklı olarak tabi.. :)))

www.karsinojen.tr.cx
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende vücuttan anlarım ama kadın vücudundan hehehe ;);)

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    Şeker kız andy var vicutçu ( azrail_abla ) :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    a.q senin fish seni kendi haline bırakıyom olum :)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    andy sen niye kösesin bilader :D acayip bi parlaklık war sende :D:D
    bi vicut war a.q öle vicut cüneyit arkkında yok :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ben seyi sorucam hacılar. simdi mesela 5set 10tekrar dioz ya bu tekrar ne manada? yani 50keremi kaldırcan o manadamı. hani bilimde bende one gore calısim kendi kendime calıscagıma. verilen rakamlarla calısırsam en azından daha verimli olur butun gun sınav cekip dumbbell ve standing barbell calısom ama rakamları kafadan belirliom(: bu yuzden sordum. boks olayına gelince bende dusunuom bu aralar. uzakdogu sporları kof. haz etmiom artık. boksa baslamayı dusunuyorum. biraz arastırdım herkez fenerbahceye git en iyisi orası falan dio ama arastırıcam yinede sizlerin bildigi ist/anadolu yakasında(kadıkoy ozellikle) boks salonu varmı varsa nerde pm atarsanız ii olur.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    affetmez dediki:
    "6 senedir basketbol oynuyorum ama arada danbıl filan çalışırım.bu arada vücüt geliştirmeye 18 yaşın üzerinde başlanmalıdır."
    kardeş bu spor hakkında pek bilgili olmadığın görülüyo en iisi bilip bilmeden yanlış bilgi verme,
    milletin şevkini kırma. ne alakası var 18 yaşla. arnold 15 yaşından önce başlamış adam 60 yaşında
    hele daha kaya gibi. tabi 25 yaşın üzerindeyseniz bu spora başlamadan önce doktora falan görünseniz
    ii olur. ama illa 18 yaşında başlanacak diye bi kural yok.
    funky_punky: bir vücutçunun en önemli besini proteinler dir. kasların gelişmesini ve kendi kendini
    tamir etmesini sağlar. yumurta, balık ve tavuk ta bol miktarda bulunur. tabi karbonhidrat ve yağları
    da unutmamak gerekir, zira vücudun enerjiye ihtiyacı vardır. proteinlerin vücutta ii kullanılabilmesi için
    mutlaka bir miktar karbonhidrat a ihtiyaç vardır.tabi bunları hardline dan daha ayrıntılı öğrenebilirsiniz. o daha tecrübeli.
    dkn_jan hacı 5 set 10 tekrardan kasıt mesela şnavı ele alalım; 10 şnav çektin kısa bir ara verdin
    sonra bi 10 şnav daha sonra bi 10 şnav daha 5 set e tmmlayana kadar.

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben seyi sorucam hacılar. simdi mesela 5set 10tekrar dioz ya bu tekrar ne manada? yani 50keremi kaldırcan o manadamı. hani bilimde bende one gore calısim kendi kendime calıscagıma. verilen rakamlarla calısırsam en azından daha verimli olur butun gun sınav cekip dumbbell ve standing barbell calısom ama rakamları kafadan belirliom(: bu yuzden sordum. boks olayına gelince bende dusunuom bu aralar. uzakdogu sporları kof. haz etmiom artık. boksa baslamayı dusunuyorum. biraz arastırdım herkez fenerbahceye git en iyisi orası falan dio ama arastırıcam yinede sizlerin bildigi ist/anadolu yakasında(kadıkoy ozellikle) boks salonu varmı varsa nerde pm atarsanız ii olur.
    -----------------------------------------------------------------

Hoca 5 set 10 tekrar 50 oluyor fakat her set her 10 tekrardan sonra belirli bir süre dinlenmen anlamına geliyor.50 tekrarın hepsini aynı anda yapsan çok yoracağı için vücuda faydasından çok zararı olur o yüzden yaptığın şeyin ağırlığına yoruculuğuna göre set ve tekrar sayısı değişiyor.Setler arası 10 sn veya daha uzun sürelerde soğumamak şartıyla dinlenebilirsin.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet, konuyu tekrar ortaya çıkarayım dedim. Bende yapıyorum bu işi, oldukça ilerlettim ve bilgilendirdim kendimi. Her türlü sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. Burada bu spor hakkında konuşa da biliriz. Hatta TBT vücutçuları MSN'leri paylaşsa daha da güzel olur. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    NuMBeRoNe bunu yazdı:
    -----------------------------
    3 gen vücüdum var :p

-----------------------------
    G*tmü c0k büük :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 13777 Toplam Mesaj: 91