folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ashab-I Kehf Ve 300 Yılı Aşkın Uyuma Süresi

Ashab-I Kehf Ve 300 Yılı Aşkın Uyuma Süresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

bu saçmalık ne kadar daha ana sayfada kalacak

Girmeyi ver sen bu saçma konuya yorum atma bu mesajından sonra zamanla gerilere düşer gider,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Girmeyi ver sen bu saçma konuya yorum atma bu mesajından sonra zamanla gerilere düşer gider,

Yahu gerilere düşmesin, konuyu şahsen ben beğendim...

Gayet güzel bir konu, Saçma falanda değil, Saçma ise Bizim Dünyada Bulunuşumuz Nasıl geldiğimizi bilmeden burada bulunuşumuzdamı Saçma.?

Doğrusunu söylemek gerekirse Dünyada Her şey ya saçma yada Saçma geliyor bize. Buna Varlığımızda dahidir... Açıklayamadığımız şeylerden biridir Varlığımız ve nedeni.?

Edit: Yani açıklayamadığımız her şeye saçma diyerek kolaya kaçmamalıyız. Araştırmak gözü peklik ister.

ShockMan tarafından 16/Mar/13 17:22 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Yahu gerilere düşmesin, konuyu şahsen ben beğendim...

Gayet güzel bir konu, Saçma falanda değil, Saçma ise Bizim Dünyada Bulunuşumuz Nasıl geldiğimizi bilmeden burada bulunuşumuzdamı Saçma.?

Doğrusunu söylemek gerekirse Dünyada Her şey ya saçma yada Saçma geliyor bize. Buna Varlığımızda dahidir... Açıklayamadığımız şeylerden biridir Varlığımız ve nedeni.?

Edit: Yani açıklayamadığımız her şeye saçma diyerek kolaya kaçmamalıyız. Araştırmak gözü peklik ister.

Kolay olan saçma sapan demek, inanıyorsan inan, inanmıyorsan inanma uzatmaya tartışmaya gerek yoktur demektir,

Sistemdeki düzeni, fiziği, matematiği, kimyayı, programlamadaki kusursuzluğu görünce korkmamak hayran olmamak elde değil, ve bu olaylar bütününü açıklamak için körü körüne inanmak içimden gelmiyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Prof. Dr. Cevat Babuna'nın Bilimden İmana kitabını tavsiye ederim, 4 kitap hatta. 

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 18800 Toplam Mesaj: 155