Ashab-I Kehf Ve 300 Yılı Aşkın Uyuma Süresi
-
Lotus bunu yazdı
bu saçmalık ne kadar daha ana sayfada kalacak
Girmeyi ver sen bu saçma konuya yorum atma bu mesajından sonra zamanla gerilere düşer gider,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıLotus bunu yazdı
Girmeyi ver sen bu saçma konuya yorum atma bu mesajından sonra zamanla gerilere düşer gider,
Yahu gerilere düşmesin, konuyu şahsen ben beğendim...
Gayet güzel bir konu, Saçma falanda değil, Saçma ise Bizim Dünyada Bulunuşumuz Nasıl geldiğimizi bilmeden burada bulunuşumuzdamı Saçma.?Doğrusunu söylemek gerekirse Dünyada Her şey ya saçma yada Saçma geliyor bize. Buna Varlığımızda dahidir... Açıklayamadığımız şeylerden biridir Varlığımız ve nedeni.?
Edit: Yani açıklayamadığımız her şeye saçma diyerek kolaya kaçmamalıyız. Araştırmak gözü peklik ister.
ShockMan tarafından 16/Mar/13 17:22 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıLotus bunu yazdı
Yahu gerilere düşmesin, konuyu şahsen ben beğendim...
Gayet güzel bir konu, Saçma falanda değil, Saçma ise Bizim Dünyada Bulunuşumuz Nasıl geldiğimizi bilmeden burada bulunuşumuzdamı Saçma.?Doğrusunu söylemek gerekirse Dünyada Her şey ya saçma yada Saçma geliyor bize. Buna Varlığımızda dahidir... Açıklayamadığımız şeylerden biridir Varlığımız ve nedeni.?
Edit: Yani açıklayamadığımız her şeye saçma diyerek kolaya kaçmamalıyız. Araştırmak gözü peklik ister.
Kolay olan saçma sapan demek, inanıyorsan inan, inanmıyorsan inanma uzatmaya tartışmaya gerek yoktur demektir,
Sistemdeki düzeni, fiziği, matematiği, kimyayı, programlamadaki kusursuzluğu görünce korkmamak hayran olmamak elde değil, ve bu olaylar bütününü açıklamak için körü körüne inanmak içimden gelmiyor,
-
Prof. Dr. Cevat Babuna'nın Bilimden İmana kitabını tavsiye ederim, 4 kitap hatta.