folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I

Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Son zamanlarda Astral seyhat saçmalığı oldukça artmakta ve gelen emai'oranı bu saçmalığın ticari amacını srgilemektdir ücretli seanslarla  bu şarlatanlara bi kaç soru sormak ıstıyorum ben astral yolculuk yapıyorum diyenler var geçenlerde kızın birisiyle tanıştım bir fuarda bana yaptığını söyldi bende ok ddim ufak bi şartım olacak madem vucudundan ayrılıp odaları gzebiliyorsun dolaşabiliyorsun senden önce ben yatacağın odaya bir kağıda ufak bir not yazıp bırakacam odaya girerken okuyamayacağın bi yere ve sende vucudundan ayrıldıktan sonra atıyorum dolabın üstüne bıraktığım kağıttaki yazdıklarımı okuyacaksın ve bana ne yazığını söyleyeceksin :)  ozaman sana hak vririm dedim heralde ymemiş olacakki kabul etmedi ne bu anlatılan saçmalıklar kendi çapımda aydınlanın diye yazdım hala inanan savunan varsa cevap bekliyorum.

eskilerden kim kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    iyi de astral de öyle olmaz ki.compünün yazdıklarını bi oku bu konu hakkında

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    İngilizce sitelrine kadar araştırdım vucuttan ayrılıp evde gezdikelrini dışarda dolaştıklarını anlatıyor millet artık adamlar saçmalığı son noktaya getirmişler . bir gün birisi çıkıpta sorduğum soruyu soramamış

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:
    -----------------------------
    İngilizce sitelrine kadar araştırdım vucuttan ayrılıp evde gezdikelrini dışarda dolaştıklarını anlatıyor millet artık adamlar saçmalığı son noktaya getirmişler . bir gün birisi çıkıpta sorduğum soruyu soramamış
    Vay be sen seçilmiş kişisin,sen bi dehasın:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

kendi hayallerinde ki dünya da kendi yarattığın bi dünyada geziyon diye biliyom.

yani hayalinde ki hüseyinin evine gelip hayalinde ki hüseyinle oturup çay içersin ama hüseyinin bundan haberi olması gibi bi durum söz konusu değil 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

abi belli çok sinirlenmişinde astral seyahat öyle birşey değil. Ruhun bedeninden çıkıp dolaşıyor gibi oluyor. yani normalde dolaştığı felan yok zihnin güzel bir oyunu sadece istediğin yere gidebiliyorsun felan ama zihninde o sırada oradan araba geçmiyor olsa bile sen geçiyor görebilirsin.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

bizim müridelerden biri yapıyodu bu mereti

edit: önceki konu http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=astral&folderid=63520

yapan müride Stigma

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    kardeşler olay çok farklı herkez bişey söylüyor yok öle bişey düşünmeye kalırsa iş gözünü kapat Hawaide hatunlarla plajda dolaştığınıda düşünürsün bun ayrı şey .

eskilerden kim kaldı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Kimse senin kadar düşünememiş demek !

Ne alaka saçmalık fln. Önce sen bi aydınlan da gel !

Ben savunuyorum sonuna kadar. Astral seyahate de çıkıyorum. Ama senin gibilerin düştüğü yanlış şu aq. Siz sanıyosunuz ki ruh bedenden tamamen ayrılıyo, reel hayatta ora gidiyo bura gidiyo.. öyle bişey yok. Kişi kendi beyin sınrları, hayal sınırları dahilinde istediği yere gidiyo. Ben İstanbu a gittim bu şekilde ama benim hayalimdeki İstanbul a.. 

Bilmeden her şeye bk atıyosunuz. İnanmıyosan inanma ama sen inanmıyosun diye astral seyahat yok ya da saçmalık diyemessin ! 

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

kardeşler olay çok farklı herkez bişey söylüyor yok öle bişey düşünmeye kalırsa iş gözünü kapat Hawaide hatunlarla plajda dolaştığınıda düşünürsün bun ayrı şey .

Hayal kurmak ile astrali kıyaslayamassın. 

allcolorsarebeautiful.net
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Bacım delirtme beni :)  

bok attığımız yok bu benim düşüncem eğer yapabilkiyorsan bir kağıtta sana yazayım sen oku istersen. nasıl olur :)

eskilerden kim kaldı..
Toplam Hit: 13673 Toplam Mesaj: 95