Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I
-
kız arkadşaın oalbilir kimsenin bi şy dediği yok ama yazdığı cevapları düşünmeden yazarsa alacağı tepkilerede aynı şekilde razı olmalı kimseye bişey dediğimiz yok.
-
hareretli konusmalar ve bel altina küfürlere devam ederseniz bu konu kapanir. adam gibi izah etme davranisinda bulunan göremedim. azicik normal yazin disimi kırıccam. hep hareret hep hareret.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
kız arkadşaın oalbilir kimsenin bi şy dediği yok ama yazdığı cevapları düşünmeden yazarsa alacağı tepkilerede aynı şekilde razı olmalı kimseye bişey dediğimiz yok.
-----------------------------Hocam şuu bi açıklığa kavuştursana nasıl düşünmeden cevap yazmış ? Bir örnek ver bakalım senin sorduğun onunsa düşünmeden saçma sapan verdiği cevaba :\ Hocam başından beridir okuyorum yazdıklarını ya alkollüsün ya da doğuştan gelen bir saflığın var :\
-
alacakaranlik bunu yazdı:
---------------------------arkadamda duvar var :) tek çare kalıyor oda ön taraf hem burdan senin için bişey tuttum kağıt dğil ama :I sn bunu görebiliyormusun ?
-----------------------------offf ilkokul çocukları gibi cevap veriosun. anlamadığım şey neyi neden savunuyon amk? var veya yok, seyahat eden etmeyenden sanane..tmm hepimis kabul ettik desek yok öle bişey nolacak madalyamı kazanacan? amk bu konuda bilimsel araştırmalar var. birçok site var bu konuda yardımcı olan.. ayrıca gerçekleştiren milyonlarca insan var. almışsın eline bi kağıt tutturmuşsun okuyun..ufo lar yok diyenlere en büyük cevap sensin bence..ayrıca
condom dünyaya condom
herkese condom
eline, beline, cebine condom...
-
cagatay09 bunu yazdı:
hareretli konusmalar ve bel altina küfürlere devam ederseniz bu konu kapanir. adam gibi izah etme davranisinda bulunan göremedim. azicik normal yazin disimi kırıccam. hep hareret hep hareret.
-----------------------------kol gibi soru konu başlıgı açmış, peki ben diger odaya not saklıycam git bul ne yazdıgını oku diye soru sormuş
şimdi sen söle hojcam ben bu adama neyi açıklıyayımki ?
konu hakkında 0 bilgisi var bişeyler biriktirsin ben taşları yerlerine koyarak yaqrdımcı olurum :D
-
çoluk cocuk iç içe a.q eraymı nedir sen ultra prima il gezip mini mini bir kuş var derken biz bu veya daha derin konuşarı tartışıyoruk sen ufacık beynınl böyle şyleri sokma.
-
hic cevap vermemek iyi bir fikir olabilirdi:D
-
cagatay09 bunu yazdı:
hic cevap vermemek iyi bir fikir olabilirdi:D
-----------------------------valla yaşına baktımda cvp verdim yoksa vermezdim :D
-
Sen bu videolardan yola çıkıp açtıysan bu konuyu akli dengene şaşarım.
-
byburak atıp tutuyorsun bn şimdiye kadar astral seyehat yapmadım diyorsun . sonra konu hakkıdna taşları yerne koymaktan bahsediyorsun nedediğini sende bilmiyorsun
sana şöyle söylüyeyim . birisi sana yıllar boyunca balık tutmayı anlatsın dursun ama birkere daha denemediysen balık tumayı olatayı aline aldığın zaman tırsıp kalır. ne anlarsan.
Darwinde teorisini bilimsle olarka yazıd çizdi ama Fos bi konu olduğunu Kol gibi cevaplar vererek çürüttüler .