folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I

Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Hocam evrim teorisi çürütülmedi :\

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------
    muhauhaah

ayrıca bak cradle hocam son kez söylüyorum.ilk önce amelenin postunu oku.sora neden koruyorum anla.sadece o değil tam bi "bayan" olduğu içindir ayrıca

bir bayanı korumak yalakalıksa ben yavşaın önde gideniyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:

byburak atıp tutuyorsun bn şimdiye kadar astral seyehat yapmadım diyorsun . sonra konu hakkıdna taşları yerne koymaktan bahsediyorsun nedediğini sende bilmiyorsun

sana şöyle söylüyeyim . birisi sana yıllar boyunca balık tutmayı anlatsın dursun ama birkere daha denemediysen balık tumayı olatayı aline aldığın zaman tırsıp kalır. ne anlarsan.

Darwinde teorisini bilimsle olarka yazıd çizdi ama Fos  bi konu olduğunu Kol gibi cevaplar vererek çürüttüler .

ben denemedim ama çok araştırdım gelipte kol gibi soru açıpta notta ne yazdıgını söyleyin bana demem ayikidomu ? no ayikido bende

sen kertenkelesin morissonda kertenkeleler kralı 

anlamı ne biliyonmu dostum ?

anlamı şu kertenkeleler dünyadan yok olsa dengede hiçbirşey değişmez.

son cvbımdı daha ne yazarsan yaz boşluga yaz hadi good nngihttt

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    bana hala darwine inandığıını insanların maymundan geldiğini söyle Sana yüklü bir para vereyim git başka kıtada yaşa.

eskilerden kim kaldı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

kız arkadşaın oalbilir kimsenin bi şy dediği yok ama yazdığı cevapları düşünmeden yazarsa alacağı tepkilerede aynı şekilde razı olmalı kimseye bişey dediğimiz yok.

Allah'tan bişi dememişin birader..

eğer saygı görmek istiyosan.saygı göstermelisin.eski üyesin biliyorsun bunları.

burda adamına göre muamelenin doruklarının görüldüğünü de biliyorsun. dayanağı olmayan fikirlerini millete hakaret etme yolunu seçerek empoze etmeye çalışıyorsun.

birde bunu bir bayana karşı yapıyorsun.karşındakinin bayan olduğunu düşünerek hareket etmelisin.

yalnışsam söyle? haksızsın de?

fikirlerini belirtme yolun çok mu geçerli?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    KrypT bunu yazdı:
    muhauhaah

ayrıca bak cradle hocam son kez söylüyorum.ilk önce amelenin postunu oku.sora neden koruyorum anla.sadece o değil tam bi "bayan" olduğu içindir ayrıca

bir bayanı korumak yalakalıksa ben yavşaın önde gideniyim.
    Hayda hoca neyden korudun diyorum adam ne yaptı olan ne de neyden korudun onu bi yazsana. Ben diyorum ki ufak esprilere eleştirelere herkes katlanıyor diyorum herkese oluyor diyorum. Adam kötü bişey yazmadı sen direk üstüne gittin. söylediğim bu benim. yoksa kötü bişey olsa bizde de koruyalım.
    Konuyu yeni takip edenler alacakaranlığı savunmadım ody i savundum haberleri olsn. ody de tanımam etmem gerçi rahatsız olduğum bi durumdu söyledim.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

bana hala darwine inandığıını insanların maymundan geldiğini söyle Sana yüklü bir para vereyim git başka kıtada yaşa.

Hocam evrim teorisi insanların maymundan geldiğini söylemez.

Bu mesajından sonra BSG butonuna basıyorum hocam. Kolay gelsin cevap vermeye değecek adam değilsin. Gerçi senide anlıyorum cahillik zor zanaat.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

4. sayfaya kadar bütün yorumları okudum. alacakaranlik afedersen ama ne kadar kalın kafalı oldugunu anladım. asıl konuya gelirsek, astral seyahat senin dediğin gibi bedenin gidiyo geliyo deil. beynin o ortamı oluşturuyo sana. sen o ortamda gidiyosun. gerçekten çıkıp gezmiyosun yani. rüyanı yönetebildiğini düşün.

önce astral seyahatin ne olduğunu öğren, ondan sonra kol gibi soru sor ;) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bu konu "kol gibi" silinir :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

amele_2  bak dsotum sende eskisin biliyorsun tanıyorsun karşı karşıya gelecek bi durumda uslubumuzu tavrımızı koruruz sağlam birisin konuların cevaplarım ama ablamızın yazdığım konuya verdiği cevapları iyice okrusan kulandığı kelimelri okursan ben şahsne bir bayana yakıştıramadım ve ona karşı kötü bir sözde kuıllanmadım .

sadece Burda Kafası soğan ekmekle çalışan bikaç sürüngeni yazdığım konunun dışına çıkmaması için çekip durdum ama olmadı ben dedim tren geliyor bi kaç zurna tersini anladı . yıned kırıldıysan kussrua bakma dostum .

benim düşüncem bu mademki bukadar sorun bi konu başlığından çıktıı sonuan akdar arkadasındayım kesin olmayan emin olmayan başkalarının duygukları hisettiklerine dayanarak kemküm edenleridne karşısındayım. sırf möillet tatışma ortamı çıksın diye konuay abuk subuk cevaplar vermşiş canınız sıkılıyorsa msn geyik yapsınlar yeri burası değil.

eskilerden kim kaldı..
Toplam Hit: 13682 Toplam Mesaj: 95