folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I

Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Cradle-Of-Filth , hp32 ye laf atıp durma. Sen bi olay karşısında kız kardeşin ya da bi yakını korumaya çalışınca inşaallah senin için de yalaka demezler.

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    -----------------------------

alacakaranlik bunu yazdı:
    Stigma neden sende hemcinslerin gibi gidip yemek yyapıp temzilik yapmıyorsun hıı söle bakem hem bu gereksiz konuşmalarıda yapıp başımı ağtırmamış olursun .

Karşılık verecek savunacak bişeyleriniz kalmayınca hemen zaten atlarsınız böyle seviyesizce. bence sen git hava al, beynine oksijien gitsin biraz. 

dogru diyonda olmayan beyne oksijenmi gider dostum beyin olsa geçip karşımıza yok notu bul yok ne yazıo die saçmalıkla soru sordugunu sanmazdı sanırım neyse

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    ban gelir yakında bazılarımıza burda...

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:
    ban gelir yakında bazılarımıza burda...

Gelcekse Odyseus'a gelsin. O başlattı dsfkja :P

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    şu kadar kitap okudum bu kadar arşivim var diyip konuyu saptırmak sadece cahillerin çıkış kapısıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    byburak bunu yazdı:

Son zamanlarda Astral seyhat saçmalığı oldukça artmakta ve gelen emai'oranı bu saçmalığın ticari amacını srgilemektdir ücretli seanslarla  bu şarlatanlara bi kaç soru sormak ıstıyorum ben astral yolculuk yapıyorum diyenler var geçenlerde kızın birisiyle tanıştım bir fuarda bana yaptığını söyldi bende ok ddim ufak bi şartım olacak madem vucudundan ayrılıp odaları gzebiliyorsun dolaşabiliyorsun senden önce ben yatacağın odaya bir kağıda ufak bir not yazıp bırakacam odaya girerken okuyamayacağın bi yere ve sende vucudundan ayrıldıktan sonra atıyorum dolabın üstüne bıraktığım kağıttaki yazdıklarımı okuyacaksın ve bana ne yazığını söyleyeceksin :)  ozaman sana hak vririm dedim heralde ymemiş olacakki kabul etmedi ne bu anlatılan saçmalıklar kendi çapımda aydınlanın diye yazdım hala inanan savunan varsa cevap bekliyorum.

hojam bi siktir git diyerek başlıyorum

yok neymiş bi kagıda not yazcakmış yazdıgı notu bulup ne yazdıgını söliycekmiş haha hojam o kız sana götüyle gülmüştür bu bir

ikincisi git araştır bu konuyu öle kagıt not zart zurt la olmuyo bu işler oku oku oku ne bulursan oku ondan sonra gel kol gibi bi soru sor 

sonra sana böle kol gibi cvp vermesinler.

bide kurtul şu at gözlüklerinden 

ayrıca tavsiyem bol bol kitap oku ki böle salak bi örnek vererek kol gibi soru sordugunu sanma ezik

delirdim ya 

not: ben astral seyahat yapmıyorum 

heralde içinde bi kuyruk acısı var ki batıyor osla gerek yav yapmadığın ilgilenmediğin halde giren çıkan ney ? onu soracam sana adam akıllı konuş heycanlanma tammaı koçum kafanda kaç tel varsa okadar kitap okudum ben rahat ol o yönden .

Sen ne anlayışsız bişeymişsin ya Astral seyahatin ne olduğunu bilmeden atıp tutuyosun kendi çapında,artık astral seyahatla bi grup çinli turist içine mi girdi naptı anlayamadım ama neyse..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

Cradle-Of-Filth hocam hp32 ye laf atıp durma. Sen bi olay karşısında kız kardeşin ya da bi yakını korumaya çalışınca inşaallah senin için de yalaka demezler.

Ya allah aşkına adam sana ne dedi de korumaya çalışıyo namusuna felan küfür etse eyw. bizde yanında oluruz. adam küçük bi şaka yapmış hemen hp savunmaya geçiyor. Ufacık eleştirilere katlanamıyorsak burda işimiz yok demektir.
    kaldı ki hp sırf yalakalığına laf etmeyin dedi çok abla kardeş liğiniz varsa msnde sevgi cümleleri kurun.
    Hayır yarın aynı şey herkesin başına gelirse gruplaşma felan başlarsa kimse durmak istemez burda.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

alacakaranlik

eger kafamdaki saç sayısı kadar kitap okudugunu idda ediyorsan bende derimki ben kelim bu bir

yaşın 26 gelmişin sordugun soruya bak 10yaşındaki yigenim soruyo bana böle şeyler bu iki

ben yapmıyorum astral mastral ama hakkında çok şey biliyorum ayrıca yapan arkadaşlarım var bu üç

kitap oku kitap kafamdaki saç sayısını bırak koçum hadi bakalım

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

işt diyorumya lan Şimdi çıkıp desem Dünya yuvarlaktır bana tepsi gibi olduğunu söylecek adam çıkar adım gibi eminim ama önce yargılamadan önce kudurmadan önce neden bunu savurnuyor diye biraz düşünürüm . her görüşe saygılı ol eğer elinde ispatın varsa kanıtlarsın bilgisiz adam davul gibidir içi boştur ama çok ses çıkarır.

eskilerden kim kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    Stigma bunu yazdı:

Cradle-Of-Filth hocam hp32 ye laf atıp durma. Sen bi olay karşısında kız kardeşin ya da bi yakını korumaya çalışınca inşaallah senin için de yalaka demezler.

Ya allah aşkına adam sana ne dedi de korumaya çalışıyo namusuna felan küfür etse eyw. bizde yanında oluruz. adam küçük bi şaka yapmış hemen hp savunmaya geçiyor. Ufacık eleştirilere katlanamıyorsak burda işimiz yok demektir.
    kaldı ki hp sırf yalakalığına laf etmeyin dedi çok abla kardeş liğiniz varsa msnde sevgi cümleleri kurun.
    Hayır yarın aynı şey herkesin başına gelirse gruplaşma felan başlarsa kimse durmak istemez burda.

uzaklara çıkma kuşum.çıkıpta gitme vurulursun :| bu şakamı şimdi? bi müride yapmış olsan tamam dicemde bi müride ye olmaz....+ şimdi onlara yaranmak için yazıosun diceksin 2 sinide tanımam etmem ;)

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 12387 Toplam Mesaj: 95