Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------alacakaranlik
he bide şamanizmide araştır
bak bakalım git diger odada ne yazdıgımı okuyabilecenmi diye örnekler varmı zuhahahaha
-----------------------------şemanizm flan beni ilgilndirmez işim olmayan şey lere burnumu sokmayı sevmem
sana söyliyecem tek lafım
Biliyorsunsan konuş ibret alsınlar BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR. OK
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
byburak bunu yazdı:
bak bakalım git diger odada ne yazdıgımı okuyabilecenmi diye örnekler varmı zuhahahaha
-----------------------------şemanizm flan beni ilgilndirmez işim olmayan şey lere burnumu sokmayı sevmem
sen dilini kes o zmn... -
peki şöyl desem
S-A-N-A-N-E
-
boşuna kavga çıkardık aq :D Neyse herkes alıcağı dersi almıştır ben dahil.
-
alacakaranlik arkadasim astral seyahat gercekci degildir. tamamen zihinsel bir sürectir. rüyayi yönlendirmek gibi. istedigin yere gidiyorsun ama senin zihnindeki semalara ve haritalara göre hareket ediyor gezip dolasiyorsun. yani ruhun kalkip dolasmasi degildir. ruhun hissetmesine dayali bir durumdur. zihnin ile mekke medine . istanbul nereye gitmek istiyorsan gidebilirsin. özellikle davranis bozuklugu olanlarda psikolojikte olabilir seyahat sirasinda garip graip mahluklar görüp korku yasayabiliryor. bu tamamen insanin korkularini icine bastirmasindan kaynaklanan bir durumdur. astral seyahat vardir ama metaryaller gercek degildir. sorunda burada cünkü sen gercekten oraya gidiyorlar diye düsünüyorsun. o kizin sana cevap vermemeside bu nedenledir.
-
-----------------------------cosmiq dalga ışınlan biyerlere.
dikkat et arkana ışınlanmıyayım...Biliyorsunsan konuş ibret alsınlar BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR. demişsin sen biliyosan çok bu konuyu böle saçma sorular sormazdın ;)
-
tamam ne diyorum okuduğum çok kaynakta bu seyehati biraz daha farklı yapnlar var profosyonl diyenler kendilerine anlayacağın bunalr birbir hareketleri gördüğünü doğal yaşamda dolaşabildikleri palavrasını atıyorlar... hayal gücü değil
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------buyur işte bu konu hakkında bi bok bilmedigin ortada şamanizm seni ilgilendirmiyosa astral seyahat hakkında bi bok bilmedigin belli olmuştur
bende sustum hadi bol şans sana kalan hayatında
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------cosmiq dalga ışınlan biyerlere.
dikkat et arkana ışınlanmıyayım...Biliyorsunsan konuş ibret alsınlar BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR. demişsin sen biliyosan çok bu konuyu böle saçma sorular sormazdın ;)
-----------------------------arkadamda duvar var :) tek çare kalıyor oda ön taraf hem burdan senin için bişey tuttum kağıt dğil ama :I sn bunu görebiliyormusun ?
-
-----------------------------Kardeşim farkında olmadan şunu öğretiyor insan bak konu!!
çok samimi iki erkek arkadaşın arasını 1 kız nasıl bozabiliyor bunlar varya milleti birbirine düşürür. mademki hrkz eşit burda kımsneın kimöseyi korumasına gereken bi konu yok sen niye niye ona öyle yazdın o ona böyle dedi bu buna bunu yaptı bırakın bunları.kimse kimsenin avukatı dğil kollancak bişey varsa okda koınu ve düşüncedir . elemanlar değil
-----------------------------o 2 eleman bana kardeşim kadar yakın olduğu gibi söz konusu kız da, kız arkadaşım olur.
tabii ki senin gibi sözlerini tartmadan söyleyen ve daha kol gibi! lf sokmaya çalıştığı konu hakkında bilgi kırıntısı dahi bulunmayan birine karşı kollanacaktır