Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma neden sende hemcinslerin gibi gidip yemek yyapıp temzilik yapmıyorsun hıı söle bakem hem bu gereksiz konuşmalarıda yapıp başımı ağtırmamış olursun .
-----------------------------Karşılık verecek savunacak bişeyleriniz kalmayınca hemen zaten atlarsınız böyle seviyesizce. bence sen git hava al, beynine oksijien gitsin biraz.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
ya öğlen güneşimisin hoca?
stigma yı ablam görüyorum ben sana noluyor?
herkez dediğin ben olurum o olur bu olur.
bana söylese alınmam , nasıl night evanescence ye laf söyletmiyosa bende söyletmiyorum
He ışık doğuracam tahribata allah allah :D
Bırak abi ya ablam görüyorum felan holyi de babam gibi severim ben.
-----------------------------yanlıs düşünüosun hocam...
Stigma düşündügün gibi bi müride deil..
neconun yanındayım
Stigma yi kendi safımıza cekmek gibi bi amacımız yok olsaydı zaten ilk baslarda olurdu o bizim degerli bi abla ;)
zor zamanlarımda yanımda oldu moral verdi destegini unutamam hiç bi zaman
illa t.şşak gecmek isteyen varsa
profilimden msn imi eklesin kim kimle daha iyi tşşk geçer görürüz canlarım :)
hadi öptüm
ben stres atmaya gidiorm :D
malum Ö lüm S ırası S ende :)
-
Stigma neden sende hemcinslerin gibi gidip yemek yyapıp temzilik yapmıyorsun hıı söle bakem hem bu gereksiz konuşmalarıda yapıp başımı ağtırmamış olursun .
Hocam sen niye anlamıyosun ki iki saattir açıklama yapılıyo,sen hala kağıt tutuym da gör dyosun ben şimdi sana kağıt tutuyorum görebiliyosundur umarım:) -
Son zamanlarda Astral seyhat saçmalığı oldukça artmakta ve gelen emai'oranı bu saçmalığın ticari amacını srgilemektdir ücretli seanslarla bu şarlatanlara bi kaç soru sormak ıstıyorum ben astral yolculuk yapıyorum diyenler var geçenlerde kızın birisiyle tanıştım bir fuarda bana yaptığını söyldi bende ok ddim ufak bi şartım olacak madem vucudundan ayrılıp odaları gzebiliyorsun dolaşabiliyorsun senden önce ben yatacağın odaya bir kağıda ufak bir not yazıp bırakacam odaya girerken okuyamayacağın bi yere ve sende vucudundan ayrıldıktan sonra atıyorum dolabın üstüne bıraktığım kağıttaki yazdıklarımı okuyacaksın ve bana ne yazığını söyleyeceksin :) ozaman sana hak vririm dedim heralde ymemiş olacakki kabul etmedi ne bu anlatılan saçmalıklar kendi çapımda aydınlanın diye yazdım hala inanan savunan varsa cevap bekliyorum.
-----------------------------hojam bi siktir git diyerek başlıyorum
yok neymiş bi kagıda not yazcakmış yazdıgı notu bulup ne yazdıgını söliycekmiş haha hojam o kız sana götüyle gülmüştür bu bir
ikincisi git araştır bu konuyu öle kagıt not zart zurt la olmuyo bu işler oku oku oku ne bulursan oku ondan sonra gel kol gibi bi soru sor
sonra sana böle kol gibi cvp vermesinler.
bide kurtul şu at gözlüklerinden
ayrıca tavsiyem bol bol kitap oku ki böle salak bi örnek vererek kol gibi soru sordugunu sanma ezik
delirdim ya
not: ben astral seyahat yapmıyorum
-
-----------------------------Hocam konuştukça batıyorsun :\
-
nakamura2 bunu yazdı:
Hocam sen niye anlamıyosun ki iki saattir açıklama yapılıyo,sen hala kağıt tutuym da gör dyosun ben şimdi sana kağıt tutuyorum görebiliyosundur umarım:)
Nakamura kağıt tumana gerek yok şimdi ben burdan bişey tutacam sen görebilecekmisin :IIyav ben ne dıyorum millt ne diyor konuyu darmadağın etinizzzzz
-
hp32 bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
ya öğlen güneşimisin hoca?
stigma yı ablam görüyorum ben sana noluyor?
herkez dediğin ben olurum o olur bu olur.
bana söylese alınmam , nasıl night evanescence ye laf söyletmiyosa bende söyletmiyorum
He ışık doğuracam tahribata allah allah :D
Bırak abi ya ablam görüyorum felan holyi de babam gibi severim ben.
kendini belli ediyosun bu postta.
manevi baban aytek abi ama duruşun hiç adam gibi adama benzemiyo daha çok arto yu andırıyo saygılarımla.
istediğinizi yazın hocam. cevap vermiyorum böyle saçmalayanlara
Sende acayip kuyruğa benziyon hoca. acayip yalakasın. -
noluyo lan burda ! :|
-
burnuma buram buram ban kokusu geliyo ohhh mis gibi
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------alacakaranlik bunu yazdı:
Son zamanlarda Astral seyhat saçmalığı oldukça artmakta ve gelen emai'oranı bu saçmalığın ticari amacını srgilemektdir ücretli seanslarla bu şarlatanlara bi kaç soru sormak ıstıyorum ben astral yolculuk yapıyorum diyenler var geçenlerde kızın birisiyle tanıştım bir fuarda bana yaptığını söyldi bende ok ddim ufak bi şartım olacak madem vucudundan ayrılıp odaları gzebiliyorsun dolaşabiliyorsun senden önce ben yatacağın odaya bir kağıda ufak bir not yazıp bırakacam odaya girerken okuyamayacağın bi yere ve sende vucudundan ayrıldıktan sonra atıyorum dolabın üstüne bıraktığım kağıttaki yazdıklarımı okuyacaksın ve bana ne yazığını söyleyeceksin :) ozaman sana hak vririm dedim heralde ymemiş olacakki kabul etmedi ne bu anlatılan saçmalıklar kendi çapımda aydınlanın diye yazdım hala inanan savunan varsa cevap bekliyorum.
-----------------------------hojam bi siktir git diyerek başlıyorum
yok neymiş bi kagıda not yazcakmış yazdıgı notu bulup ne yazdıgını söliycekmiş haha hojam o kız sana götüyle gülmüştür bu bir
ikincisi git araştır bu konuyu öle kagıt not zart zurt la olmuyo bu işler oku oku oku ne bulursan oku ondan sonra gel kol gibi bi soru sor
sonra sana böle kol gibi cvp vermesinler.
bide kurtul şu at gözlüklerinden
ayrıca tavsiyem bol bol kitap oku ki böle salak bi örnek vererek kol gibi soru sordugunu sanma ezik
delirdim ya
not: ben astral seyahat yapmıyorum
-----------------------------heralde içinde bi kuyruk acısı var ki batıyor osla gerek yav yapmadığın ilgilenmediğin halde giren çıkan ney ? onu soracam sana adam akıllı konuş heycanlanma tammaı koçum kafanda kaç tel varsa okadar kitap okudum ben rahat ol o yönden .