Astral Seyahat Şarlatanlarına Kol Gibi Soru :I
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bak dsotum sende eskisin biliyorsun tanıyorsun karşı karşıya gelecek bi durumda uslubumuzu tavrımızı koruruz sağlam birisin konuların cevaplarım ama ablamızın yazdığım konuya verdiği cevapları iyice okrusan kulandığı kelimelri okursan ben şahsne bir bayana yakıştıramadım ve ona karşı kötü bir sözde kuıllanmadım .
sadece Burda Kafası soğan ekmekle çalışan bikaç sürüngeni yazdığım konunun dışına çıkmaması için çekip durdum ama olmadı ben dedim trn geliyor bi kaç zurna tersini anladı . yıned kırıldıysan kussrua bakam dostum .
-----------------------------pm attım hocam
-
alacakaranlık astral seyahati yıllarca yanlış anlattılar bize mucizevi bişey sandık yanıldık bırak bu yanılgıyı sadece bilinçli bi rüya diyolar işte ayrıca evrimi de yanlış anlattılar onu kötüleyip karaladılar evrim biz maymundan geldik demez ortak bi embriyonun mutasyonundan türeyen canlılar olabiliriz demiş sen takma kafana bunları
-
kafama taktığım felan yok Akla ayrıkı geln herşey mantığada ayrıkırıdır.
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Kimse senin kadar düşünememiş demek !
Ne alaka saçmalık fln. Önce sen bi aydınlan da gel !
Ben savunuyorum sonuna kadar. Astral seyahate de çıkıyorum. Ama senin gibilerin düştüğü yanlış şu aq. Siz sanıyosunuz ki ruh bedenden tamamen ayrılıyo, reel hayatta ora gidiyo bura gidiyo.. öyle bişey yok. Kişi kendi beyin sınrları, hayal sınırları dahilinde istediği yere gidiyo. Ben İstanbu a gittim bu şekilde ama benim hayalimdeki İstanbul a..
Bilmeden her şeye bk atıyosunuz. İnanmıyosan inanma ama sen inanmıyosun diye astral seyahat yok ya da saçmalık diyemessin !
-----------------------------ee bu bizim ne isimize yarayacak ? baska isin mi yok senin boyle hayaler kuruyorsun ? astral seyahatin ruyadan farki ne ? amac ne sadece vakit kaybetmek icin mi yapiyorsun ve bu arada senin yazdiklarina gore astral seyahate o zmn bi sey degilmis sadece beyininde olusan bir hayal ruhla bi alakasi yokmus, peki sence amac ne ? ve dikkat edersen burda yazdiklarinla bu konuda yazdiklarin http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=astral&folderid=63520 ikisi arasinda buyuk bi celiski var.. ve zaten bu tur maceralara basladiginizdan beri kendinizi bi sey saniyorsunuz yok ben ruhumla dolasiyorum yok ben telepati yapiyorum yok ben bunu yapiyorum bi sey yaptiginiz yok sadece laf.
Astral Seyahatmis
kedidir o kedi