folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------
    obie bunu yazdı:

siyanojen bunu yazdı:
    ya abi bi soru sormuştum bu astral seyahatte birisine tecavüz edebilirmiyiz ettik diyelim ettiğimiz kişi tecavüz ettiğimizi anlayabiliyormu bu olay gerçekse ben hemen dalıyorum bu astral seyahate ,:D

maalesef olmuyor : S

karşındaki de astral seyahate çıksa bile farklı alemlerde olduğuuz için anlayamıyor  

hadi bee lan ne hayaller kurmuştum :D 

bİrlikte paris hiltona ahh ahh :( keske olsaydı :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

Ya zaten bana kalırsa bu astral seyahat dediğimiz olay kendi beyin sınırlarımız dahilinde gerçekleşiyor.. Yani beynimizin izin verdiği ölçüde..

Yoksa öle ben ruhumun gerçekten bedenimden ayrıldığına ya da ruhun bedene geri dönememe gibi bi şeyler olacağna inanmıyorum.. Sadece bir aldatmaca.. Ama güzel bi olay :)..

Kurtulmak istememin sebebi de uykumun içine etti bu durum (:

konuyu bu özetliyor sanırım

ama benimde uyurken aslında rüyamda olduğumu anladığım zamanlar olur. ve stigma bi erkek uyurken aslında rüyada olduğunu anlarsa ne yapar tahmin edemezsin :) yani suç yok ceza yok ve ne istersen yapabiliyon  looney tunes karakteri gibi güçlerin var.her türlü fanteziye açık bi durum yani ;)

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Ama afyon almak gibi sahte hayal alemine götürdüğü için hiç üstüne gitmedim belkide çok yetenekliyimdir ama bence BOŞ bi yetenek.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı:
    siyanojen bunu yazdı:
    obie bunu yazdı:

siyanojen bunu yazdı:
    ya abi bi soru sormuştum bu astral seyahatte birisine tecavüz edebilirmiyiz ettik diyelim ettiğimiz kişi tecavüz ettiğimizi anlayabiliyormu bu olay gerçekse ben hemen dalıyorum bu astral seyahate ,:D

maalesef olmuyor : S

karşındaki de astral seyahate çıksa bile farklı alemlerde olduğuuz için anlayamıyor  

hadi bee lan ne hayaller kurmuştum :D 

bİrlikte paris hiltona ahh ahh :( keske olsaydı :D

lan sen kay ona banane :D beni abaza yaptın ben sadece sordum :D

doğru hayallerim vardı ama onunla alakalı deil :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 gündür deniyorum bu lucid dream olayını ama bi türlü olmuyo anlamıyom rüya olduğunu arada bi oluyordu bana yılda bir kere falan

tekrar olmasını isterim çok zevkli  oluyor herşeyde özgür olman  çok mükemmel bişey  

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:

3 gündür deniyorum bu lucid dream olayını ama bi türlü olmuyo anlamıyom rüya olduğunu arada bi oluyordu bana yılda bir kere falan

tekrar olmasını isterim çok zevkli  oluyor herşeyde özgür olman  çok mükemmel bişey  

lucid dream'in de normal bir rüya olduğunu düşünüyorum ben. nasıl hiç araba sürmemiş biri rüyasında araba sürünce bu gayet normal geliyorsa, rüyamda "rüyanı kontrol ettiğini" de görürsen rüyanı kontrol ettin sanırsın ama aslında yine bilinçaltının gösterdiği rolü oynarsın rüyanda...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    dreampark87 bunu yazdı:

tekrar olmasını isterim çok zevkli oluyor herşeyde özgür olman çok mükemmel bişey

lucid dream'in de normal bir rüya olduğunu düşünüyorum ben. nasıl hiç araba sürmemiş biri rüyasında araba sürünce bu gayet normal geliyorsa, rüyamda "rüyanı kontrol ettiğini" de görürsen rüyanı kontrol ettin sanırsın ama aslında yine bilinçaltının gösterdiği rolü oynarsın rüyanda...

hayır hoja anlamıyorsun galiba mesela uyurken rüya gördüğün zaman bilincin yerine az da olsa gelsebile beyin zaten anlıyor bedenin uyuyor ama bilincin yerinde

illaki olmuştur herkeze bana mesela bide şöyle bir olay olmuştu bilincim yerinde olarak uyandım rüya görüyorum ama o an bile gözlerimi açtığım an bitecek rüya 

o nu biliyorum o yüzeden rüyam da da istediğim şeyi yapabiliyorum sonuçta rüyada gördüklerini beyin kuruyor bilmem anlatabildim mi 

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    dreampark87 bunu yazdı:

tekrar olmasını isterim çok zevkli oluyor herşeyde özgür olman çok mükemmel bişey

lucid dream'in de normal bir rüya olduğunu düşünüyorum ben. nasıl hiç araba sürmemiş biri rüyasında araba sürünce bu gayet normal geliyorsa, rüyamda "rüyanı kontrol ettiğini" de görürsen rüyanı kontrol ettin sanırsın ama aslında yine bilinçaltının gösterdiği rolü oynarsın rüyanda...

hayır hoja anlamıyorsun galiba mesela uyurken rüya gördüğün zaman bilincin yerine az da olsa gelsebile beyin zaten anlıyor bedenin uyuyor ama bilincin yerinde

illaki olmuştur herkeze bana mesela bide şöyle bir olay olmuştu bilincim yerinde olarak uyandım rüya görüyorum ama o an bile gözlerimi açtığım an bitecek rüya 

o nu biliyorum o yüzeden rüyam da da istediğim şeyi yapabiliyorum sonuçta rüyada gördüklerini beyin kuruyor bilmem anlatabildim mi 

tamam anlatabildin . bana da oldu defalarca bu ama diyorum ki ben de hani sen rüyanda mesela savaştığını görüyorsun, o zaman sanki gerçekten savaşıyormuşsun gibi düşünürsün. yani "aaa rüyamda savaşıyorum " demezsin. aynı şekilde bazen rüyamızda "rüyamızda istediğimizi yapabildiğimizi" görüyoruz bence. yani aslında istediğimizi yapmıyoruz, bilinçaltımız onu istediğimizi zannettiriyor bize rüyada. çünkü bana bu defalarca oldu ve ben normaalde istediğim rüyayı görebilecek olsam milla jovovichle sevişirim veya uçarım falan, gerçekte istediğim bunlar ama rüyamda bazen istediğimi yaptığımı "zannettiğimde" gidip yanımdakilerre tokat atıyorum suratına tükürüyorum falan mesala...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Ben olup olmayacağını tekrar darttım.şimdi bakın

1-uyurken,  uykuda olduğunu anlabiliyormusun (tecrübelerime dayanarak evet kesinlikle)

2-telepati varmıdır (tam yorum yapamıycam yeterli bilgim yok) 

eğer telapatide varsa buda vardır fiziken mümkün olduğuna delildir.

hatta ben  karabasan hadisesini buna yorcam ve karabasan diye tabir edilen psikolojik vakaları cin v.s. olayları buna bağlıyarak bilimsel bi tespit yapçam yakında..

ama önce telapatiyi açıklıycaz arkadaşlar.emeklenmeden yürünmez.yardım edin bana önce telepatiden başlayalım işe.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

ha bir de ben bu astral setahate falan inanmıyorum çünkü ruha, tinsel bedene falan inanmıyorum. bana göre insanın kompleks bir bilgisayardan farkı yok. herhangi bir maneviyata inaanmıyorum ben dünyada.

ama şu brainwave generator vb ses dalgası programlarına yeniden bir baktım bu konuyu görünce. ses dalgalarının beyin frekanslarını etkilediği bir gerçek. bu yüzden kullanıyorum o programı ben. son sürümünün linki burada ;

http://www.bwgen.com/download.htm

ya da www.astralseyahat.com adresinden download bölümünü tıklayıp ortadan 3.1.4 versiyonunu indirin. o versiyonun kullanımı daha kolay...

yalnız bunları bilgisayardan dinlemek zahmetli. bilgisayar başında rahat olamıyorsunuz. MP3 çalarınıza indirip uyurken dinlemek daha iyi oluyor.

programdan ses dsosyasını çıkarmak için;

programı açınca listeden istediğiniz sesi seçin

yukarıdan Wave'i tıklayın. oradan da "Play İnto WAV File" tıklayın

çıkan pencereden süresini seçin (ben 60 dk yapıp mp3'ü tekrar tekrar onu çalmaya ayarlıyorum)

kaydedeceğiniz yeri seçin kaydediyor. mp3 çalarınız WAV çalmıyorsa convert edersiniz işte bir de...

umarım işinize yarar.

ben bu gece Schumann Resonance'ını dinleyeceğim uyurken mesela.

ama tekrar söylüyorum astral seyashat falan yalan iş:D

Toplam Hit: 30845 Toplam Mesaj: 185