folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Benim Antalya alanya fethiye Antalya oludeniz Bodrum sahil bandini ezberledigim dogrudur.astrale inanirim ama astral kadar olmasada gozlerim bantli yaz kis gidebilirim.uykuyu eglenceye yada maceraya ceviren materyallerim hic olmadi ruya izleme yuzdemde cok  azdir.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende seyahete çıkıyorum hayal dünyamda ama benim hayal dünyam harbici hayal dünyası :)) yani istanbuldur antalyadır falan yok. kendi yarattıgım mekanlar var :) o kadar güzelki yani her aklıma geldiginde gördügümde orayı gözlerim yaşarıyor. bu satırları yazarken bile :)) her gece 5-10 dk oralarda geziyorum mutlu mesut...
    -----------------------------

ASTRAL SEYAHATLE İLGİLİ ŞU ANA KADAR YAZILAN BÜTÜN HERŞEYİ BOŞVERİN.

SADECE NASIL YAPILACAĞINI VE SİZİN NASIL ASTRAL SEYAHATE ÇIKTIĞINIZI ANLATIN ?

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crunchs16
    crunchs16's avatar
    Erkek
    Astral seyahate dair cok iyi deneyimlerim var , ama artik yapmiyorum. İstemsiz cikislar yasiyorum arada. Lustral seyahati yapmak aslinda en iyisi ama tam anlamiyla bir yontemi bulunmamakta. Sonuc olarak 2 side bir bakima tehlikeli , ben tehlikeyi gordum ve artik ugrasmiyorum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

zamanında çok baktım ettim, özel seslerini indirdim uyku hali için falan fıstık sonuç bi nane olmadı.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 30841 Toplam Mesaj: 185