Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
Benim Antalya alanya fethiye Antalya oludeniz Bodrum sahil bandini ezberledigim dogrudur.astrale inanirim ama astral kadar olmasada gozlerim bantli yaz kis gidebilirim.uykuyu eglenceye yada maceraya ceviren materyallerim hic olmadi ruya izleme yuzdemde cok azdir.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
bende seyahete çıkıyorum hayal dünyamda ama benim hayal dünyam harbici hayal dünyası :)) yani istanbuldur antalyadır falan yok. kendi yarattıgım mekanlar var :) o kadar güzelki yani her aklıma geldiginde gördügümde orayı gözlerim yaşarıyor. bu satırları yazarken bile :)) her gece 5-10 dk oralarda geziyorum mutlu mesut...
-----------------------------ASTRAL SEYAHATLE İLGİLİ ŞU ANA KADAR YAZILAN BÜTÜN HERŞEYİ BOŞVERİN.
SADECE NASIL YAPILACAĞINI VE SİZİN NASIL ASTRAL SEYAHATE ÇIKTIĞINIZI ANLATIN ?
-
Astral seyahate dair cok iyi deneyimlerim var , ama artik yapmiyorum. İstemsiz cikislar yasiyorum arada. Lustral seyahati yapmak aslinda en iyisi ama tam anlamiyla bir yontemi bulunmamakta. Sonuc olarak 2 side bir bakima tehlikeli , ben tehlikeyi gordum ve artik ugrasmiyorum :)
-
zamanında çok baktım ettim, özel seslerini indirdim uyku hali için falan fıstık sonuç bi nane olmadı.
Toplam Hit: 30841 Toplam Mesaj: 185