folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Omnuarliti bunu yazdı:
    -----------------------------

hatta ben karabasan hadisesini buna yorcam ve karabasan diye tabir edilen psikolojik vakaları cin v.s. olayları buna bağlıyarak bilimsel bi tespit yapçam yakında..

Karabasanı zaten bilim açıklıyor, biraz geç kaldin sanirim :p 

Cinle minle alakasi yok karabasanın.. Bilimsel adıyla uyku felci..

Uyku felci insanin rüya gördüğü REM uykusunda, hiç bir kaslarının çalışmamasıdır ama göz ve solunum yolları dışında. Yani fizyolojik bir olaydır karabasan dediğimiz şey.. 

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

ha bir de ben bu astral setahate falan inanmıyorum çünkü ruha, tinsel bedene falan inanmıyorum. bana göre insanın kompleks bir bilgisayardan farkı yok. herhangi bir maneviyata inaanmıyorum ben dünyada.

ama şu brainwave generator vb ses dalgası programlarına yeniden bir baktım bu konuyu görünce. ses dalgalarının beyin frekanslarını etkilediği bir gerçek. bu yüzden kullanıyorum o programı ben. son sürümünün linki burada ;

http://www.bwgen.com/download.htm

yalnız bunları bilgisayardan dinlemek zahmetli. bilgisayar başında rahat olamıyorsunuz. MP3 çalarınıza indirip uyurken dinlemek daha iyi oluyor.

programdan ses dsosyasını çıkarmak için;

programı açınca listeden istediğiniz sesi seçin

yukarıdan Wave'i tıklayın. oradan da "Play İnto WAV File" tıklayın

çıkan pencereden süresini seçin (ben 60 dk yapıp mp3'ü tekrar tekrar onu çalmaya ayarlıyorum)

kaydedeceğiniz yeri seçin kaydediyor. mp3 çalarınız WAV çalmıyorsa convert edersiniz işte bir de...

umarım işinize yarar.

ben bu gece Schumann Resonance'ını dinleyeceğim uyurken mesela.

ama tekrar söylüyorum astral seyashat falan yalan iş:D

bu sesleri dinleyip uyuyunca veya uykuda dinleyince uçuyormuyuz :F

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    2FaN bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

ha bir de ben bu astral setahate falan inanmıyorum çünkü ruha, tinsel bedene falan inanmıyorum. bana göre insanın kompleks bir bilgisayardan farkı yok. herhangi bir maneviyata inaanmıyorum ben dünyada.

ama şu brainwave generator vb ses dalgası programlarına yeniden bir baktım bu konuyu görünce. ses dalgalarının beyin frekanslarını etkilediği bir gerçek. bu yüzden kullanıyorum o programı ben. son sürümünün linki burada ;

http://www.bwgen.com/download.htm

yalnız bunları bilgisayardan dinlemek zahmetli. bilgisayar başında rahat olamıyorsunuz. MP3 çalarınıza indirip uyurken dinlemek daha iyi oluyor.

programdan ses dsosyasını çıkarmak için;

programı açınca listeden istediğiniz sesi seçin

yukarıdan Wave'i tıklayın. oradan da "Play İnto WAV File" tıklayın

çıkan pencereden süresini seçin (ben 60 dk yapıp mp3'ü tekrar tekrar onu çalmaya ayarlıyorum)

kaydedeceğiniz yeri seçin kaydediyor. mp3 çalarınız WAV çalmıyorsa convert edersiniz işte bir de...

umarım işinize yarar.

ben bu gece Schumann Resonance'ını dinleyeceğim uyurken mesela.

ama tekrar söylüyorum astral seyashat falan yalan iş:D

bu sesleri dinleyip uyuyunca veya uykuda dinleyince uçuyormuyuz :F

programda astral seyahat için yardımcı sesler de var, lucid rüya için falan dsa. amaçları genel olarak beyin frekanslarını düşürmek. ama dediğim gibi astral seyahate inanmıyorum. öyle uçma falan yaşamadım, kimsenin de yaşayacağını sanmıyorum:D

ama rüyalarımda netlik sağladığımı farkettim bunları dinleyerek uyuduğumda. yani rüyalarım sanki hafızamdaki herhangi bir anı gibi. duygular falan çok net. ve normalda rüyalarımın detaylarını hatırlayamazdım ama bunları dinleyerek uyuyunca rüyalarımı çok net hatırlıyorum...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:

hatta ben karabasan hadisesini buna yorcam ve karabasan diye tabir edilen psikolojik vakaları cin v.s. olayları buna bağlıyarak bilimsel bi tespit yapçam yakında..

Uyku felci insanin rüya gördüğü REM uykusunda, hiç bir kaslarının çalışmamasıdır ama göz ve solunum yolları dışında. Yani fizyolojik bir olaydır karabasan dediğimiz şey..

önceden yazacaktım ama yazmadım tamam şimdi yazayım bari

ben 2 ye ayırdım:

1-kişinin kendi kendini basması: onuda ikiye ayırdım

a) senin yazdığın uyku felci kaynaklı (fizyolojik)

b) evham ve şizofroni kaynaklı (psikolojik) 

2- benim dediğim: başkasının telepatiyle etki yaparak basması ;) (tabi olabilitesini kanıtlamak için önce telepatiyi kanıtlıycam) 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:
    Stigma bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:

önceden yazacaktım ama yazmadım tamam şimdi yazayım bari

ben 2 ye ayırdım:

1-kişinin kendi kendini basması: onuda ikiye ayırdım

a) senin yazdığın uyku felci kaynaklı (fizyolojik)

b) evham ve şizofroni kaynaklı (psikolojik) 

2- benim dediğim: başkasının telepatiyle etki yaparak basması ;) (tabi olabilitesini kanıtlamak için önce telepatiyi kanıtlıycam) 

telepatiyi kanıtlarsan bize değil james randi'ye kanıtla da al 1 milyon doları. adama 20-25 yıldır kimse kanıtlayamadı doğaüstü bir olayı niyeyse:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

telepatiyi kanıtlarsan bize değil james randi'ye kanıtla da al 1 milyon doları. adama 20-25 yıldır kimse kanıtlayamadı doğaüstü bir olayı niyeyse:D

Benim böyle bi yeteneğim olsa nabayım 1 milyon doları zaten ortaya sazan gibi çıkmam ki.. şimdiye kadar gördüğüm bi H.R.Manek sazanı çıktı böyle onunda açlıkla mücadele gibi inSani niyetleri vardı onu bile harcadı NASA dakiler.tabi işlerine gelmedi..

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

Benim böyle bi yeteneğim olsa nabayım 1 milyon doları zaten ortaya sazan gibi çıkmam ki.. şimdiye kadar gördüğüm bi H.R.Manek sazanı çıktı böyle onunda açlıkla mücadele gibi inSani niyetleri vardı onu bile harcadı NASA dakiler.tabi işlerine gelmedi..

komplo teorisi bunlar ya :D her anlatılana inanacak olsak uri geller'ı da CIA ruslardan bilgi çalmak için kullandı :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ben iki Defa Pozisyonu yakaladım ama Seyahat edemedim, Sanırım Bilinç Altım Bilinç Üstüm kadar Zeki değil. :) Yok uyandıktan sonra Astral ortamda olduğumun farkına vardımda ondan biliyorum, Bilsem Tüm evreni bile Rahatlıkla Dolaşabilecek Hızda Olduğumu bilir Tadını çıkarırdım her halde. Taş kafa Akıl etmediki. :)))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

dün uyurken mp3 çalardan schumann resonance'ı dinleyecektim. vazgeçtim astral seyahat için olanı dinledim. gece 3'te yattım yarım saat falan zaten uyuyamadım sese alışamadığım için. sabah da 6 buçukta kalktım gayet de dincim şu an.

yani evet bu programlar işe yarıyor ama astral falan beklemeyin. dinlendirir canlılık verir bu sesler , fazla şey beklemeyin...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:

---------------------------

bilimin açıklayamadığı daha çok şey var telekineziyi açıklayamaz ruhsal varlıkları açıklayamaz telepatiyi açıklayamaz bilimimiz o kadar geniş değil.

gelelim şu karabasan olayına islamiyette cin parapsikolojide ruhsal varlıklar olarak geçer ve sana etkisidir bu ben bizzat denedim ve 2 kere bastılar :D ayrıca bunu ruhsal güçleri çok ilerleyen insanlarda yapabilirler... sadece ruhani varlıkların işide olmayabilir.

bilimsel yanına gelince o olay şöyle düzeltilmeli. karabasan sizi bastığından dolayı uyku felci oluyor :D

bilim buldunu söyler hissetiğini değil onu formüle dökmesi gerekir gel bakalım elle tutamadığın gözle göremediğini dök sen formüle daha o kadar ilerlemedi bilimimiz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 30844 Toplam Mesaj: 185