folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    -----------------------------
    3 Defa sorunsuz yaptim dai ;) ama birktim bu aralar, acaip bas agirisi yapmaya basladi ...

İlk deneylerinden sonra baş ağrısı yaşaman gayet normal ileride bunları yaşamıycaksın.Yorgun ve baş ağrıları yaşamaya başladıktan sonra çalışmalarına ara ver kendini zinde ve rahat hissettiğin zamanlar günde 10dk gibi bir süre çalışma yaparsan çok hızlı geliştiğini farkediceksin..

Abra Kadabra
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    çok güzel açıklamışsın memorial burdan çıkacak sonuç birşeyi tam yapmıyorsan ve inanmıyorsan zaten sonuç alamazsın.
    eskiden inancımın tam olduğunu söylemiştim sanıyorum...

Kesinlikle buzul hocam bu işin temeli inançtır.

Hayvan-yaşar eskiden inancın tam olduğunda bunları yapmaya çalışmış olabilirsin ama bazı insanlar bunu 2. denemesinde başarır bazılarıysa 10. bazılarıysa 250. 300. bazılarıysa 10. denemedede yapamayınca bırakır.Edisonda ampülü deneye deneye belkide 1000. denemesinde buldu. 

tamam da ben zaten "ben inanmıştım ama yapamadım. o zaman yoktur böyle bir şey" demiyorum ki.

madem var böyle bir şey ; üzerine 1 milyon dolar alabilwecekken miltyonlarca psişikten biri neden başvurmuyor diyorum...

Böyle birşeyin olup olmadığı 1 milyon dolar alındığındamı kanıtlanıcak?Sen oraya başvuranların hepsinin deneyini inceledin mi?Başvuran bi psişiğin yaptığı şeyin neden kabul edilmediğini inceledin mi önce bi kaç deney bulup okumanı isterim.James randi çok biliyosa bu deneylerin hepsini ve neden kabul edilmediğini yayınlasın bikaç numaraya kılıf bulmasıyla açıklanamaz bunlar... 

kendisinin ve derneğinin sitesinde var bunlar. ama biz neden bilmiyorum? bizim medyamız bir sahtekarlık haberi yerine "olağanüstü insan" haberi vermeyi seviyor dsa ondan. Uri geller'ın hilelerinin gösterildiği bir sürü vidyo var youtubeda. bunlar neden türkiyede haber olmadı?

Evet biliyorum Uri'nin yaptığı şeylerin hilelerini video olarak kaydedip yayınlıyo peki niye Uri veya niye bi başka ünlü psişiğin yaptığı şeyin hilesini arıyo?Bu kişi Uri gibi insanların üzerinden prim yapmayı seviyo demekki kendisi ve derneğinin sitesinde bu deneylerin hepsi yok.Sadece Uri ve onun gibi ünlü psişiklerin deneylerine yer veriyo bu gayet iyi açıklıyo herşeyi. 

deniz baykal neden işini tayyip erdoğan üzerinden yapıyor? neden gidip akp'ye oy veren adamla tartışmıyor? aynı şey.

adam tabii ki tanınmış kişileri mat edecek ki insanlar görsün sahtekarlıkları.

ayrıca hangi kaynağa baktın bilmiyorum ama james randinin deneylerine uri geller girmedi. uri geller james randinin bulunduğu ortamlara girmekten kaçar çünkü. kaç defa katılacağı programa james randinin geleceğini öğrenince işim çıktı deyip gelmemiştir programlara.

Urinin deneylerine girmediğini biliyorum deneylerinde urinin ve ünlü psişiklerin yaptıklarını alet ettiğini kastettim.Siyaset le bilimi ayırt etmelisin çünkü yazdıklarımın boşa gittiğini düşünmeye başladım. 

deneylerine alet mi ediyor? nasıl yapıyormuş onu? sen hala bahsettiğim deneyleri şu tv showlarındakiler sanıyorsun sanırım :D youtubedan başka kaynaklar da var biliyor musun :D

Tv şovlarından ibaret olmadığını emin ol senden daha iyi biliyorum ve beni günlük hayatta tanıyan birinede sorarsan senin sadece tv şovlarında gördüğün şeyi hergün gördüğümü öğrenirsin.

Artık sana bişeyleri kanıtlamaya çalışmak istemiyorum gerekte yok zaten.Sorusu olanlar mesaj atabilirler yardımcı olmaya çalışırım. 

Abra Kadabra
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    çok güzel açıklamışsın memorial burdan çıkacak sonuç birşeyi tam yapmıyorsan ve inanmıyorsan zaten sonuç alamazsın.
    eskiden inancımın tam olduğunu söylemiştim sanıyorum...

Kesinlikle buzul hocam bu işin temeli inançtır.

Hayvan-yaşar eskiden inancın tam olduğunda bunları yapmaya çalışmış olabilirsin ama bazı insanlar bunu 2. denemesinde başarır bazılarıysa 10. bazılarıysa 250. 300. bazılarıysa 10. denemedede yapamayınca bırakır.Edisonda ampülü deneye deneye belkide 1000. denemesinde buldu. 

tamam da ben zaten "ben inanmıştım ama yapamadım. o zaman yoktur böyle bir şey" demiyorum ki.

madem var böyle bir şey ; üzerine 1 milyon dolar alabilwecekken miltyonlarca psişikten biri neden başvurmuyor diyorum...

Böyle birşeyin olup olmadığı 1 milyon dolar alındığındamı kanıtlanıcak?Sen oraya başvuranların hepsinin deneyini inceledin mi?Başvuran bi psişiğin yaptığı şeyin neden kabul edilmediğini inceledin mi önce bi kaç deney bulup okumanı isterim.James randi çok biliyosa bu deneylerin hepsini ve neden kabul edilmediğini yayınlasın bikaç numaraya kılıf bulmasıyla açıklanamaz bunlar... 

kendisinin ve derneğinin sitesinde var bunlar. ama biz neden bilmiyorum? bizim medyamız bir sahtekarlık haberi yerine "olağanüstü insan" haberi vermeyi seviyor dsa ondan. Uri geller'ın hilelerinin gösterildiği bir sürü vidyo var youtubeda. bunlar neden türkiyede haber olmadı?

Evet biliyorum Uri'nin yaptığı şeylerin hilelerini video olarak kaydedip yayınlıyo peki niye Uri veya niye bi başka ünlü psişiğin yaptığı şeyin hilesini arıyo?Bu kişi Uri gibi insanların üzerinden prim yapmayı seviyo demekki kendisi ve derneğinin sitesinde bu deneylerin hepsi yok.Sadece Uri ve onun gibi ünlü psişiklerin deneylerine yer veriyo bu gayet iyi açıklıyo herşeyi. 

deniz baykal neden işini tayyip erdoğan üzerinden yapıyor? neden gidip akp'ye oy veren adamla tartışmıyor? aynı şey.

adam tabii ki tanınmış kişileri mat edecek ki insanlar görsün sahtekarlıkları.

ayrıca hangi kaynağa baktın bilmiyorum ama james randinin deneylerine uri geller girmedi. uri geller james randinin bulunduğu ortamlara girmekten kaçar çünkü. kaç defa katılacağı programa james randinin geleceğini öğrenince işim çıktı deyip gelmemiştir programlara.

Urinin deneylerine girmediğini biliyorum deneylerinde urinin ve ünlü psişiklerin yaptıklarını alet ettiğini kastettim.Siyaset le bilimi ayırt etmelisin çünkü yazdıklarımın boşa gittiğini düşünmeye başladım. 

deneylerine alet mi ediyor? nasıl yapıyormuş onu? sen hala bahsettiğim deneyleri şu tv showlarındakiler sanıyorsun sanırım :D youtubedan başka kaynaklar da var biliyor musun :D

Tv şovlarından ibaret olmadığını emin ol senden daha iyi biliyorum ve beni günlük hayatta tanıyan birinede sorarsan senin sadece tv şovlarında gördüğün şeyi hergün gördüğümü öğrenirsin.

Artık sana bişeyleri kanıtlamaya çalışmak istemiyorum gerekte yok zaten.Sorusu olanlar mesaj atabilirler yardımcı olmaya çalışırım. 

illüzyon bunlar illüzyon. parapsikoloji "inanmak isteyenler" ve canı sıkılanların yazdığı komplo teorileri ve anekdotlardan beslenir...

zaten bana kanıtlamayın. tüm dünyaya kanıtlayın diyorum...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:

Kesinlikle çok doğru söylemişsin ama buradaki önyargılarıda yıkmak zor :) Bak şimdi bu yazıya nasıl kılıf bulacaklar :))

Buldular bile. Bir şey bilmiyor oldum. :\

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

bilip bilmeden konuşma. james randi her şeye açıktır. sadece sahtekarları mat ediyor. dalga geçti parapsikoloji değil bu şarlatanlar...

şüphecilik olmasaydı bilim de olmazdı...

Adam bana parapsikolojik olay gösterene para vereceğim diyor. Gayet açık ve net bir şekilde parapsikoloji ile uğraşan herkese şarlatan diyor. Açıp adamın sitesini okuduğunda yazılarında nasıl dalga geçtiğini görebilirsin.

Evet şüphecilik olmasaydı bilim de olmazdı haklısın. Ama bunu benim yazdığımla ne alakası var. Neden bana verdiğin cevapta bunu belirtme isteği hissettin. Her şeyi bilen arkadaş. 

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:

Kesinlikle çok doğru söylemişsin ama buradaki önyargılarıda yıkmak zor :) Bak şimdi bu yazıya nasıl kılıf bulacaklar :))

Buldular bile. Bir şey bilmiyor oldum. :\

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

bilip bilmeden konuşma. james randi her şeye açıktır. sadece sahtekarları mat ediyor. dalga geçti parapsikoloji değil bu şarlatanlar...

şüphecilik olmasaydı bilim de olmazdı...

Adam bana parapsikolojik olay gösterene para vereceğim diyor. Gayet açık ve net bir şekilde parapsikoloji ile uğraşan herkese şarlatan diyor. Açıp adamın sitesini okuduğunda yazılarında nasıl dalga geçtiğini görebilirsin.

Evet şüphecilik olmasaydı bilim de olmazdı haklısın. Ama bunu benim yazdığımla ne alakası var. Neden bana verdiğin cevapta bunu belirtme isteği hissettin. Her şeyi bilen arkadaş. 

herkese demiyor. çıkıp sahnede show yapan ve açığını yakaladığı adamlara diyor. dediklerini çarpıtmayın adamın.genelleme yapmıyor. 

belirttim süphecilik olmadan bilimin olmayacağını çünkü sanki şüpheciler bağnazmış gibi bir anlam çıkıyordu yazdığından...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    herkese demiyor. çıkıp sahnede show yapan ve açığını yakaladığı adamlara diyor. dediklerini çarpıtmayın adamın.genelleme yapmıyor. sanki şüpheciler bağnazmış gibi bir anlam çıkıyordu çünkü yazdığından...

Madem herkese demiyor arkadaşım, sen günlerdir burada tartıştığın adamlara neden gidip 1 milyon doları alsınlar diye cevap verip duruyorsun. Hangisi sahneye çıkmışta, açıklarını yakalamışlar. Ya da neden bu kafa tutma sadece medyada tanınan insanlaraymış dediğimde ,tanınmayan insanlarda girebilir dedin. Dediklerin birbirini tutmuyor. Şüpheciliğe laf söylemedim, bir bilim öğrencisi olarak ben de şüpheci bir insanımdır. Ama senin aksine ben şüpheciden de şüphe duyuyorum :\ Ayrıca şuna dikkat et; Önyargılı olmakla şüpheci olmak farklı şeylerdir ve bilimde önyargı olmaz.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    herkese demiyor. çıkıp sahnede show yapan ve açığını yakaladığı adamlara diyor. dediklerini çarpıtmayın adamın.genelleme yapmıyor. sanki şüpheciler bağnazmış gibi bir anlam çıkıyordu çünkü yazdığından...

Madem herkese demiyor arkadaşım, sen günlerdir burada tartıştığın adamlara neden gidip 1 milyon doları alsınlar diye cevap verip duruyorsun. Hangisi sahneye çıkmışta, açıklarını yakalamışlar. Ya da neden bu kafa tutma sadece medyada tanınan insanlaraymış dediğimde ,tanınmayan insanlarda girebilir dedin. Dediklerin birbirini tutmuyor. Şüpheciliğe laf söylemedim, bir bilim öğrencisi olarak ben de şüpheci bir insanımdır. Ama senin aksine ben şüpheciden de şüphe duyuyorum :\

diyorum çünkü james randi "ben sadece sahne hayatındakilere veririm bu parayı. halkla muhattap olmam" demiyor. sadece s,iz başvuracaksınız...

şüpheciden şüphe duyma gibi klişe bir konudaysan senin okuduğun bilime yazık :D

adam halktan kişiyle öncelikli olarak uğraşmıyor çünkü onların sahtekarlşığını kanıtlasa da olay fazla duyulmaz. şüpheciliğin gücünü göstermek için büyük balıkları avlıyor. kendine güvenen gider başvurursa onu da mat etmöesini b,ilir ama :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hayvan kusura bakmada sen anlama kıtlığı var hacı dünyaya ispatla diyorsun bende sana zaten bunlar ispatlanmış diyorum :D hasbinallah ya git araştır kardeşim ispatla diyorsun dünya kadar deney yazdım ben buraya 1 milyon tanede deney yazsam sen yine inanmayacaksın ne sende inanacak vakit nede bende inandıracak vakit var yapan çatır çatır yapıyor... boşver sen bunları git david sana göstersin işin doğrusunu :) ayrıca resmi bir kaynak yok demişsin sana verdiğim o nasa olayındaki yazıyı bizzat nasada çalışan telepat yapıyor sen şimdi o telepat yalan atıyor dersin :D boşver sen bunları.

ayrıca biri yok bir milyon dolar ödül koymuş doğruysa niye almıyorlarmış falan fistan bir sürü nane... edison bile bu işle uğraşmış dostum bence siz kendi aklınızı kontrol edin :D edisonun ölmek üzere iken uğraştığı şeyleri bir araştır bakalım istersen ? şimdi kalkıp davis daha zeki dersen şaşırmayacam :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    KrypT bunu yazdı:

HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

Madem herkese demiyor arkadaşım, sen günlerdir burada tartıştığın adamlara neden gidip 1 milyon doları alsınlar diye cevap verip duruyorsun. Hangisi sahneye çıkmışta, açıklarını yakalamışlar. Ya da neden bu kafa tutma sadece medyada tanınan insanlaraymış dediğimde ,tanınmayan insanlarda girebilir dedin. Dediklerin birbirini tutmuyor. Şüpheciliğe laf söylemedim, bir bilim öğrencisi olarak ben de şüpheci bir insanımdır. Ama senin aksine ben şüpheciden de şüphe duyuyorum :\

diyorum çünkü james randi "ben sadece sahne hayatındakilere veririm bu parayı. halkla muhattap olmam" demiyor. sadece s,iz başvuracaksınız...

adam halktan kişiyle öncelikli olarak uğraşmıyor çünkü onların sahtekarlşığını kanıtlasa da olay fazla duyulmaz. şüpheciliğin gücünü göstermek için büyük balıkları avlıyor. kendine güvenen gider başvurursa onu da mat etmöesini b,ilir ama :D

jameste sen gibiyse zaten bişey yapsakda inandıramayız adamı :D bu işle alakalı binlerce kitap var dostum bunlar boşuna değil bugün yoga ve meditasyonun yararları ispatlanmış birşeydir sen kalkıp bunlara yalan diyrosun ve işin ilginç yanı hemde bilimi ortaya katıyorsun :D einstein doğru demiş senin önyargını kırmak atomu parçalamaktan daha zor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

Adam hem şüpheciyim diyor hem şüpheciden şüphe duyulmaz diyor hem de üstüne benim öğrenimimle, okuduğum üniversiteyle, değerli hocalarımla, hepsiyle birden dalga geçiyor. Banlanmasaydıda sorabilseydim kesin dalga geçmedim diyecekti. Gözü kör bir şekilde hayranlık duyuyor bu adama, ne desek yalan her şekilde haklı çıkaracak kendini. Haklı olmasada haklıyım sanacak. Bunun gibi insanlarla hergün karşılaşıyorum. Aslında cevap vermemek gerek, zaten farkettiyseniz son yazılarımda hep yazının ana fikri olan sorularıma cevap vermedi :\ Keşke banlamadan önce yazabilseydimde, bunları size değil ona söyleyebilseydim.

while (1<2)
Toplam Hit: 30847 Toplam Mesaj: 185